Bitcoin er systemisk risiko mod et manipuleret system, siger Paolo Ardoino, CTO for Bitfinex

Paolo Ardoino, CTO for Bitfinex

Det traditionelle finansielle system er ikke retfærdigt for de fleste mennesker, og derfor kan Bitcoin udgøre en systemisk risiko for økonomierne i mindre frie lande, foreslog teknologichefen hos Bitfinex og Tether, Paolo Ardoino, i et interview med Cointimes.

Det finansielle system er ineffektivt

Ved at fortælle sin historie afslørede Paolo, at før han sluttede sig til Bitfinex- børsen i 2014, havde han sin egen opstart fra den traditionelle finansielle verden. Det er derfor, programmøren kender de vigtigste fejl og ulemper ved det traditionelle system.

“Mit job var superkedeligt, fordi den traditionelle finansielle verden i det teknologiske aspekt er ekstremt langsom, forældet og gammel. Så alle opgaver er gentagne, og man skulle forholde sig til banker og deres infrastruktur, jeg vil ikke anbefale det til nogen.”

Så han blev forelsket i Bitcoin, fordi blockchain har skønheden ved konsistens. "Alle, der deltager i blockchain, der kører en node, kan se de samme data, som andre ser." I mellemtiden er det traditionelle økonomiske system et "datarod", hvor alle gemmer information på deres egen måde.

Men ineffektivitet er ikke hovedproblemet i det nuværende system, det er manglen på retfærdighed.

Det finansielle system er manipuleret

I slutningen af ​​2013 sagde Paolo, at han allerede var drevet af noget lidt dybere, de sociale aspekter af Bitcoin. Bitcoin-netværket har en grundlæggende egenskab for frihed, manglen på et centralt organ, der tillader eller spærrer for enkeltpersoners adgang, det vil sige, at der ikke er behov for tredjepartstilladelse til at deltage.

Paolo Ardoino er fra Genova, en italiensk by, der skabte verdens første moderne bank i 1406. Kaldet Monte dei Paschi, denne bank var den første institution, der udførte aktiviteten med at låne penge. Men for Paolo var finansiel aktivitet i århundreder elitær, og Bitcoin i 2009 var det første realistiske udtryk for økonomisk frihed.

Monte dei Paschi, verdens første bank i Genova, som modtog en statslig redningspakke på milliarder dollar i 2017. Kilde: Eksamen .

"Jeg tror på, at "udover at tjene nogle penge, er der meget mere bag kulisserne, der er et budskab, en ny mulighed, en filosofi [bag Bitcoin]," sagde Ardoino.

Og mens entusiaster beundrer den frihed, Bitcoin kan give, frygter nogle politikere det lige så meget. Regeringen ønsker normalt ikke at miste den kontrol, den har over det finansielle system.

Klassiske eksempler på, hvordan traditionelle finanser manipuleres, er tilfældet med konfiskation af opsparing i Brasilien i Plano Collor og Executive Order 6102 i USA, da de konfiskerede befolkningens guld. Med Bitcoin ville det ikke være muligt.

Endnu en demonstration af manipulation kom lige før oprettelsen af Bitcoin, da regeringen reddede finansielle institutioner fra at fejle efter at have opdaget, at massiv svindel pustede boligmarkedet op, og boblen brast i 2008/09.

I dag taler politikere åbent om, at Bitcoin kan ødelægge en økonomi eller destabilisere nationer .

For Paolo er grunden til, at Bitcoin kan ødelægge en økonomi, fordi den økonomi er mangelfuld. "Hvis en økonomi er solid, skal den ikke frygte Bitcoin. BTC ville bare være en anden måde at handle penge på,” sagde han.

I Italien, sagde han, er der taler om at tage en del af befolkningens penge til at betale den gæld, som er blevet akkumuleret af regeringen gennem årene. Hvis alle brugte bitcoin, ville dette simpelthen ikke være muligt .

Se mere:

  • Brasilianere vil være i stand til at købe Bitcoin city-obligationer, siger Bitfinex CTO
  • Ulovlig handel tegner sig for mindre end 3% af de samlede Bitcoin-transaktioner, ifølge en undersøgelse
  • 5 tips til at administrere din kryptovalutaportefølje i 2022
  • Valutaen falder 85% siden oprettelsen, og du investerer i den

Bitcoin-indhold er systemisk risiko mod et manipuleret system, siger Paolo Ardoino, CTO for Bitfinex, som først dukkede op i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.