Er der noget grundlag for disse Ethereum Classic -prisfremskrivninger

Er der noget grundlag for disse Ethereum Classic -prisfremskrivninger

Ethereum Classic har oplevet en massiv vækst for sent, med 1.127% år-til-dato afkast til investorer. Dette på trods af 51% angreb for ikke så længe siden. Desuden overgik ETC også Ethereum [ETH] flere dage i maj. Nu, hvor Ethereum bevæger sig mod Proof of Stake (PoS), er spørgsmålet, om ETC kan blive det største Proof of Work (PoW) netværk? Som understreget af en nylig blog af Etherplan, vil ETC ikke kun blive den “største PoW”, men vil også fastsætte pengepolitik og blive den største programmerbare blockchain i verden. Så hvordan planlægger ETC at nå dette mål? Svaret findes i dets “Positioneringslogik”.
Kilde: Etherplan ETC er i øjeblikket den 6. største PoW i verden. Men når ETH flytter til PoS, vil det bane vejen for ETC for at nå sit førnævnte mål. De andre PoW -projekter er ikke programmerbare, da deres blockchain ikke kan programmeres på basislaget, men kun gennem lag 2 -systemer eller via PoS. Det er, hvad Ethereum forsøger at gøre.
Kilde: Etherplan Derudover fremhævede bloggen to muligheder, der muliggør den eksponentielle vækst af ETC,

“1. Ethereum 1.0 vil meget snart migrere til Ethereum 2.0, hvilket efterlader rummet åbent for ETC at indtage det
2. Da Bitcoin og de andre POW -blokchains ikke er programmerbare på grundlaget på grund af deres UTXO -model, vil ETC være meget mere alsidig og nyttig i bundlaget ”

ETC vil også blive den næststørste PoW-blockchain i verden, når blockchain-industrien bliver fuldt lagdelt.
Kilde: Etherplan Interessant nok karakteriserede bloggen ETC som “programmerbart digitalt guld” på grund af dens identiske pengepolitik med Bitcoin. Hvad mere er, baseret på markedsværdien af ​​egentligt guld, forventer teamet, at dets værdi når 11,2 billioner dollars i 2029. Nu er sammenligningerne mellem Bitcoin og guld forblevet stærke over tid. Men disse kan også have indflydelse på ETC’s egne fremskrivninger. Ifølge Etherplan, hvis BTC overstiger $ 125.000 i 2021, vil ETC’s værdi blive skubbet fra $ 60 til $ 1.000 i slutningen af ​​2021. Det er overflødigt at sige, at det er optimistiske fremskrivninger. Følgende aspekter kan dog spille ind her,

“1. BTC/ETH leder normalt rallyet, og derefter følger ETC.
2. ETH vil migrere til ETH2 kort efter december 2021.
3. ETC vil overgå DOGE, BCH og LTC, fordi det er meget mere alsidigt og nyttigt med smarte kontakter i bundlaget. ”

Baseret på Gulds værdi i 2029 kan BTC sandsynligvis nå en værdiansættelse på 50% og 100% i forhold til guld i henholdsvis 2025 og 2029. Dette ville skubbe BTC’s værdi til $ 259.000 og $ 550.000 i løbet af tyrecyklussen. Hvis forudsigelsen om, at ETC bliver de største POW-smarte kontrakter blockchain i verden og det næststørste POW-netværk på basislaget udover Bitcoin, går i opfyldelse, kan ETC værdiansættes til 25% og 50% af BTC i henholdsvis 2025 og 2029. Således kan ETC have et prismål på omkring $ 8.700 og $ 33.000, hævdede bloggen. Hvordan har ETC det nu? Selvom det ikke er nogen overraskelse, at de nuværende præstationer er blevet drevet af udviklingen i Ethereum, vinder ETC også markedets opmærksomhed. Efter ETH flytter til PoS, vil PoW minearbejdere blive udeladt af systemet. Dette var grunden til, at Ethereum-medstifter Vitalik Buterin bad disse minearbejdere om at skifte til ETC og betegnede det som “det næstbedste PoW i krypto.” Da Ethereum centimeter tættere på ETH 2.0, er der ingen tvivl om, at dens virkning vil kunne mærkes på hele ETC -markedet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.