To børn tjener 173 tusind reais om måneden ved at minde kryptokurver

To børn tjener 173 tusind reais om måneden ved at minde kryptokurver

En 14-årig teenager og hans 9-årige søster tjener op til $ 32.000 om måneden, omkring 173 tusind reais fra minedrift af kryptokurver. Ifølge en rapport på webstedet Dallas News tjener bror- og søsterparret tusinder af dollars på at udvinde Ethereum. Mens de fleste børn ser YouTube -videoer, tager brødrene fat i kryptovalutaindustrien. Parret startede deres garageprojekt i marts sidste år med en gammel spillercomputer. Den måned tjente de omkring $ 1000. Ved hjælp af YouTube og støtte fra deres far lærte børnene, hvordan de opsatte computeren til at udvinde Ethereum. De geninvesterede minedriftsindtægter til køb af ekstra udstyr, og nu har de 14 platforme med 82 processorer, der udvinder Ethereum og 5 små platforme med 12 processorer minedrift Ravn -mønt.

minedrift i garage

Brødreparret blev interesseret i kryptokurver, efter at deres far fortalte dem om Bitcoin. Dengang var brødrene interesserede i at købe kryptokurrency, men da prisen var for høj, valgte de minedrift. Da bitcoin -minedrift blev et overmættet marked, valgte de den næststørste kryptokurrency efter markedsværdi.
“Vi ville investere i det, men vi havde ikke penge til at købe bitcoin”, sagde Ishaan. “Så i stedet køber vi udstyret til at mine.”
De opsatte minerigge i deres garage derhjemme, men da operationen udvidede, måtte de flytte udstyret til et datacenter med et kølesystem. En lille gård med 30 videotavler er tilbage i garagen. Husets elregning er steget til $ 2.500 om måneden, cirka R $ 13.000, mens den normale regning for lignende huse i regionen er $ 500. Børn bruger en del af de udvundne mønter til at dække udgifter, men de beholder det. De håber mest på, at prisen vil fortsætte med at stige. De håber at kunne bruge ressourcerne i fremtiden med uddannelse. Ishaan ønsker at gå til University of Pennsylvania og blive læge. Aanya vil også være læge, men for at studere i New York.

Chipmangel

Brødrene ønskede at udvide minedriften, men på grund af pandemien var der mangel på chips. Producenterne var ude af stand til at imødekomme efterspørgslen på grund af lande, der gik i lås, og folk var ude af stand til at arbejde. Så det er blevet sværere end nogensinde at købe grafikkort til minedrift. Parret havde to muligheder; køb tavler fra onlineforhandlere til en høj pris, eller vent på, at tavlerne vender tilbage til markedet. De valgte den sidste mulighed. De tilmeldte sig for at modtage opdateringer fra forhandlere som Best Buy og Micro Center. Når de chips og hardware, der var nødvendige for deres minedrift, var tilgængelige, ville de blive advaret via e -mail. Brødrene stod i kø uden for forhandlerne, inden de åbnede dagen efter, så de kunne købe stykkerne. Denne strategi viste sig at være rentabel for dem, da parret formåede at udvide deres minedrift ud over den indenlandske garage. De har et datacenter i Dallas centrum, hvor de vedligeholder de fleste af deres minerigge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.