Antallet af Ethereum-punge slår ny rekord

Glassnode-data viser, at ETH-adresser oversteg 71 mio.

Antallet af porteføljer, der har Ethereum (ETH) nåede 71.364.788 millioner, og denne vækst fortsætter hurtigt, ifølge Glassnode.

Antallet af ETH-adresser med ikke-nul balance ramte en ny rekord dette næsten dagen før nytårsaften, den 29. december, ifølge data fra tjenesten, der overvåger on-chain metriske bevægelser og valutastrømme for Bitcoin.

Denne bevægelse fandt også sted i december 2020, hvor antallet af Ethereum-punge registrerede en ny rekord på 51.491.730. Siden da har stigningen været på 38%. På det tidspunkt tilskrev Glassnode stigningen til et sundt marked ansporet af institutionelle investorer og fremkomsten af den decentraliserede finanssektor (DeFi).

  • Hvad syntes du om denne nyhed Kom og tal om den i BeInCrypto-gruppen på Telegram!

Populariteten af NFT'er påvirkede Ethereums vækst

Den voksende interesse og boomet på markedet for ikke-fungible tokens (NFT) i 2021 kan have påvirket disse tal, da en stor del af disse tokens er opfundet på Ethereum-netværket, hvilket tiltrækker flere og flere nysgerrige, entusiaster og eksperter.

Populariteten af NFT'er var så stor i 2021, at udtrykket blev valgt af Collins Dictionary som årets ord, og prognoserne er de mest optimistiske for dette marked.

Kunstneren Mango Dogwood forudser, at tokens i 2022 vil have masseadoption, en mere retfærdig verden for skabere og flere globale brands, der deltager i kampen.

Årene 2020 og 2021 bragte ikke-fungible tokens (NFT) ind i den populære fantasi. Dette har givet anledning til en stor demografi af kreative problemløsere. Dette rum var tidligere beboet af mennesker med et økonomisk og teknologisk fokus i Blockchain-rummet, husker Mango.

"NFT'er er klart det næste skridt i at omdefinere kryptoaktive stoffer i den globale økonomiske model. Indtil nu blev NFT'er oprindeligt forstået som 'kunst' og 'samlerobjekter'."

Projektleder hos UniWhales DAO, Matt Aaron, der skaber decentraliseret finansanalyse (DeFi) og forskningsværktøjer, sagde:

"NFT'er har spillet en stor rolle i at tilføje nye tegnebøger og brugere til Ethereum-økosystemet. I det meste af året forbrugte OpenSeas transaktioner mere gas end nogen anden dApp."

Antallet af ikke-nul ETH-adresser er vokset siden 2017, mens ikke-nul BTC-adresser er faldet gennem årene.

Artiklen Number of Ethereum wallets slår ny rekord blev første gang set på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.