Bitcoin wallet er genaktiveret efter mere end et årti

En anden inaktiv Bitcoin-adresse vendte tilbage til drift efter 10 år.

Bitcoin wallet-ejeren har genaktiveret og overført 170.031 BTC ud af en samlet saldo på 500 BTC. Denne bevægelse af hvaler er blevet hyppig i de seneste uger, og det er stadig ikke særlig klart for markedet, hvad disse bevægelser betyder.

billede : Whale Alert

Mange af disse adresser kan være fra brugere, der har mistet deres private adgangsnøgler, eller endda fra folk, der ikke engang kan huske, at de har Bitcoin-punge. Nogle er fra Whales, der sammenligner kryptovalutaen, da den blev lanceret i 2008, for 13 år siden.

De fleste hvilende adresser genaktiveres efter næsten et årti eller mere uden nogen bevægelse. Bruger 8BTCnews tweetede om denne transaktion og sagde:

"Ifølge Whale Alert blev en inaktiv adresse indeholdende 500 #BTC ($23.733.648) aktiveret efter 10,5 år (kun $8.425 værd i 2011). Netværksdataene viser, at adressen omkring kl. 18.52 den 29. december (UTC) overførte 170.031 BTC (vurderet til $8.119.302)”.

Tallene viser størrelsen af denne investors fortjeneste: 2.800 % på mere end ti år, hvilket kan indikere en gevinsttagning på et tidspunkt, som porteføljeejeren anså for positivt eller endda frygter, at Bitcoin vil miste endnu mere værdi. Siden i år har kryptovalutaen nået over 69.000 USD og er nu omkring 47.000 USD værd.

Hvaler flytter Bitcoin

Juleaften flyttede en Bitcoin-hval $97 millioner fra Coinbase til en ukendt adresse. Det anslås, at hvalen kun betalte $5,21 for at flytte dette høje beløb.

  • Hvad syntes du om denne nyhed Kom og tal om den i BeInCrypto-gruppen på Telegram!

En anden hval fangede markedets opmærksomhed ved at flytte mere end $500 millioner Bitcoin (BTC) i en enkelt transaktion den 18. december. Ifølge Whale Alert foretog porteføljen en overførsel på 10.836 BTC, omkring $513 millioner til den nuværende pris.

Dagen efter denne operation blev endnu en pung på flere millioner dollar med verdens mest populære kryptovaluta genaktiveret. Hvalens tegnebog havde235 BTC, svarende til mere end 11 millioner dollars i torsdagens Bitcoin-citat. Opdagelsen af Whale Alert kom efter bevægelsen af 100 BTC – næsten US$ 5 millioner.

Hvalers betydning for markedet

Profiler som Whale Alert, der sporer disse bevægelser – bruges af tusindvis af investorer og handlende rundt om i verden. Informerede transaktioner tjener ikke kun til at henlede opmærksomheden for deres høje værdier, men til at hjælpe med at træffe beslutninger om køb eller salg af et aktiv.

Som de mest kapitalbrugere på markedet har hvaler magten til at påvirke prisen på et aktiv dybt. Store overførsler af midler til udvekslingsporteføljer betragtes med pessimisme, da de normalt går forud for store salgsordrer på markedet, hvilket forårsager prisfald og likvidationer .

At sende kryptovalutaer til adresser uden for børserne, de såkaldte kolde wallets, indikerer derimod, at hvalerne tror, at prisen på det pågældende aktiv stadig vil stige.

Bitcoin Wallet-artiklen genaktiveres efter at mere end et årti først blev set i BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.