ICP og CHZ blandt de kryptovalutaer, der faldt mest i ugen

Analyse af de syv kryptovalutaer, der faldt mest i de sidste syv dage, specifikt fra 3. til 10. december.

De kryptovalutaer, der devaluerede mest var:

  1. Qtum (QTUM): -31,17 %
  2. THORChain (RUNE): -30,11 %
  3. Fantom (FTM): -29,84 %
  4. Internetcomputer (ICP): -28,55 %
  5. THETA (THETA): -28,36 %
  6. Harmoni (ONE): -27,85 %
  7. Chiliz (CHZ): -27,18 %

QTUUM

Den 31. oktober brød QTUM over det horisontale område på US$14,10. Dette førte til en stigning på $19,30 dagen efter. Senere begyndte tokenet en gradvis nedadgående bevægelse i en bearish kanal.

  • Hvad syntes du om denne nyhed Kom og tal om den i BeInCrypto-gruppen på Telegram!

Den 4. december brød aktivet dog under både $14,10-området og kanalen og faldt til et lavpunkt på $13,25.

Selvom det er gået tilbage siden da, var det bullish træk ikke væsentligt. Forvent, at kanalens tidligere supportlinje og $14,10-området vil fungere som modstande, hvis prisen på QTUM fortsætter med at stige.

QTUM-diagram i TradingView

RUNE

Den 22. oktober brød RUNE sin downtrend-linje. Tokenet ramte et maksimum på $17,27 den 2. november.

Dens pris er dog faldet siden. Selvom den oprindeligt hoppede over den tidligere modstandslinje (grønt ikon), brød den under den den 4. december. I øjeblikket svæver tokenet lige over det horisontale område på $7,15. Forventet trendlinje til at fungere som modstand endnu en gang.

RUNE-diagram på TradingView

FTM

FTM har været i en nedadgående trend siden den 28. oktober, hvor den nåede en top på $3,48. Den 3. december brød den under sin optrendlinje og ramte et lavpunkt på $1,14 den følgende dag.

Springet, der fulgte, tjente til at validere $1,15-området som støtte. Det skabte også en lang undersidesikring, som betragtes som et tegn på købetryk.

FTM-diagram i TradingView

ICP

ICP har været i en nedadgående trend siden den 6. september (rødt ikon), hvor det lige havde ramt et højdepunkt på $87. Dagen efter brød det en tyrekile. Selvom det i første omgang lykkedes at holde over $42, faldt prisen under dette område den 16. november.

Den 4. december ramte tokenet et nyt rekordlavt niveau på $24. Det efterfølgende bounce tog det dog tilbage over det horisontale støtteområde på $30.

ICP, der formår at holde sig over dette område eller bryde under, vil sandsynligvis bestemme retningen for den fremtidige trend.

TradingView ICP-diagram

THETA

THETA har handlet i en bearish kanal siden den 7. september. Den 4. december ramte det et lavpunkt på $3,65. Det efterfølgende spring tjente til at validere kanalens støttelinje og skabe en lang bundvæge (grønt ikon).

Endnu vigtigere er, at THETA endnu ikke er faldet under sit laveste niveau i juli på $3,49. Det betyder, at det er muligt, at tyrens struktur stadig er intakt. Et rally i midten af kanalen på $5,50 ville være et ekstremt bullish træk, der tyder på, at et eventuelt brud i diagrammønstret er sandsynligt.

THETA-diagram på TradingView

EN

ONE har været på en nedadgående trend siden den 26. oktober, hvor den nåede sit højeste rekord på $0,38. Den 4. december accelererede bearish-bevægelsen, og tokenen brød under både dets $0,22 vandrette område og dets optrendlinje.

Bruddet var afgørende, da området tidligere havde fungeret som den største modstand nogensinde, mens trendlinjen var gældende siden den 20. juli.

Siden da har ONE valideret trendlinjen som modstand (rødt ikon). Indtil den linje er genoprettet, kan tendensen ikke betragtes som bullish.

ET diagram på TradingView

CHZ

CHZ har været i tilbagegang, siden den nåede et højdepunkt på 65 cent den 31. oktober. Rallyet blev ramt på 0,618 Fibonacci retracement niveau.

På trods af det betydelige fald har tokenet hoppet ved et sammenløb af støtteniveauer (grøn cirkel), skabt af en langsigtet optrendlinje og den tidligere nedtrendlinje. Derfor forbliver tyrestrukturen stadig intakt.

CHZ-diagram i TradingView

Artiklen ICP og CHZ blandt de kryptovalutaer, der faldt mest i denne uge, blev set for første gang på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.