Grådighed holdt ikke Bitcoin-prisen på 60.000 USD – Markedsoversigt

grådighed bitcoin styrke

Onsdag (27) faldt markedsværdien af kryptovalutaer næsten 200 milliarder dollars på én dag, Bitcoin (BTC) faldt næsten 7% og de fleste altcoins fulgte efter. Med undtagelse af Shiba Inu, som sætter ny prisrekord.

Ifølge kryptovalutamarkedets gearingsindeks afspejler stigningen i investorernes risikoappetit den opbygning af overdreven gearing, vi nu ser. Forstå, hvordan dette scenarie kan påvirke aktivpriserne her i markedsoversigten.

Bitcoin falder og Shiba Inu slår en ny prisrekord.
Kryptovaluta-rangering – Kilde: CoinGoLive.com.br

Grådighed og risikovillighed

Bitcoin handler med en tung tone midt i tegn på overdreven gearing og grådighed på markedet.

Den største kryptovaluta målt efter markedsværdi i morges (27) faldt til 59.000 USD – R$ 331.000 hos de vigtigste brasilianske mæglere – hvilket indtil videre repræsenterer et fald på 6,31 % på dagen.

Det er et fald på 12,36 % fra sidste uges rekord på $67.277, som CoinGoLive- data viser.

Læs også: Hvem gennemborer loftet først: Bitcoin eller Bolsonaro?

En tilbagetrækning var påkrævet, og yderligere bearish volatilitet kunne være nært forestående, ifølge analytikere. ”Den estimerede gearingsgrad er ved at nå årets maksimum. Det virker indlysende, at markedet er overudnyttet lige nu,” sagde Ki Young Ju, administrerende direktør for dataanalysevirksomheden CryptoQuant. "Vi vil se en vis volatilitet med stort salg snart."

Det estimerede gearingsforhold beregnes ved at dividere den åbne rente på futures på tværs af alle børser med bitcoin-reserverne på børserne. Åben rente refererer til antallet af kontrakter handlet, men ikke dækket af en modregningsposition.

Indekset viser i det væsentlige graden af gearing af den gennemsnitlige investor. Mens et stigende indeks indikerer øget risikovillighed, afspejler et meget højt tal akkumuleringen af overdreven gearing og ramte høje prisindeks tidligere i år.

Gennemsnitlig gearing af alle mæglere ifølge CryptoQuant

Gearingsgraden ligger i øjeblikket på 0,19, det højeste siden november 2020. Selv med dette risikoniveau ser det ud til, at investorer på kryptovalutamarkedet ikke blev skræmt. Fear&Greed-indekset viser, at investorerne stadig er meget optimistiske omkring dette risikoniveau.

Fear and Greed Index viser et grådighedsniveau på 73. Skalaen går fra 0 til 100.

Det digitale aktivs markedsværdi er faldet til 1,11 billioner dollars, men dets dominans over altcoins er stadig omkring 43 procent.

Bitcoin "giver lidt mening som valuta," siger økonom

Da det nu er en del af dagsordenen for brasilianske politikere at diskutere Bitcoin , konkluderede tre talere forsamlet denne tirsdag (26) i en offentlig høring i Kommissionen for Finansinspektion og Kontrol af Deputeretkammeret, at den endelige vedtagelse af en officiel digital valuta i Brasilien vil kræve deltagelse af den nationale kongres i ændringer af reglerne, der omhandler centralbanken, det finansielle system og valutamarkedet.

Debatten blev foreslået af stedfortræder Aureo Ribeiro (Solidariedade-RJ), formand for finansinspektionen og kontrolkommissionen. Men i går eftermiddags arbejde blev koordineret af stedfortræder Hildo Rocha (MDB-MA).

Til stede på mødet var også professoren ved São Paulo School of Business Administration (Eaesp) i Getúlio Vargas Foundation Eduardo Diniz, som roste centralbankens forsigtighed med at forudsige den endelige vedtagelse af Real Digital om to eller tre år. "Det kan være før eller efter, det er nødvendigt at se, hvordan denne mulighed vil udvikle sig i verden."

"Det giver lidt mening [at have bitcoin] som valuta," sagde Eduardo Diniz, professor ved EAESP, da han talte om vedtagelsen af bitcoin i El Salvador. Efter hans mening giver det ikke meget mening, da stater ikke ville være villige til at opgive nationale valutaer.

Diniz går ind for den offentlige sektors monopol på valuta- og betalingsplatforme, så staten kan garantere fri konkurrence. Han kommenterer på en høring i Deputeretkammeret de mulige problemer ved at overlade betalingssystemet i hænderne på private virksomheder:

"På den anden side har disse teknologiske platforme en meget høj risiko for koncentration… det er en situation, hvor staten er nødt til at genvinde kontrollen over disse situationer for at undgå fremtidige problemer" – sagde professoren

Shiba Inu slog ny prisrekord

Ligesom BTC er de fleste alternative valutaer også faldet dårligt her til morgen. Ethereum (ETH) faldt for eksempel til mindre end $4.016 efter næsten at have ramt en rekordpris for timer siden.

Læs også: Første Ethereum 2.0-opgradering sker i dag, se hvad der ændrer sig

Der er dog nogle åbenlyse undtagelser. Shiba Inu (SHIB) steg mere end 20% på én dag. Ydermere var SHIB-gevinsterne et godt stykke over 30 % for blot et par timer siden – før det markedsdækkende fald. Som følge heraf nåede meme-tokenet et nyt all-time high og handles til $0,000054.

En anden undtagelse er Project Aave (AAVE), som voksede 10,4% på en 24-timers skala og i øjeblikket er over $371.

Resultatet af de vigtigste altcoins i de sidste 24 timer er som følger: Ethereum (-5,19%), Binance Coin (-7,42%), Cardano (-10,23%), Solana (-10,25%), Ripple (-9,46%) , Polkadot (-5,42%), Dogecoin (-13,24%), Shiba Inu (+24,62%), Earth (-9,16%), Avalanche (-13,26%) og Chainlink (-8,34%).

Den kumulative markedsværdi af alle kryptovalutaer faldt til $2,57 billioner.

Følg kryptomarkedsnyhederne på Cointimes Telegram-gruppen, besøg .

Indholdsgrådigheden holdt ikke Bitcoin-prisen på $ 60K – Markedsoversigt dukkede først op i Cointimes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.