Dogecoin er bedre kendt end Bitcoin, siger undersøgelse

En gråtonemåling viste, at flere mennesker hørte om Dogecoin end Bitcoin selv. Desuden kom de fleste hodlere af denne mønt ind på kryptomarkedet i 2021.

Undersøgelsen undersøgte 1.000 amerikanske forbrugere mellem 12. og 20. august 2021, i alderen 25 til 64 år, for at udforske perspektiver omkring Bitcoin og vurdere, hvordan opfattelsen af ​​Bitcoin har ændret sig siden 2019.

På trods af lanceringen af ​​nye kryptovalutaer fortsætter Bitcoin med at gennemsyre diskussioner blandt investorer, konsulenter, finansielle institutioner, medier, tjenesteudbydere, regulatorer og politiske beslutningstagere.

Blandt undersøgelsens resultater er stigningen i opfattelsen af ​​Bitcoin som et lager af værdi i ustabile økonomiske tider og høj inflation. Investorer har vist en voksende tilbøjelighed til at købe Bitcoin som en rentabel langsigtet investering frem for en digital valuta.

  • Hvad syntes du om denne nyhed Kom og tal om den i BeInCrypto-gruppen på Telegram!

Derudover har Bitcoin ifølge Graysacale nået adskillige generationer af investorer fra de yngste til de mest erfarne, inklusive pensionister, der ønsker at overveje Bitcoin-investeringsprodukter som en del af deres porteføljer.

Alle respondenter var involveret i en form for personlig investering med mindst $10.000 i aktive investeringer (eksklusive pensionsordninger på arbejdspladsen eller fast ejendom) og mindst $50.000 i husstandsindkomst.

Da store banker fortsat kæmper for at blive involveret i Bitcoin, er adoptionen af ​​kryptovaluta kun stigende, ifølge undersøgelsen. Andelen af ​​amerikanere, der ejer Bitcoin, steg til 26% i 2021, fra 23% i 2020.

Mere end halvdelen – 59 % – vælger at investere gennem en applikation til handel med kryptovaluta såsom eToro eller Coinbase, hvilket repræsenterer et paradigmeskifte fra sidste år, hvor mere end tre fjerdedele af investorerne (77 %) foretrak en Exchange of Bitcoin

Efterspørgslen efter Bitcoin er steget meget hurtigt: mere end halvdelen (55%) af nuværende Bitcoin-investorer er begyndt at investere i de sidste 12 måneder. Handlende er fortsat ivrige efter at købe, sentimentet afspejlet af alle tiders rekord i november 2021, hvilket bragte Bitcoin tættere på $100.000 end nul, da verdens mest populære kryptovaluta handlede over $69.000. Af investorer, der allerede har solgt Bitcoin, har 91% opnået mindst en vis fortjeneste.

Kilde: Gråtoner

Selv med væksten i markedssegmenter og brugssager såsom decentraliseret finansiering (DeFi) og ikke-fungible tokens (NFT'er), repræsenterer Bitcoin stadig 46% af den samlede værdi af de kryptoaktive markeder.

Mere end tre fjerdedele (77%) af amerikanske investorer sagde, at de ville være mere tilbøjelige til at investere i Bitcoin, hvis der eksisterede en ETF. I oktober 2021 debuterede ProShares sin egen Bitcoin-støttede fond på New York Stock Exchange

Kvinder er mere tilbøjelige til at overveje Bitcoin

Forestillingen om, at Bitcoin udelukkende er et ældgammelt fænomen, afspejler ikke længere virkeligheden, ifølge undersøgelsen. Blandt investorer, der har vist interesse for Bitcoin-linkede produkter, sås den største stigning i 2021 blandt ældre handlende.

Segmentet af investorer i alderen 55 til 64, som helt sikkert eller sandsynligvis ville overveje Bitcoin-investeringsprodukter, sprang 16 % i 2021.

Andelen af ​​kvindelige investorer, der ville betragte Bitcoin som en investering, steg 6 % i 2021 sammenlignet med 2020-niveauer, mens segmentet af mandlige investorer i denne kategori forblev relativt stabilt.

Kilde: Gråtoner

Forholdet til andre kryptovalutaer

Bitcoin er fortsat den mest populære kryptovaluta, men der er en betydelig bevidsthed om andre kryptoaktiver, da "cryptocurrency-markedet er blevet oversvømmet med nye tokens, hovedsageligt drevet af fremkomsten af decentraliseret finans (DeFi)."

Alligevel forbliver Bitcoin den mest populære, med 99% af investorerne, der angiver, at de er opmærksomme på den oprindelige kryptovaluta, mens 68% af investorerne sagde, at de var vidende nok til at være "bekendte" med de mest værdifulde kryptoaktive midler på markedet.

Det betyder dog ikke, at investorerne ikke har hørt om andre kryptovalutaer. Faktisk er de alt for opmærksomme på andre digitale aktiver, hvis profiler er stigende, inklusive Dogecoin , der startede som en joke, men siden har vundet berømmelse.

Mere end halvdelen af ​​investorerne kendte til Dogecoin og Ethereum. Næsten tre fjerdedele (74%) af investorerne har hørt om Dogecoin, hvilket overgår vidensniveauet omkring Ethereum (56%).

De fleste investorer, der ejer Bitcoin, og 87 % ejer også mindst en eller flere altcoins . De mest populære altcoins inkluderer Ethereum, referenceplatformen for DeFi- og NFT-projekter, og Dogecoin.

Kilde: Gråtoner

positive opfattelser

Investorer omfavner Bitcoin og bekymrer sig mindre om risiko end tidligere år. Blandt handlendes største frygt er cyberangreb, volatilitet og regulering.

Omkring 58% af investorer, der ikke var interesserede i Bitcoin, nævnte sårbarheden af ​​det digitale aktiv og cyberangreb som hovedårsagen til ikke at købe eller investere i kryptovaluta.

Mere end halvdelen af ​​investorerne (53 %) giver Bitcoins volatilitet skylden for deres uinteresse, mens 51 % siger, at deres apati over for Bitcoin skyldes regulering, manglende offentligt tilsyn og gennemsigtighed.

Dogecoin-artiklen er bedre kendt end Bitcoin, siger forskning blev først set på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.