'En investering på 5 tusinde reais var nok til at tjene mere end 1,4 millioner med en enkelt kryptokurrency' (det er ikke bitcoin); nu har du en ny chance

André Franco, analytiker hos Empiricus

Efter at have brugt fem måneder på at handle lavt, er bitcoin ( BTC ) vendt tilbage til midten af 11. maj og nåede $ 58.000 i sidste uge. Stigningen skyldes institutionelle investorers indtræden i verdens største kryptovaluta, som giver støtte til, at den kan søge nye højder indtil årets udgang.

Men hvis du virkelig vil tjene penge, er anbefalingen ikke at købe bitcoin nu . Som det allerede er kendt, var BTC ansvarlig for at skabe en generation af millionærer med dem, der investerede i kryptokurrency, da det stadig var øre værd, for 11 år siden. Ikke underligt, i dag er der omkring 80 tusind millionærer med bitcoin ifølge Bitcoin Charts.

Hvis du leder efter chancen for at tjene millioner med få penge, vil du næppe kunne få den til kun at investere i bitcoin. Vi taler jo om en kryptokurrency, der allerede er blevet enorm og berømt. Er der stadig en fremtid i bitcoin? Det kan være. Men det er ikke længere realistisk at forvente at tjene en formue med BTC, der investerer kun et par øre, som det er gjort tidligere.

Og hvis du ikke kørte den værdiansættelsesbølge, som BTC havde for mange år siden, er sandheden, at chancerne for at tjene penge på kryptokurver i dag er endnu større. Jeg siger dette, fordi der med fremkomsten af bitcoin blev skabt plads til mindst 8.000 digitale aktiver, der skulle oprettes, ud over nye projekter, der lanceres på markedet hver dag. Og nogle af dem er endnu mere rentable end selve bitcoin .

Dette var tilfældet med en kryptokurrency, der satte pris på de nøjagtige 28475,64% i år. Det blev officielt lanceret på det digitale aktivmarked i slutningen af 2020, men tiden var ikke en hindring for det på få måneder at overgå den værdi, som bitcoin tog år at opnå .

De, der investerede R $ 5.000 i det, akkumulerede aktiver på mere end R $ 1,4 millioner mellem januar og oktober 2021, nok til at garantere en problemfri og førtidspension .

Købet af denne mønt blev anbefalet af en af Brasiliens mest indflydelsesrige kryptanalytikere ifølge CoinTelegraph, André Franco , der den 16. januar i år vurderede, at kryptokurrency var "den mest rentable måde at surfe på markedet for spil og digitale aktiver samtidigt". Og som du kan se i nedenstående diagram, begik han ikke en fejl i sit speciale:

Grafen viser AXS -kryptokurrency, styringstoken for Axie Infinity -spillet, der er værdsat med mere end 28.000% på mindre end et år. Billede: Tradingview (fra 01/16/2021 til 10/04/2021)

Grafen viser AXS -kryptokurrency, styringstoken for Axie Infinity -spillet, der er værdsat med mere end 28.000% på mindre end et år. Billede: Tradingview (fra 01/16/2021 til 10/04/2021)

Grafen viser AXS -kryptokurrency, styringstoken for Axie Infinity -spillet, der er værdsat med mere end 28.000% på mindre end et år. Billede: Tradingview (fra 01/16/2021 til 10/04/2021)

Er du stadig ikke sikker på, hvilken kryptokurrency der gjorde denne imponerende påskønnelse mulig på så kort tid? Jeg taler om AXS , governance token til det virtual reality -spil kaldet Axie Infinity . Det blev populært i 2021 og fik på mindre end et år kryptokurrency, der blev handlet i spillet, til at hoppe fra US $ 0,59 i begyndelsen til næsten US $ 50 , ifølge citatet denne torsdag (14).

Med denne mulighed ville en enkelt investering på 5 tusind reais være nok til, ni måneder senere ville du være blevet millionær. Men desværre, ligesom bitcoin, er AXS blevet en verdenskendt digital valuta. Det betyder, at langt de fleste allerede har lært om det, hvilket gør det svært at opnå eksponentiel fortjeneste på så kort tid igen.

Jeg har lige fortalt dig alt dette, så du forstår, at der hver dag er bedre og mere iøjnefaldende muligheder for at tjene penge med kryptokurver. Dette er det store “træk” på dette marked: Nye valutaer , som de fleste kender og med et kæmpe påskønnelsespotentiale, er derude, og du lagde ikke engang mærke til det.

Heldigt for dig, der er endnu en chance for at tjene på dette marked lige foran dig lige nu. Det viser sig, at André Franco, efter at have fundet og fanget ufattelige overskud med AXS, fandt sit næste "skud". Og hvis du tror, at det allerede var et stort hit at omdanne R $ 5.000 til R $ 1,4 millioner, har du ingen idé om, hvad analytikeren ser i de kommende måneder:

”Jeg tror, der er en klasse af kryptoaktiver, der kan omdanne en investering på 5 tusinde reais til mere end 2 millioner. Jeg tror så meget på dette, at jeg har pakket mine poser og tager til Europa for at møde de mennesker, der skabte disse kryptokurver ” – André Franco

Glem Ethereum: disse smartcoins kan revolutionere det globale finansielle system (og har potentiale til at bringe op til 2 millioner dollars til din bankkonto)

Kryptokurverne Franco har øje for kaldes " smartcoins ". Det er en klasse af valutaer, der er knyttet til smarte kontrakter, det vil sige, at de er relateret til beregningsprotokoller, der tager traditionelle kontrakter til en Blockchain, hvilket gør dem beskyttet mod forfalskning, forfalskning og tab.

Du kender sikkert allerede den mest berømte kryptokurrency, der er forbundet med dette univers: Ethereum . Det betragtes i øjeblikket som en "gateway" til internettet med et decentraliseret finansielt system og kunstig intelligens. Det betragtes imidlertid ikke længere som en af de bedste teknologier til at udføre denne rolle.

Fordi det er blevet for stort, er Ethereums forbrugsgebyrer steget, og transaktioner har til gengæld været for langsomme. Og det var sådanne ulemper, der tillod nye kryptokurver med samme funktion at dukke op. Nu er der smartcoins med potentiale til at tilbyde hurtigere , billigere og mere effektive tjenester end Ethereum.

Det er netop disse smartcoins, kryptanalytikeren sigter mod den næste "flok" overskud. Efter hans opfattelse har disse kryptokurver potentiale til at gøre Ethereum til skamme , revolutionere det globale finansielle system og endda bringe mere end 2 millioner reais ind på bankkontoen for dem, der handler hurtigt nok:

"Jeg tror fuldt ud på, at den, der køber dem på det nøjagtige tidspunkt for nominering, vil have en god chance for at omdanne en første investering på 5.000 reais til en sand formue på 2 millioner" – André Franco

Franco er så sikker på potentialet ved smartcoins, at han har pakket sine poser klar til at blive sendt til Europa med det formål at mødes med skaberne af kryptokurver og bygge en anbefalet tegnebog med potentiale til at formere sig mindst 500 gange , ifølge kryptanalytikeren.

Adgangen til denne anbefalede portefølje vil imidlertid være begrænset, da vi taler om kryptokurver med et stort opadrettet potentiale. Af denne grund vil Franco den 25. oktober kl. 19.00 være vært for en pre-boarding-begivenhed helt online og gratis med det formål at indkalde investorer, der er interesserede i at få adgang til navnet på den første smartcoin, han vil anbefaler allerede før turen..

Efter dannelsen af gruppen vil Franco give investorer, der accepterer hans forslag, 10 dages daglige instruktioner , direkte fra Europa, om hvilke valutaer der skal købes , hvor meget og hvornår . Og hvis du aldrig har investeret i kryptokurver før, kan du være sikker på, at kryptanalytikeren har udarbejdet et komplet materiale, så begyndere også kan deltage i dette forsøg.

[REGISTRER GRATIS] JEG VIL MODTAGE NAVNET PÅ DEN FØRSTE SMARTCOIN MED POTENTIALET TIL AT VENDE R $ 5.000 I R $ 2 MILLIONER

Smartcoins leder anerkendelsesrangeringen blandt kryptokurver i september og har allerede sat op til 19.380% på 2 år

På trods af alt, hvad jeg har fortalt dig ovenfor, er det muligt, at du stadig stiller spørgsmålstegn ved, hvorfor Franco besluttede at være mere opmærksom på smartcoins end alle andre digitale aktivklasser på markedet. Efter alt, i Brasilien er hovedemnet stadig NFT'er eller ikke-svampbare tokens, som revolutionerede det finansielle marked i de seneste måneder.

Men sandheden er, at Francos job netop er at lede efter de næste tendenser inden for kryptokurver med potentiale til at danne millionærer. Han har allerede nomineret NFT'erne, og den, der fulgte hans anbefaling, tjente mange penge, det er en kendsgerning. Nu fortsætter kryptovaluta -feberen i virtuelle spil i flere lande, men kryptanalytikeren leder allerede efter det næste skud. Og efter hans mening er det kryptokurver, der er knyttet til smarte kontrakter , som toppede værdiansættelsen for en måned siden:

Rapport siger, at kryptokurver rettet mod smarte kontrakter fører til gevinster i september måned. Billede: Value Invests

Rapport siger, at kryptokurver rettet mod smarte kontrakter fører til gevinster i september måned. Billede: Value Invests

Ifølge den ranking foretaget af Valor Investe, den cryptocurrency Avalanche (AVAX) havde den bedste præstationer i sidste måned, med en stigning på 78,4% og har været blandt de mest profitable cryptocurrencies i mindst tre måneder. Blandt årsagerne er den "tunge" investering, som institutionelle investorer har foretaget i disse nye teknologier, i størrelsesordenen mere end 230 millioner dollars .

Og præstationen af smartcoins er ikke noget nyt, hvis vi tager i betragtning, at nogle af dem tidligere havde imponerende værdiansættelser i korte perioder, som det var tilfældet med disse kryptokurver, hvis navne ikke kan afsløres:

Tabellen viser værdiansættelsen af smartcoins i intervallet 1 og 2 år, og den nåede op til 19.380,7% af upside. Billede: Empiricus reproduktion

Tabellen viser værdiansættelsen af smartcoins i intervallet 1 og 2 år, og den nåede op til 19.380,7% af upside. Billede: Empiricus reproduktion

Som du har set, i en periode på 2 år, havde smartcoins en opskrivning på op til 19.380,7%. Dette i en kontekst, hvor Ethereum ikke var så moderne som det er nu, og der ikke var så mange institutionelle investorer, der kiggede på dem. Forestil dig nu, hvad der kunne ske i de kommende måneder, især efter begivenheden dedikeret til kryptokurver, som Franco vil deltage i Europa i de næste par dage?

Det er vigtigt for dig at vide, at tidligere afkast er en garanti for fremtidigt afkast , i enhver form for investering, inklusive kryptoaktive. Men Franco er overbevist om, at den begivenhed, han vil deltage i senere denne måned, kan afsløre digitale valuta -projekter med potentiale til at levere de højeste værdiansættelser, kryptomarkedet vil se:

“Der var betydelige gevinster på kryptokurrencymarkedet, som du sandsynligvis gik glip af. Nu er tiden kommet til at tage chancen for at ændre dette spil og tage med mig mod Europa for at opbygge en portefølje, der er i stand til at gå endnu længere, uden selv at forlade dit hjem ” – André Franco

[REGISTRER GRATIS] JEG VIL MODTage FØRSTE HÅND OG MODTAGE NAVNEN PÅ DEN FØRSTE SMARTCOIN MED POTENTIALET TIL AT TÆNKE R $ 5 TUSIND I R $ 2 MILLIONER

Åbn øjnene: selv Centralbanken taler om smarte kontrakter; vil du virkelig blive udeladt?

Hvis du stadig ikke er overbevist om potentialet for påskønnelse af smartcoins, skal jeg fortælle dig, at selv Brasiliens centralbank allerede har købt denne idé. I slutningen af september promoverede institutionen en online -begivenhed for at tale om muligheden for, at Brasilien har en " digital real ", det vil sige programmerbare penge i en Blockchain:

Rapport siger, at Brasiliens centralbank taler om muligheden for en digital real og brugen af smarte kontrakter. Billede: LiveCoins

Rapport siger, at Brasiliens centralbank taler om muligheden for en digital real og brugen af smarte kontrakter. Billede: LiveCoins

En af gæsterne ved arrangementet, Parfin (Parity Financial Limited), et firma oprettet af sydamerikanere for at forbinde traditionel finans med digital, udtalte, at sammenslutningen af CDBC'er (Central Bank Digital Valutaer) og smarte kontrakter "repræsenterer en revolution i samfundet. kun ud fra det økonomiske synspunkt, men også set fra menneskets forhold til tingene ”.

Det vil sige, at smartcoins ikke kun repræsenterer en mulighed for at tjene penge på kryptokurrencymarkedet, men også skaleres op for at være en del af vores fremtidige globale finansielle system. Er du stadig i tvivl om, at de er en global trend, og at det ville være tåbeligt ikke at investere mindst en lille del af din rigdom i dem?

Med begivenheden fremmet af Franco den 25. oktober får du chancen for at møde den første smartcoin på hans liste og begynde at investere i denne kryptokurrency med revolutionerende potentiale med et relativt lavt beløb, men som helt kan ændre dit økonomiske niveau. Og det bedste er, at du ikke behøver at vove dig ud alene, da du modtager koordinaterne fra en, der kender dette marked som "håndfladen".

André Franco har opereret på kryptokurrencymarkedet i mindst 10 år, og hans anbefalede portefølje har allerede givet 3,109,8% overskud siden den blev oprettet i 2017. Dette er dit gennemsnitlige afkast, der tæller hits og miss. Nogle af deres anbefalinger var "skarpe skud" og gav meget mere, som det var tilfældet med AXS, der leverede mere end 28.000% påskønnelse i en periode på mindre end et år.

Nu har du mulighed for at "boarding" på et nyt venture med ham på jagt efter smartcoins, der efter kryptanalytikerens opfattelse kan deponere op til 2 millioner dollars på din bankkonto i de kommende måneder:

[REGISTRER GRATIS] JEG VIL MODTAGE NAVNET PÅ DEN FØRSTE SMARTCOIN MED POTENTIALET TIL AT VENDE R $ 5.000 I R $ 2 MILLIONER

[Gratis registrering] Event vil indkalde investorer, der er interesseret i at søge 2 millioner dollars med smartcoin -kryptokurver; sikre din plads

Hvis du var interesseret i André Francos forslag og ønsker chancen for at søge overskud på op til 2 millioner dollars med smartcoins valgt af kryptanalytikeren, skal du blot klikke på dette link . Ved at foretage din gratis registrering ved arrangementet har du adgang til et komplet materiale, der viser dig, hvordan du investerer i de anbefalede kryptokurver:

  • Komplet portefølje af smartcoins anbefalet af André Franco direkte fra begivenheder i Europa;
  • Daglige lydbøger med instruktioner fra kryptanalytikeren direkte på din mobiltelefon, der advarer dig om, hvad du skal købe, hvornår og hvor meget;
  • Komplet materiale til nybegyndere investorer i kryptokurver, med koordinater til at åbne en konto på en børs , bygge tegnebøger osv.

Mødet før forsendelse er planlagt til at finde sted den 25. oktober kl. 19.00 , hvor Franco udgør gruppen af investorer. Dem, der accepterer tilbuddet, har adgang til alle smartcoins på første hånd sammen med alle de andre eksklusive oplysninger, han får på turen. For at garantere din plads til arrangementet anbefaler jeg, at du tilmelder dig gratis .

Og vær sikker på: du behøver ikke at betale en eneste krone for at tilmelde dig arrangementet og se, hvad Francos forslag handler om. Kryptanalytikeren gjorde et punkt i at gøre dette første møde helt gratis, så han kunne præsentere så mange investorer som muligt for sit næste speciale på markedet for digitale aktiver.

På den måde kan du registrere, vide, hvad kryptanalytikeren planlægger, få navnet på den første smartcoin på hans liste og først derefter beslutte, om du virkelig vil fortsætte med ham på denne "rejse". Efter min mening har du intet at tabe her. Få adgang til nedenstående link og "check-in" for arrangementets forudbestyrelse. Jeg er sikker på, at du om et par dage vender tilbage for at takke mig:

[REGISTRER GRATIS] JEG VIL MODTage NAVNET PÅ DEN FØRSTE aSMARTCOIN MED POTENTIALET TIL AT VENDE BRL 5.000 I BRL 2 MILLIONER

Indholdet 'Det tog kun en investering på 5 tusinde reais at tjene mere end 1,4 millioner med en enkelt kryptokurrency' (det er ikke bitcoin); nu har du en ny chance første gang dukkede op i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.