Ripple kræver oplysning om SEC -medarbejderes XRP -beholdninger

Ripple kræver oplysning om SEC -medarbejderes XRP -beholdninger

Ripple indgav for nylig et forslag om at tvinge United States Securities and Exchange Commission [SEC] at afsløre politikker og oplysninger om sine medarbejdere, der handler i kryptoer som Bitcoin, Ethereum og XRP. Dette forslag vil tilføre Ripples forsvarlige varsel. I henhold til ansøgningen fra advokat James K. Filan ønsker Ripple, at SEC leverer,

“… anonymiserede dokumenter, der afspejler beslutninger om handelspreclearance med hensyn til XRP, bitcoin og ether, eller alternativt for at disse oplysninger fremstilles i samlet form.”

Desuden blev dokumenter vedrørende SEC -medarbejderes XRP -beholdninger også nævnt i ansøgningen.

“Tiltalte søger også certificeringer vedrørende SEC -medarbejderes XRP -beholdninger – igen enten med redigeringer af personlige oplysninger eller i samlet form. Vi mødtes og konfererede med SEC om dette spørgsmål den 8. juli, 15. juli, 18. august og 25. august uden fremskridt. ”

Ripples tidligere anmodninger blev mødt med “SEC’s afslag på at producere visse oplysninger” integreret i tiltaltes forståelse af SEC’s politikker vedrørende digitale aktiver, og om SEC tillod sine egne medarbejdere at handle det påståede digitale aktiv, XRP eller ej. Tidligere i juni havde retten givet Ripples forslag om at tvinge SEC til at udarbejde sin handelspolitik vedrørende digitale aktiver. Post, at SEC udarbejdede en politik af 19. januar 2018 med titlen “Etisk vejledning vedrørende digitale aktiver.” Ripple påpegede, at SEC indtil den 19. januar 2018 ikke betragtede digitale aktiver som værdipapirer, og dets medarbejdere var derfor “gratis at købe, sælge og holde XRP uden begrænsninger af SEC.” I ovennævnte dokument blev det også anført af de tiltalte, at

“Dette bevis giver en stærk bekræftelse af de tiltaltes forsvar i denne sag og undergraver SEC’s påstande. Konkret viser den nu anerkendte kendsgerning, at SEC selv ikke begrænsede sine egne medarbejdere fra at sælge eller købe XRP, på trods af sin mangeårige regulering mod sine medarbejdere, der deltager i værdipapirtransaktioner uden forudgående klarering, at SEC ikke havde indgået, før mindst januar 2018, at salg og tilbud på XRP var værdipapirtransaktioner. ”

Endvidere, selvom SEC havde en liste over “forbudte beholdninger” vedrørende værdipapirer, der falder
inden for SEC’s forbud mod værdipapirhandel, BTC, ETH og XRP dukkede aldrig op på denne liste. “Watch List” oprettet af SEC til identifikation af aktiver, der er genstand for case-by-case-anmeldelser frem for et generelt forbud, tilføjede XRP først efter den 13. april 2018. Dette betød, at “enhver SEC-medarbejdertransaktion i XRP efter 13. april, 2018, blev evalueret fra sag til sag-igen gennem preclearance-processen. ” Ripple hævdede, at SEC har nægtet at fremlægge disse afgørende oplysninger til sagen og nu forsøgte at lægge pres på dem gennem domstolen. Retten har givet SEC indtil 3. september til at besvare dette forslag. Men hvad nu hvis SEC nægter at samarbejde igen? Som bemærket i a respons til Filans twitter -opdatering,

”SEC kan absolut beslutte ikke at følge domstolenes kendelse. Hvad der sker efter en periode er, at dommeren vil udstede sanktioner mod dem. Hvis SEC fortsætter med at ignorere kendelsen, kan det i sidste ende føre til, at sagen afvises ”

Da Ripple og SEC fortsætter deres frem og tilbage, venter kryptosamfundet den 31. august, faktafundingsfrist. Da retten desuden allerede har imødekommet de involverede parters fælles anmodning om at skubbe afsættelsen af ​​Ripples administrerende direktør og grundlægger, Brad Garlinghouse og Chris Larsens afsættelse, synes sagen at være langt fra at nå til en konklusion.

Leave a Reply

Your email address will not be published.