Køb FTT

FTX Token (FTT) – En banebrydende på kryptovalutamarkederne

Mindre kendt end større kryptovaluta -platforme som Coinbase, eToro og Binance, FTX exchange og deres native token (FTT) er langsomt begyndt at gå mainstream i 2021. På baggrund af et stærkt løb med nye partnerskaber, finansiering og et visionært team, FTX udveksling er begyndt at høste velfortjente belønninger. Mens nogle er bekendt med udvekslingen og hvilken rolle de repræsenterer i branchen, forbliver mange flere i mørket.

Hvad er FTX?

FTX er en kryptohandelsplatform etableret i 2019 af Alameda Researchs grundlæggere, Sam Bankman-Fried og Gary Wang efter deres utilfredshed med traditionelle kryptobørser og deres sparsomme tilbud. Parret satte sig for at skabe en platform ‘af forhandlere, for handlende’, som ville identificere og løse de problemer, der plager allerede etablerede børser. I stedet for at følge i fodsporene på førende platforme som Binance og andre, skabte grundlæggerne en mindre konventionel, kryptovaluta -derivatudveksling. Crypto derivater udvekslinger er ens, men også forskellige fra traditionelle krypto udvekslinger. Sammen med de sædvanlige handelsmuligheder for spothandel (køb og salg af det underliggende aktiv) giver derivatbørser dig også mulighed for at bruge gearing og handle futures, optioner og evige kontrakter.

FTT Token

FTT er det native token på FTX -udvekslingen. Teamet har altid bestræbt sig på at sikre tokenens fremtidige vækst ved at gøre det til ”rygraden i økosystemet” og har taget skridt til at øge tiltrækningen af ​​token for dem, der bruger FTX. De har valgt at dedikere en tredjedel af alle valutaindtægter til tokenforbrændinger, som vil sikre, at knaphed opretholdes i systemet, indtil halvdelen af ​​den samlede forsyning er brændt. Udvekslingen giver også incitamenter til brugere, der har FTT. Indehavere vil modtage OTC -rabatter, der effektivt reducerer omkostningerne for dem. For brugere, der ønsker at handle futures, vil FTT også holde styr, da børsen giver indehavere rabatter på handelsgebyrer og giver dem mulighed for at bruge token som sikkerhed. Køb FTT FTT -prisstigning vs USDT siden januar 2021 – via Binance

Hvordan FTX skiller sig ud

Som tidligere nævnt blev FTX grundlagt af mennesker, der havde mistet troen på de muligheder, der var tilgængelige på de eksisterende børser dengang, og hvad de tilbød. I stedet for at sidde og skinne tog de det et skridt videre. De gjorde det selv. Denne baggrund er tydelig i deres whitepaper. De hakker ingen ord og navngiver specifikke udvekslinger, f.eks. OKEx, der angiver, hvad de mangler, og hvordan de håber at tilslutte hullet. Selvom der er mange funktioner i værkerne til at gøre dette, fokuserer deres whitepaper eksplicit på tre:

Clawback forebyggelse

For dem, der kender til derivathandel, er socialiserede tab en smerte at håndtere. Udvekslinger tilbyder marginhandel, så du kan opnå astronomiske gevinster og omvendt ødelæggende tab. Selvom udvekslingen normalt er beskyttet mod disse tab ved likvidation af brugerens konto, tager brugerne nogle gange meget store margener, som børsen ikke kan dække i tilfælde af tab. Enter, socialiserede tab. For at dække deres tab udveksler udbyttet tabet til andre forhandlere og skalperer fra en lang række mennesker, indtil tabene er afbalanceret. FTX sigter mod at ændre dette. De har udviklet et virkelig innovativt trelags likvidationssystem, der kun tyder på clawback i et ‘worst-case scenario’.

Centraliseret sikkerhedspulje og afvikling af stablecoin

FTX har også valgt at tackle likviditetsproblemet i derivathandel. Andre børser har flere tegnebøger afhængigt af hvilken type handel du vælger at gå ind i og endnu flere tegnebøger afhængigt af hvilket par du vælger at handle. FTX modvirker dette problem ved at springe igennem disse og afvikle alle handler i en centraliseret stablecoin -pulje. Dette giver handlende mulighed for at stille sikkerhed i en enkelt valuta og lette handelens effektivitet. I stedet for at blive tvunget til at købe andre tokens, der er nødvendige til sikkerhed, som kan være særligt kontraintuitive i tilfælde af korte positioner, kan handlende stille sikkerhed i form af stablecoins, som deres PNL også vil blive afviklet i.

Udnyttede tokens

I stedet for den traditionelle form for marginhandel, der kræver forudgående kendskab til systemets funktion alene, tjener gearede tokens til at finde en mellemvej mellem marginhandlere og spothandlere. De giver mulighed for let adgang for handlende til derivatmarkedet. En erhvervsdrivende, der håber at indtage en gearet position, kan ved brug af disse tokens købe dem direkte på børsen i form af et token. Et sådant eksempel på dette er ‘3X long ETHBULL’ -token, som giver dig mulighed for at indtage en 3x gearet lang position i Ethereum. Enkelheden af ​​dette i forhold til traditionel marginhandel giver nem afhentning for brugere med mindre viden.

FTXs stjerneteam

Adskilt fra sådanne innovative funktioner er FTX -teamet også en væsentlig årsag til, at virksomheden har klaret sig så godt. Medstiftere, Sam Bankman-Fried og Gary Wang havde omfattende viden og erfaring inden start af FTX. Selvom han tog en eksamen i fysik fra MIT, begyndte Bankman-Fried sin karriere hos Jane Street Capital, et tophandelsfirma på de traditionelle finansielle markeder. Efter sin tid på Wall Street startede han til sidst sit eget firma sammen med medstifter, Gary Wang, som de kaldte Almeda Research. Det digitale handelshandelsfirma har hidtil oplevet massiv succes og er førende inden for branchen. Arbejdet med Alameda Research bragte dem til sidst til deres nuværende position i dag, hvor de styrer FTX, som hurtigt er ved at blive en af ​​de førende figurer på markedet. Resten af ​​FTX -teamet er lige så imponerende og praler af medarbejdere fra en lang række virksomheder, herunder Google og Facebook. Selv med de mange talenter, der tilbydes, stræber teamet stadig efter at være mere end summen af ​​dets dele og skubber konsekvent kuverten.

FTT’s seneste prisstigning

Den seneste stigning i prisen på FTT er kulminationen på måneders arbejde af et dedikeret team. I juli sluttede en fantastisk finansieringsrunde på 900 millioner dollars (en af ​​de største for et kryptovirksomhed) sammen med lanceringen af ​​et FTX -program, der har til formål at gøre virksomheden CO2 -neutral. August bragte endnu flere nyheder med selskabets ink -partnerskaber med Yield Guild Games og den populære hajtank -præsentant, Kevin O’Leary. Måske er den største blandt disse og den største bidragsyder til FTX’s lykke købet af LedgerX. LedgerX er et derivatfirma, der har licens i USA. Dette opkøb vil endelig give FTX mulighed for at præsentere deres tilbud for det endnu uudnyttede amerikanske marked. Før dette tjente den stærke regulering i landet som en hindring for adgang for virksomheden. Denne nye udvikling ser imidlertid ud til at omgå det og har tjent som et løft til FTT’s pris, efterhånden som folk forudser virksomhedens indtog på de amerikanske markeder. FTT-prisen er mere end fordoblet i løbet af den sidste måned og nåede et nyt all-time high på $ 70,21, og på trods af en nylig tilbagetrækning ser det ud til at blive ved med at fortsætte, da holdet fortsat gør fremskridt.

Skal du købe FTT nu?

På trods af glødende anmeldelser og alle ting, der ser positivt ud for symbolet og dets team, er der stadig nogle forbehold. Investering i FTT, selvom det er attraktivt, medfører nogle risici. Ifølge analytikere besiddes over 90% af tokenforsyningen af ​​hvaler, der holder midtvejsperioden. For folk, der ønsker at tjene en hurtig penge, kan de få store tab, hvis hvalbevægelser påvirker markedet, før de kan komme ud. Uanset dette ser FTX -teamet ud til at være den ægte vare, og de igangværende planer, de har kombineret med deres stærke drivkraft for ekspertise, vil uden tvivl fortsætte med at fremme symbolets pris i fremtiden. Mange af de bedste kryptovalutahandlere på Twitter forudsiger, at FTT når mindst $ 100. FTT minder om Binance Coin (BNB), der steg i værdi fra $ 40 i starten af ​​2021 til et højdepunkt på $ 690. Indfødte børser har været meget rentable. Samt på FTX kan investorer købe FTT og handle det på kryptokurrencybørser som Capital.com og Binance. Det er i øjeblikket ikke noteret på Coinbase og eToro, selvom det snart kan ændre sig med den nylige pumpe i FTT -prisen, der skaber medieoverskrifter. Capital.com – Vores anbefalede kryptoplatform Capital.com logo CySEC, FCA & ASIC Regulerede 4000+ markeder på en handelsapp Nul kommissionsgebyrer, lavspredte online uddannelseskurser – Lær at handle 4/5 Trustpilot Rating Capital.com logo 71,2% af detailinvestorkonti taber penge, når der udbredes væddemål og/eller handler med CFD’er med denne udbyder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.