Mere end 20.000 cryptocurrency pengeautomater installeret i 2021

Cryptocurrency ATM

Antallet af cryptocurrency pengeautomater på verdensplan voksede eksponentielt i 2021, med mere end 20.000 nye installationer foretaget siden december sidste år.

Dette er mere end summen af alle krypto-hæveautomater, der er taget i brug i de foregående syv år.

Næsten 34.000 cryptocurrency pengeautomater tilgængelige globalt

Hæveautomater, der tilbyder brugerne muligheder for at købe og sælge kryptovalutaer til fiat-valuta, stiger med en hidtil uset hastighed.

Data indsamlet af Coin ATM Radar viser, at deres antal ved udgangen af 2021 nærmer sig 34.000.

I et år, hvor kryptomarkedet nåede historiske niveauer , dukkede mere end 20.000 nye enheder op globalt.

Ifølge installationsvækstdiagrammet, der er opdateret af sporingssiden, var bitcoin-hæveautomater mindre end 13.000 i december 2020 – det vil sige alle registrerede pengeautomater siden oktober 2013 – mens de 12 måneder senere oversteg 33.900. En stigning på næsten 200 %.

graf med stigningen af cryptocurrency pengeautomater

Hæveautomater kan findes i næsten alle hjørner af planeten, men deres spredning er stadig meget koncentreret.

Omkring 30.000 af alle BATM'er (bitcoin-automater), cirka 90% af bruttobeløbet, opererer i USA. Dens nordlige nabo Canada er et fjernt sekund med lidt over 2.200 maskiner.

El Salvador, som accepterer Bitcoin , er allerede blandt de førende med sine 205 maskiner, og overgår EU-lande som Spanien, der har mindre end 200, og Østrig med 142.

Pr. 29. december havde hele Europa kun 1.384 cryptocurrency-hæveautomater, efter de store nordamerikanske markeder.

Flere virksomheder fremstiller nu pengeautomater, der understøtter kryptovalutaer. De største spillere på markedet er Genesis Coin med næsten 14.000 enheder, General Bytes med over 7.500 og Bitaccess med omkring 5.000 . Coinsource og Bitstop , med mindre end 2.000 hver , fuldender top fem.

Mindst 6.000 virksomheder vedligeholder cryptocurrency pengeautomater i forskellige dele af verden, hvor de 10 bedste operatører står for 70% af dem alle.

De største virksomheder i sektoren er Bitcoin Depot , som har en femtedel af markedet med mere end 6.600 maskiner , efterfulgt af Coincloud ( mere end 4.600 ) og Coinflip ( næsten 3.500 ).

Hæveautomater understøtter flere kryptovalutaer og er en- eller tovejsenheder. Sidstnævnte giver brugerne mulighed for ikke kun at købe, men også at sælge deres digitale mønter.

De fleste BATM'er giver mulighed for at købe bitcoin (BTC) , og mange tilbyder andre større valutaer såsom bitcoin cash (BCH) , ether (ETH) , litecoin (LTC) og nano (XNO) .

Cryptocurrency pengeautomater i Brasilien

Også ifølge CoinATMRadar har Brasilien 22 pengeautomater, der tilhører Coincloud- virksomheden, den eneste med information tilgængelig i Bitcoin ATM-opdageren.

Af de 22 er 17 beliggende i staten São Paulo .

cryptocurrency pengeautomater i Brasilien

Samlet set efter by:

  • Camboriu Spa 1
  • Belo Horizonte 1
  • Campo Grande 1
  • Curitiba 1
  • Goiania 1
  • Jaboatão dos Guararapes 1
  • Rio de Janeiro 4
  • São Bernardo do Campo 1
  • São Paulo 10
  • Vila Velha 1

CoinCloud hævder på sin hjemmeside, at mere end 40 kryptovalutaer accepteres i dets pengeautomater, men angiver ikke, hvilke de er.

Metrics for vedtagelse af kryptovaluta

Antallet af cryptocurrency pengeautomater kan være en vigtig metrik til at vurdere vedtagelsen og accepten af digitale aktiver i verden, idet de er et fysisk adgangspunkt og direkte kontakt med markedet.

Overvågning af udviklingen og dens vækst kan indikere meget om væksten på selve markedet og den eksisterende efterspørgsel.

I betragtning af at de fleste Bitcoin HODLere ankom på markedet i år , er det ikke overraskende, at der har været en stigning på mere end 200% i udbuddet af pengeautomater.

Indholdet Mere end 20.000 cryptocurrency pengeautomater installeret i 2021 dukkede først op i Cointimes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.