Cardanos nye BTC og ETH highs og staking er ugens højdepunkter

Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH) formåede at forny deres historiske prishøjde igen i denne uge.

Ethereum blev også fremhævet, da en mulig integration af dets netværk til Discord, en af de største kommunikationsapplikationer i verden, blev spekuleret i. Nyheder på markedet for ikke-fungible tokens (NFT) fangede også markedets opmærksomhed.

  • Hvad syntes du om denne nyhed? Kom og tal om hende i BeInCrypto-gruppen på Telegram!

Endelig fuldender den stærke påskønnelse, som Flamengo-fan-tokenet havde efter at være blevet noteret på en brasiliansk børs og den høje efterspørgsel efter satsning i Cardano-netværket (ADA) listen over de vigtigste højdepunkter på kryptomarkedet i denne uge.

BTC kommer tæt på 70 tusind dollars

btc

Ugen startede lovende for Bitcoin, som formåede at bryde en vigtig modstand mandag (8). Aktivet fortsatte med at stige tre dage i træk, og nåede torsdag et nyt rekord på $69.000 (11).

En anden vigtig milepæl for cryptocurrency var antallet af BTC holdt af store børsnoterede virksomheder, som også satte rekord. Men kun få timer efter sin nye rekordpris, led Bitcoin et pludseligt kraftigt fald på mere end 10 % . Aktivet formåede dog at fastholde et vigtigt niveau af støtte og afsluttede ugen med et maksimum på 4%, ifølge CoinGecko.

Ethereum på Discord?

eth

ETH formåede også at nå et nyt all-time high i denne uge og rykkede stadig tættere på $5.000 barrieren. Derudover lagde grundlæggeren af Discord et billede på sin Twitter-konto af en mulig integration af kryptovaluta-netværket i sin app.

Selvom dette muntrede nogle Ethereum-entusiaster op, kunne Discord-fællesskabet ikke rigtig lide ideen. Dermed måtte appens administrerende direktør gå offentligt og afvise, at en mulig integration med blockchain af den næststørste kryptovaluta i verden sker i den nærmeste fremtid.

Flere enkeltpersoner og virksomheder tilslutter sig NFT'er

Ud over at gå imod en integration med Ethereum-netværket protesterede Discord-fællesskabet mod en mulig adhæsion af platformen til ikke-fungible tokens. Dette segment fortsætter dog med at vokse og tiltrækker flere og flere mennesker og store virksomheder.

OpenSea, den største NFT-markedsplads, nåede en ny milepæl i salgsvolumen. Derudover har Disney, der betragtes som et af de største medie- og underholdningsselskaber, annonceret en ny samling af sine karakterer i dette format.

Men ikke alt ved dette marked er positivt. Forskning har vist, at kvinder kun repræsenterer 5 % af overskuddet fra salget af disse aktiver. Endelig er det værd at nævne andragendet til Nintendo om at indsætte NFT-funktionen i det næste spil i en af dets vigtigste franchises.

Flamengo-fan-token brænder efter børsnotering i Brasilien

Flamengos fantoken, som allerede havde slået rekorder i sin debut på Socios.com, fortsætter med at overraske. Aktivet opnåede en stor påskønnelse i sin debut på en af de vigtigste børser i landet. Med noteringen kan fans af Rio-klubben nu købe eller bytte tokenet ved at bruge det rigtige.

Cardanos indsats slår rekord

Cardano har foretaget diskrete tiltag i de seneste uger og har ikke kunnet holde trit med de rekordpriser, som nogle kryptovalutaer præsterer. Dit netværk er dog ved at nå nye milepæle. Antallet af adresser med ADA-tokenet er tæt på 1 million-mærket , og det anslås, at mere end 70% af den nuværende cryptocurrency-forsyning bliver brugt til denne aktivitet.

Artiklen New BTC og ETH highs og Cardano staking er ugens højdepunkter blev set for første gang på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.