eToro satsning

Bedste Ethereum -indsatsplatforme at købe nu

Ethereum -netværket er den næstmest værdifulde decentraliserede blockchain -protokol i verden lige nu. Med sin utility token Ether (ETH), der i øjeblikket fungerer som de facto valuta for den hurtigt voksende decentraliserede finansiering (DeFi) og ikke-fungible token (NFT) undersektor, er ETH en af ​​de mest eftertragtede digitale valutaer globalt. Crypto -indsats har boomet i de sidste par måneder, og ETHs voksende brugssag har set flere investorer, der ønsker at hober sig op på token. Formålet med at sikre et blockchain -netværk er, at kryptosatsning virkelig har taget fart, og flere investorer er på udkig efter platforme, hvor de kan investere ETH. Denne artikel dækker nogle af de bedste Ethereum -indsatsplatforme, du nemt kan generere passiv ETH.

1. eToro – Samlet bedste platform for Ethereum -indsats

eToro satsning Den sociale handelsplatform eToro er et populært valg for over 20 millioner brugere. Traditionelt er en aktiehandelsapp, eToro hurtigt udviklet og overgået til krypto -nichen. Spærring af mere konventionelle investeringsinstrumenter som råvarer, aktier, obligationer, CFD’er og ETF’er understøtter eToro kryptokurver med store og små selskaber. For nylig lancerede eToro sit staking-as-a-service-tilbud kaldet eToro Staking. I øjeblikket understøtter kun tre kryptokurver, eToro lader dig låse dine ETH -tokens i en periode, mens du belønner dig med flere ETH -tokens som kompensation for sikring af Ethereum -netværket. Ethereum 2.0 staking er i øjeblikket det tredje mest indsatte netværk med over 26 milliarder dollars samlet værdi låst (TVL), ifølge Staking Rewards. Dette har i høj grad været på grund af netværkets planer om at overgå til en proof-of-stake (PoS) konsensusalgoritme i de kommende måneder. For at betjene sine globale kunder tilbyder eToro Staking brugerne belønninger opad fra 75% til 90% baseret på platformens månedlige ETH -udbytte. Denne belønningsprocent er baseret på en brugers valg af medlemskab på tier -systemet. eToro garanterer også et potentielt indtjeningsforhold på mellem 5 og 6,25%, hvilket gør det til en af ​​de bedste Ethereum -indsatsplatforme, der kan bruges til indsatsvanvid. Fordele eToro håndterer alle de tekniske aspekter ved indsats Generer afkast med højt udbytte på ETH indsat En sikker og sikker platform Ulemper Begrænset lager af kryptoaktiver til 67% af detailinvestorkonti taber penge. Invester ansvarligt.

2. Binance

Binance Staking Binance har på kort tid etableret sig som topdestinationen for det globale blomstrende kryptosamfund. Med et gennemsnit på mindst 50 milliarder dollar i transaktioner på sin Bitcoin-udveksling er Binance den største kryptofokuserede børs i verden. Det har imidlertid ikke udelukkende været afhængigt af at købe og sælge kryptokurver. Binance Earn blev lanceret sidst i fjor og er hurtigt blevet et populært valg for investorer, der ønsker at generere passiv indkomst til indsatte tokens. Ethereum 2.0 staking har hurtigt skåret et mellemrum i den store Binance Earn pool, og du får Binances version af ETH kaldet BETH i et 1: 1 satsningsforhold. Belønninger betales dagligt til brugernes spotkonto. Det årlige procentvise udbytte (APY) er stort set ude af Binances hænder og afhænger i høj grad af antallet af ETH indsat i netværket. Det betyder, at jo mere ETH der er indsat i Binance-puljer, jo mindre APY får du til gengæld og omvendt. Imidlertid lover Binance lavrisiko, hvilket betyder, at der er stor mulighed for at modtage dine ETH-belønninger. Baseret på Binances popularitet er ETH -satsning lidt svært at finde, da flere investorer står i kø for at satse deres ETH. Belønninger deles en dag efter at du har sat din ETH. Binance omfordeler også 100% af alle on-chain-belønninger til kunderne.
Fordele Stor pulje af kryptoaktiver til indsats Meget populær destination for kryptoindsats Lav beholdningsperiode Ulemper Først til mølle-satsningsstruktur Din kapital er i fare.

3. Møntbase

Coinbase staking Coinbase er et populært valg for kryptokurrency i USA. Dette mangeårige og velrenommerede mærke har en fantastisk brugergrænseflade og er de første portbrugere i USA og andre nabolande, der ringer, når de vil handle kryptokurver. Dens meget intuitive og letforståelige udveksling gør Coinbase til en af ​​de bedste Ethereum-indsatsplatforme i verden. Ligesom andre Bitcoin -børser tilbyder Coinbase Ethereum -satsning. Brugere får en fast sats på 5% ÅOP på mængden af ​​ETH indsat på et bestemt tidspunkt. Coinbase håndterer alle de tekniske problemer omkring staking. Du kan starte med så lidt som $ 1. Bortset fra Ethereum tilbyder Coinbase indsatsbelønninger for populære mønter som ALGO, ATOM, XTZ, DAI og USDC med varierende belønningsforhold. Coinbase opkræver dog en kæmpe 25% provision på dine indsatser. Men hvis du ikke har noget imod det, er Coinbase et godt valg for Ethereum -satsningsmuligheder på grund af dens mindre tekniske indsatsproces.
Fordele Brugervenlig offentligt opført, hvilket gør det sikkert Attraktivt krypto-aktivsinterval Ulemper Høj kommission Begrænset kryptointerval for at investere din kapital er i fare.

4. Kraken

Kraken staking På det globale kryptokursudvekslingsdiagram er Kraken den fjerdestørste med en handelsvolumen på over 24 milliarder dollar. Dette viser, at Kraken er en topdestination for flere kryptoentusiaster. Selv om det er baseret i USA, fokuserer Kraken hovedsageligt på det europæiske marked, der genererer kryptoadoption i den stort set tilbagelænede region. Kraken understøtter også kryptostaking med bemærkelsesværdige tjenester til Ethereum. Indsatsbelønninger er knyttet til 5 til 7% om året efter provision, hvilket er variabelt. Udbetalinger sker hver anden uge og er tilgængelige på din pengepung. Når du har indsat dit ETH -token, udsteder Kraken dig et derivat -token, ETH 2, der dækker din investering på et 1: 1 -grundlag. Du kan også bytte din nye ETH på børsen. Kraken har et attraktivt kryptospilområde med bemærkelsesværdige tilføjelser som Polkadot, Kusama, der lover 12% APY. Kraken understøtter tolv digitale aktiver, og du kan også tjene på din Euro stablecoin. Børsens store lager gør det til en af ​​de bedste Ethereum -indsatsplatforme til at generere passiv omsætning.
Fordele Let at bruge platform Højt udbytte Stort lager af kryptoaktiver til indsættelse af su_button url = ”https://insidebitcoins.com/visit/kraken” style = ”3d” background = ”#1d44bb” size = ”8 ″ center =” ja ”radius =” 0 ″]Køb & indsats krypto på Kraken nu[/su_button] Din kapital er i fare

Leave a Reply

Your email address will not be published.