Dette er hvad Bitcoin Cash og Ethereum Classic har brug for for at forblive relevante på markedet

Dette er hvad Bitcoin Cash og Ethereum Classic har brug for for at forblive relevante på markedet

I løbet af den sidste måned har næsten alle kryptovalutaaktiver i topligaen formået at lave nogle anstændige stævner på baggrund af større markedssentiment. Nogle alts som Cardano (ADA), Solana (SOL), Terra (LUNA) og Avalanche viste stærkere stævner. Mens nogle andre, herunder Bitcoin Cash og Ethereum Classic, oplevede bemærkelsesværdige stævner, men ikke blev bakket op af organisk vækst eller stemning. Faktisk lignede BCH og ETC’s stævner ganske meget BTC’s prisaktion. Dette var ikke ligefrem en dårlig ting. Set fra en investors perspektiv syntes der imidlertid at mangle, hvad mønterne skulle tilbyde uafhængigt af hinanden under dette stævne. Men vil disse hardforks i de to øverste mønter opretholde sig selv på dette konkurrencedygtige marked, eller vil de snart tabe plot igen?

Faldende ROI’er

I sammenligning med nogle af de bedste alts producerede Bitcoin Cash og Ethereum Classic lavere afkast af investeringer over mindre tidsrammer. BCH noterede sig i skrivende stund -12% ugentlig ROI vs USDT, mens det fremhævede +130% årligt ROI. For ETC lå den månedlige ROI på +22,68%, mens den ugentlige ROI var -13%. Ethereum Classic havde imidlertid en høj årlig ROI på +847% på pressetidspunktet. Ethereums årlige ROI var 722,76%, Cardanos stod på svimlende 2448,01%og XRP og DOT havde årlige ROI’er på omkring 300%. Især Ethereum Classic havde et anstændigt afkast af investeringen, men Bitcoin Cash’s kun 130% årlige ROI var bekymrende, set i forhold til resten af ​​markedet.

Lav aktivitet og entusiasme

Generelt oplevede dette rally ekstremt lave handelsmængder i forhold til prisrallyet i april-maj for de fleste mønter. Både Ethereum Classic og Bitcoin Cash havde imidlertid næsten ens handelsmængder som de sidste par måneder. Dette betød, at selv med stigende priser havde begge alts meget lav trækkraft, der næsten svarede til den aktivitet, der fandt sted under prisfaldene i hele juni og det meste af juli. Betydningen af ​​handelsvolumen er mere afgørende under genopretning, da det angiver aktivitetsniveauet forbundet med et aktiv. ETC og BCHs gennemsnitlige lavere mængder kan være en af ​​årsagerne til, at deres inddrivelser blev stuntet i forhold til andre topaktiver. Dette var tegn på det faktum, at begge alts havde en temmelig markedsbaseret vækst, hvor BCH og ETC fulgte den større stemning. Desuden så Bitcoin Cashs MVRV (30 dage) det laveste niveau på en måned. Efter at have været i den positive zone fra den 26. juli, tog det et besøg på nullinjen præcis en måned senere. Dette betød, at aktivets markedsværdi var den laveste den 26. august sammenlignet med resten af ​​måneden.
Kilde: Sanbase

Hvad er deres skæbne?

Der har tidligere været en anstændig økosystem-centreret udvikling for Ethereum Classic. Nu manglede det samme for Bitcoin Cash. Selvom der stadig er en vis markedstillid til ETC på grund af dets opgraderinger, ser BCH ud til at miste plottet. De to altcoins har stort set spejlet markedet, og selvom man kan undre sig over hvorfor, er de stadig relevante. Sandheden er stadig, at begge alts har været på markedet i lang tid og er mindre risikable end mange andre, nyere altcoins. Men for at BCH og ETC skal opretholde på markedet har de brug for et stærkt skub fra indehavere og købere. Især et tab i købetryk siden 15. august har presset deres værdier ned. Uden det kunne aktivernes pris besøge nogle lavere supportniveauer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.