Felipe Neto fordobler sine investeringer i Solana og Ethereum

Felipe Neto fordobler sine investeringer i Solana og Ethereum

Felipe Neto er et velkendt navn i de brasilianske internetsamfund. Men nu er han overraskende også blevet en af ​​de mest sete personligheder på kryptokurrencymarkedet. Efter at have lavet nyhederne ved at angive flere altcoins, såsom Solana (SOL), talte Felipe igen om markedet, hvilket angav, hvor meget han tjente på sine væddemål. Derudover kritiserede han investeringsformerne i banker og endda mennesker, der bruger deres image til at forsøge at tjene penge på investorer.

For nylig afslørede Felipe Neto, hvilke altmønter han “satsede” med en mulig påskønnelse, Solana gav et godt afkast

Blandt hans væddemål var Solana (SOL), Cardano (ADA) og PancakeSwap (CAKE) – noget, der fangede kryptomarkedets opmærksomhed. I sidste weekend afslørede Felipe Neto også, hvor meget indsatserne gav fordoblet din investerede kapital i Solana på 2 uger og også i Ethereum i de sidste 3 måneder.

Men hans fortjeneste fra kryptokurver var ikke det eneste, han fremhævede: han kommenterede også, hvor lidt den traditionelle investering, han havde foretaget, gav i banken, hvilket viste en opskrivning på kun 0,4% af sin portefølje i august. Med en luft af nåde, mens tweeting om kryptokurver havde en raket emoji, hvad med banker havde en dovendyr emoji.

At kryptomarkedet er meget mere rentabelt end investeringer foretaget i finansielle institutioner og på det traditionelle marked, er ikke noget nyt. Faktisk tiltrækker det dog en masse opmærksomhed at have et af de mest berømte navne på det brasilianske internet, der taler om det.

Vi kan allerede se folk, der forsøger at udnytte youtuber -billedet til at tjene penge

Felipe Netos nylige tilgang til digitale valutaer giver ikke kun fordele for YouTuber. I en anden tweet denne mandag (6) sagde Neto, at han følte bagsiden af ​​at engagere sig i kryptokurver. I sin tekst advarede han om, at han allerede har set to “lærere” på finansmarkedet bruge sit image til at sælge kurser og drage fordel af YouTuber -berømmelse. Ifølge ham lavede de formodede professorer på det finansielle marked opslag, der sagde, at YouTuberen så deres liv, og at de derfor gjorde det så godt med deres investeringer.

Som du kan forestille dig, er det ikke rigtigt, at Felipe Neto følger lærernes liv på kryptomarkedet. Derudover udtalte han, at han kun har samtaler om emnet med Luiz Persechini.
Felipe Neto var forarget over at blive brugt af kryptovalutalærere uden at navngive navneFelipe Neto var forarget over at blive brugt af kryptovalutalærere uden at navngive navne /Twitter
Efterhånden bliver Neto fortsat en kontroversiel figur for nogle inden for digitale aktiver. Om den offentlige eksponering af dine væddemål på forskellige altcoins vil være positiv eller ej, skal stadig ses. Felipes “eventyr” i sektoren får imidlertid allerede øgenavne som “Brasiliansk Elon Musk ” – noget han slet ikke kan lide.

Leave a Reply

Your email address will not be published.