Shibas rival, Floki Inu lukker samarbejde med russisk fodboldklub

Floki Inu lever op til den aggressive marketingkampagne, den for nylig annoncerede.

Denne gang er partneren Spartak Moskva fodboldklub. I annonceringen foretaget på holdet siden , holdet rangerer Floki Inu som en af de vigtigste cryptocurrencies på markedet.

Spartak-Moskva pressetalsmand Dmitry Zelenov forklarer, at "verden ændrer sig hurtigt, og Spartak holder trit med tiden, og denne transformation bringer også nye partnerskabsmuligheder."

"Vi besluttede at samarbejde med en førende innovativ platform, som mange sportsmærker allerede har tillid til. Investering er en seriøs analytisk proces, men den involverer også risiko og mod. Det samme kan siges om fodbold, som vores hold stræber efter at spille”.

Aftalen vil omfatte påføringen af Floki Inu-logoet på t-shirts, LED-paneler på klubbens stadion og andre markedsføringstiltag, men beløbet involveret i pagten blev ikke oplyst.

Floki inu satser på markedsføring

Som en del af sin voksende markedspromovering har Floki Inu annonceret for forskellige foreninger rundt om i verden i forskellige typer medier lige fra internationale transportnetværk til samarbejder med berømte personligheder såsom verdensboksemesteren Tyson Fury, såvel som med topklubber inden for fodbold.

Floki Inu er en kryptovaluta, der har fået mere og mere opmærksomhed fra markedet og kryptoaktive entusiaster, samtidig med at den udnytter memernes kraft til at sikre appel og brug af alle.

En anden indsats fra FLOKI er indgangen til metaverset, i skabelsen af NFT'er, de ikke-fungible tokens, der vandt verden i 2021. Meme-valutaen udvikler også allerede Play-To_Earn-spil.

Konkurrenten Floki, som ser ud til at ville afslutte Shina INU's hegemoni, planlægger at gøre verden til et bedre sted ved at bygge skoler i mindre udviklede lande og støtter velgørende initiativer, der fremmer sund, bæredygtig ernæring.

Med en hastigt voksende brugerbase på mere end 350.000 brugere forsøger Floki at bane vejen for at blive en af de største kryptovalutaer i verden.

Partnerskaber med europæiske klubber

I slutningen af november investerede Floki Inu (FLOKI) 1,5 millioner USD for at få sit logo stemplet på trøjer fra to fodboldhold i Europa.

Floki Inu er den nye sponsor for klubberne SSC Napoli, fra Italien og Spaniens Cádiz. Aftalen vil have cryptocurrency-logoet, en illustration af en Shiba Inu-hund iført en vikingehjelm, der vises på bagsiden af SSC Napoli-trøjen og på elektroniske reklametavler under det italienske holds Serie A-kampe.

Floki Inus marketingteam har indikeret, at deres mål om at samarbejde med SSC Napoli er en del af deres bestræbelser på at blive "den mest berømte og brugte kryptovaluta i verden."

Den spanske klub Cádiz vil have Floki Inu-logoet på skjorteærmerne. Kryptovalutaen har også indgået partnerskab med Kerala Blasters, et indisk fodboldhold, som sponsor for Hero Indian Super League.

Et af målene med disse kampagner ud over aggressive, ifølge Floki Inu marketing, er at overbevise de store børser om at liste tokenet og tiltrække influencers .

Shibas rivaliserende artikel Floki Inu lukker partnerskab med russisk fodboldklub blev første gang set på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.