Spiderman NFT-billetter bliver internetmeme

AMC's distribution af Spider-Man-film NFTs er blevet til en meme-kamp på Twitter.

Non-Fungible Tokens (NFT) blev kun distribueret i slutningen af november til medlemmer af AMC-tjenester såsom AMC Stubs Premiere, AMC Stubs A-List og AMC Investor Connect. Kunder, der købte billetter ved forsalget til premieren – som fandt sted den 16. december – vandt NFT for produktionen "Spider Man Without Back to Home".

Hvad det amerikanske netværk af biografer ikke forestillede sig de satirer, der endte med at ledsage handlingen. Mange er ubønhørlige . Nogle stiller ironisk spørgsmålstegn ved, om NFT er naturens ven . En anden siger, at han kalder Spider-Man for Spidey Inu med henvisning til Shiba INU meme-mønten.

Anmeldelserne kan være satiriske og nogle endda en smule grimme, men faktum er, at filmen "Spiderman No Return Home" er vellykket, og selvom det er sådan, taler alle om produktionen.

Og i dette tilfælde fungerede det meget godt for marketingteamet i de involverede virksomheder. Det ligner endda de handlinger, der virker uskyldige og virale, men som var designet til at øge omtalen af plottet.

Ifølge AMC er blockchainen, der bruges til at registrere NFT'er, WAX, med lavt energiforbrug og certificering af neutralitet i kulstofemissioner.

Bekymringen for energiomkostninger i kryptoindustrien opstår ikke kun på NFT-markedet. Adskillige netværk, såsom Ethereum, udvikler måder at reducere CO2-fodaftrykket af deres aktiviteter. Et eksempel er migreringen til ETH 2.0

AMC er en pioner på det kryptoaktive marked

Sonys partnerskab med AMC er det første af sin slags til at promovere NFT'er, og det ser ud til, at det ikke ender her med så meget eufori fra både fans og kritikere. AMC mener, at forhåndsbilletter, der inkluderer tokens, bør blive udsolgt hurtigt, som det var tilfældet i dette tilfælde.

Den største biografkæde i USA og en af de største i verden var den første i branchen til at acceptere kryptovalutaer til at købe billetter, mad og drikkevarer i teatre

Artiklen Spiderman NFT Tickets som meme på internettet blev første gang set på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.