Via Varejo investerer i cryptocurrency -opstart

Via Varejo investerer i cryptocurrency -opstart

Via, tidligere Via Varejo, noteret på B3, investerede for første gang i en kryptovaluta -opstart på udkig efter innovationer i den digitale betalingssektor. Det er endnu ikke klart, om denne bevægelse repræsenterer virksomhedens interesse i at acceptere kryptokurver som betaling, men den viser allerede en vigtig adoptionbevægelse i Brasilien, efter at store offentlige virksomheder i USA gik ind i Bitcoin -sektoren. En af dem er MicroStrategy, der købte mere end 100.000 Bitcoins som en værdibutik. En anden var Tesla, et firma, der har Elon Musk som sin administrerende direktør og også købte omkring 40.000 BTC’er. Udover at se store virksomheder købe kryptokurver, begyndte andre at acceptere det som betalingsmiddel. Det er værd at bemærke, at virksomheder, der er noteret på børsen i Brasilien, allerede havde været involveret i kryptokurrency- og blockchain-markedet, såsom IRB-Brasil, der ved hjælp af B3 skabte en blockchain-platform til forsikring. Banco do Brasil brugte også denne teknologi til salg af ejendomme, hvilket viste, at applikationerne er store og inden for forskellige sektorer af økonomien.

Gamle Via Varejo investerer i opstart af kryptovaluta

Ifølge en erklæring til det brasilianske marked er den tidligere Via Varejo en af ​​de store virksomheder med øje for udviklingen på kryptokurrencymarkedet og dets potentielle applikationer. Investeringen var i en opstart baseret i Belo Horizonte byebnk, der opererer i segmentet cryptocurrency -investeringsstyring og har til hensigt at udvide sine tjenester til aktivtokenisering. Derudover skulle opstarten begynde at fokusere på finansiel uddannelse, efter Vias bidrag.

“Byebnk er en platform til forvaltning af kryptovaluta-investeringer, som udvider sine aktiviteter for at gøre det muligt for sine kunder/brugere at foretage investeringer i traditionelle aktiver gennem den såkaldte“ tokenization ”(transformation af finansielle aktiver til kryptokurrency). Ud over investeringsstyring har byebnk også til formål at tilbyde finansielle uddannelsestjenester til brasilianere. ”

Mindretalsbidraget blev ydet gennem Via Next -programmet, som forudsætter, at virksomheden vil investere 200 millioner dollars i startups i løbet af de næste fem år. Der blev ikke oplyst værdier for, hvor meget hvert selskab modtog i investeringsrunden, og heller ikke hvor meget, der tilhører den tidligere Via Varejo. Anyway, målet er at forbedre din digitale transformation og bringe flere forretningsoplevelser til kunderne. Dette firma, der har Magazine Luiza som hovedrival, ejer blandt andet Casas Bahia, Ponto (tidligere PontoFrio), Extra. To andre, der modtog bidrag fra Via, gik til GoPublic, et SaaS -selskab og Gemmer sikkert, et finansielt uddannelses- og administrationsselskab, der opererer i flere latinamerikanske lande. I slutningen af ​​notatet gjorde Via det klart, at det stærkt tror på teknologiens potentiale til at skabe virksomheder, hvilket viser, at det er åbent for at eksperimentere med innovationer i sin forretning og, hvem ved, endda slutte sig til kryptokurver for godt.

”Via tror på foreningen mellem forretning og teknologi for at transformere og forbedre kundernes oplevelse og muligheder. Vores døre er åbne for innovation, og vi har stadig flere muligheder for at forkorte veje og låse værdi op i vores økosystem ud over at skabe forretninger, der rækker ud over detailhandel. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published.