5 tips til at administrere din kryptovalutaportefølje i 2022

portefølje 2022

I år oversteg afkastet af investeringer i kryptovaluta investorernes forventninger og endda værdiansættelsen af andre finansielle produkter på det traditionelle marked.

Selv frasalgene på markederne skabte en mulighed for at købe på nedsiden. Cointimes har klar en tekst med alle de bedste øjeblikke til at købe bitcoin, som du mistede i 2021, læs også .

Klimaet af usikkerhed drevet af pandemien og accelererende tendenser inden for e-handel har fået sundheds- og leveringstjenester til at blomstre.

På cryptocurrency-markedet var de aktiver, der blev værdsat mest på et år, play-to-earn spil-tokens, såsom AXS, og smarte kontraktplatforme, såsom Solana, ifølge CoinGoLive .

Hvis du havde disse kryptoer i din portefølje, ville du have tjent mange penge
Et års prishistorie – Kilde: CoinGoLive.com

Så med så meget usikkerhed for 2022, hvad er den bedste måde at administrere din kryptoportefølje næste år?

5 Tips til porteføljestyring

styre risiciene

Risikostyring er værktøjet, der forvandler assertivitet til rentabilitet på det finansielle marked. Af denne grund anbefaler mange finans- og kryptovalutaeksperter at tildele ikke mere end 5% af din portefølje til krypto.

Beregninger for eksponering for denne type aktiver vil naturligvis afhænge af din investorprofil. Mere vovede investorer, der dybt kender kryptovalutamarkedet, har en tendens til at risikere deres position mere på bekostning af et højere afkast.

Som volatile aktiver kan kryptovalutaer overraske investorer med mere end encifrede værdiansættelser eller fald på en enkelt dag.

Derudover betragtes bitcoin som en Nobelprisvindende diversificeringsstrategi , ifølge The Economist.

søg efter nytte

Selvom Bitcoin stadig er meget udbredt som et spekulativt aktiv, er den funktion, den har til hensigt at opfylde i dets grundlæggende principper, som et forhandlingskort, et betalingsmiddel og et lager af værdi.

Hvis 2021 viste os noget, så er det, at de rigtige vindere på kryptovalutamarkedet var tokens og projekter med en reel anvendelighed og effektiv anvendelse i økosystemet.

Se Ethereum og Solana for eksempler på dette. Når du investerer i nogle altcoin, skal du se på projekterne eller protokollerne bag dem. Hvor meget nytter de? Hvor mange projekter hostes på jeres netværk, eller hvor mange brugere har de? Memecoins er sjove, men har de virkelig nogen anvendelse i den virkelige verden?

For at undvige ubrugelige memecoins kan du læse artiklen " 5 shitcoins for you not to invest ". Kend dog også " 5 tips til at finde gode kryptodesigns " og dyk dybere ned i analysen af de mest lovende kryptodesigns.

Følg gode influencers og store investorer

Ud over at overvåge ydeevnen af din portefølje, er et andet perspektiv, der bør overvåges på markedet, andre krypto-investorers holdning og mening.

I 2021, med fremkomsten af forskellige finansielle influencers på TikTok og andre sociale netværk, forfulgte mange handlende og nye investorer tvivlsomme indikationer og analyser om kryptovalutaer med opadpotentiale. Den uheldige del af denne historie er, at disse influencers ikke kommer med en dokumenteret track record eller kvalitetsstempel, så det er nogle gange ikke en god idé at kopiere deres anbefalinger.

Men hvis du ikke har til hensigt at kopiere nogen influencers købsanbefalinger, er det værd at deltage i diskussionen på sociale medier om kryptofællesskabet . Med listen over 10 mest indflydelsesrige personligheder i kryptoverdenen, som du kan følge, ifølge den nylige Messari-rapport, kan din indsigt i kryptomarkedet blive enormt beriget – derfor kan din tegnebog også berige, se.

Diversificering

Det nytter ikke noget at lægge alle dine æg i én kurv, lyder det. Diversificering er i denne forstand, hvordan du eksponerer din portefølje for forskellige aktiver, markeder, sektorer og regioner, så hvis en fejler, vil de andre have en chance for at lykkes.

I forbindelse med kryptovaluta betyder det ikke bare at købe Bitcoin, men at fordele din kapital mellem en række forskellige kryptovalutaer.

Få eksponering for kryptovalutaer ved at købe dem, handle dem og endda gennem aktier, der er korreleret med dem, såsom mineselskaber og smarte kontraktplatforme.

Diversificering er det, der vil gøre det muligt for din portefølje at modstå enhver storm i havet, hvor hvaler og sardiner svømmer.

Udbytte og passiv indkomst

Du har måske allerede bemærket, at kryptovalutaer, i modsætning til nogle aktier, ikke betaler månedligt udbytte. Men for dem, der ikke kan lide at se penge stå stille, tilbyder kryptomarkedet også investeringsalternativer, der minder om traditionel fast indkomst.

I 2022 skal du gennemgå låneprotokollerne for at få dine ledige tokens til at arbejde hårdt for dig og generere passiv indkomst .

En mulighed er at bruge din btc som sikkerhed, låne i real (BRL) og købe aktivet. Fordelen her er, at Rispars renter er ekstremt lave og tillader køb af aktiver på det traditionelle marked.

Mæglere som Binance og Bybit har også flere "passive indkomst"-produkter , hvor brugeren blot kan allokere deres midler og til gengæld modtage en procentdel af indtjeningen med jævne mellemrum.

Udvid gevinster og minimer risici

Med den gode forvaltning af din portefølje kan du roligt forvente de store prisudsving på kryptovalutamarkedet i 2022. Da volatilitet, når den udnyttes korrekt, bringer en mulighed for investorer og handlende.

Mens året ikke slutter, er flere og flere investorer interesserede i cryptocurrency-sektoren . Alene i år har VC-fonde hældt næsten 30 milliarder dollars ind i kryptoprojekter – mere end alle tidligere år tilsammen, ifølge transaktionsdata indsamlet af PitchBook Data Inc.

Tricket til at administrere din cryptocurrency-portefølje er at beholde din kapital så længe som muligt, hvilket øger indtjeningen og minimerer risikoen. Følg tipsene ovenfor, følg Cointimes på sociale medier , og det vil give dig et solidt fundament for det kommende år.

Læs mere:

  • Bitcoin falder til $48.000, mens investorerne venter på inflationsfremvisning
  • Bitcoin forener Trump og Hillary i opposition, siger Glenn Greenwald
  • Brasilianere ønsker at præsentere Web3 for Google

De 5 tips til at administrere din kryptovaluta- portefølje i 2022-indhold dukkede først op i Cointimes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.