5 mæglerpoletter at holde øje med i 2022

Bitcoin Brokers Tokens

De fleste cryptocurrencies-entusiaster lukker året og kigger på metaverse cryptocurrencies og blockchain-spil . Men der er andre kategorier på kryptomarkedet, der kan se stor vækst i det næste år, broker tokens.

Tokens baseret på centraliserede mæglervirksomheder viste massive gevinster i 2021, selv uden så meget hype som meme-valutaerne, for eksempel. Så lad os tage et kig på, hvad der er de største digitale aktiver for voksende mæglerselskaber at holde øje med i 2022.

Ifølge Jameson Lopp, en af Bitcoin- udviklerne og softwareingeniøren, der har brugt år på at styre infrastrukturen, der bruges af nogle af branchens største børser, er bitcoin-mæglervirksomheder en af de mest gennemprøvede forretningsmodeller inden for kryptovaluta-området.

Det er dog værd at huske på, at børs-tokens ikke er regulerede aktier eller obligationer, der udlodder udbytte eller repræsenterer dele af virksomheden, de er generelt utility-tokens, der leverer fordele til platformsbrugere.

Men alligevel har de en tendens til at vise vækst eller tilbagegang, efterhånden som mæglere vinder eller mister plads i branchen.

Jeg skal også påpege, at du ikke bør tage følgende liste som en investeringsanbefaling, foretag din egen research, før du køber et aktiv, der forventer et økonomisk afkast.

5 mæglerpoletter at holde øje med i 2022

5) Binance Coin (BNB)

Binance Coin var den første kryptoaktive mæglervirksomhed, der virkelig eksploderede og blev i top 3 kryptovalutaer med den højeste markedsværdi. Den globale børs tog podiet for den største volumenmægler i verden, og dens token forbliver høj.

De ældste på markedet husker, at før Binance, som mange mennesker nu nævner som en af deres vigtigste børser, var Poloniex en global leder. Binance har dog diversificeret sine produkter og tilbudt en enorm mængde fordele til kryptoinvestorer: Passiv indkomst, nedsatte handelsgebyrer, NFT-platform, betalingsløsning og endda et alternativt netværk til billigere hævninger og en indfødt valuta til BNB.

Binance er i øjeblikket førende på det nationale marked med 34,7% af bitcoin-volumen i Brasilien i november måned . Af de mere end 26 tusind bitcoins, der blev handlet af brasilianere, var Binance den foretrukne mellemmand for 9256,74 BTC.

Selvom tokenet ikke er en aktie af mægleren, og indehaverne ikke er aktionærer, etablerer BNB en brændende regel i henhold til udvekslingsvolumen, som direkte gavner kryptoholdere.

Derudover annoncerede Binance for nylig en ny token-brændende mekanisme , der yderligere forstærker Binance Coins knaphed og deflationære karakter. I lighed med Ethereums EIP-1559, brænder BNB nu en fast andel af gebyrer opkrævet af validatorer på hver blok.

Som et resultat af dens vækst gik Binance Coin på blot et år fra $28,2 til over $565. Se nedenfor for BNBs prishistorik ifølge CoinGoLive-data.

BNBs prishistorik

Når dette skrives, er Binance Coins markedsværdi $95,7 milliarder med et dagligt volumen på $2,1 milliarder.

Men da cryptocurrency-markedet er meget dynamisk, er det stadig meget muligt, at andre børser vil træde i stedet for Binance, og deres tokens vil vokse meget mere.

4) Crypto.com (CRO)

I øjeblikket det næststørste centraliserede mæglertoken, CRO er Crypto.coms kryptoaktive, og ligesom BNB startede det også på Ethereum-netværket som et ERC-20-token og migrerede derefter til sin egen blockchain.

Virksomheden er kendt for at satse på aggressiv markedsføring, sponsorere Formel 1, Libertadores, NBA Philadelphia 76ers basketballhold og indgå andre gigantiske aftaler. Crypto.coms sidste store medieoptræden var deres køb af navnerettighederne til det berømte Staples Center-stadion i Los Angeles, som blev omdøbt til CryptoCom Arena.

Deres markedsføringstiltag stemmer overens med store ekspansionsplaner, herunder køb af andre mæglere , hvilket øgede CRO med næsten 250% tidligere på måneden.

Crypto.com ankom også for nylig til Brasilien og lancerede et cryptocurrency-kort i samarbejde med Visa, med det formål at fremskynde vedtagelsen af kryptoer i landet. Tjenesten har en cashback på op til 8%, som endda kan akkumuleres, hvis den bruges på Coingoback-platformen.

På et år gik CRO-tokenet fra 9 cents til over 56 cents, hvilket viste en stigning på 837%. Se nedenfor for Crypto.coms prishistorik i henhold til CoinGoLive- data.

CRO pris historie

Når dette skrives, er markedsværdien af Crypto.com (CRO) $14,3 milliarder med et dagligt volumen på $295 millioner.

3) UNUS SED LEO, også kendt som LEO Token

På trods af dets mærkelige navn er tokenet skabt af en af de mest traditionelle børser på kryptovalutamarkedet, Bitfinex. Det er et værktøjstoken, der giver brugerne rabat på handelsgebyrer inden for platformen.

LEO har dog nogle vigtige forskelle sammenlignet med andre mæglerpoletter. For det første vil det ikke cirkulere for evigt, da intentionen fra starten var, at mæglerhuset i sidste ende ville købe ethvert tilgængeligt tilbud tilbage.

Dette forklares af skabelseshistorien om UNUS SED LEO: i 2019 fik virksomheden Bitfinex brugt til at behandle sine betalinger, Crypto Capital, midler konfiskeret af regeringen, så iFinex (Bitfinex' moderselskab) udstedte tokenet til at dække det økonomiske underskud.

Investorer har hjulpet Bitfinex gennem dette problem, og på grund af det lover det at "betale det tilbage" ved at love at købe alle LEO-tokens gradvist.

Det beløb, der købes månedligt af mægleren, forbrændes og svarer til mindst 27% af omsætningen genereret af iFinex. Det vil sige, at efterhånden som virksomheden profiterer, "giver den tilbage" til markedet den hjælp, som investorer gav det, da de købte tokenet tidligere.

Nu, med iFinex i spidsen for El Salvadors Bitcoin Bonds, er entusiaster endt med at spekulere i børsens tokens vækst, hvilket kan ende med at indgå partnerskaber med flere lande i de kommende år.

På et år gik LEO Token fra $1,35 til $3,69, hvilket repræsenterer et afkast på 173%. Nedenfor er prishistorikken for UNUS SED LEO i henhold til CoinGoLive-data.

LEO pris historie

Når dette skrives, er LEO's markedsværdi $3,4 milliarder med et dagligt volumen på $455.000.

2) Huobi Token (HT)

Huobi er en anden gigant på det internationale marked, der ankommer til Brasilien med meget præcis markedsføring, der tilbyder gratis kryptovalutaer og endda PlayStation 5 til brugere i landet.

Børsen vokser hurtigt og har et meget stærkt fællesskab omkring sig. På Telegram er Huobi Brasil tæt på at nå mærket med 5000 personer (og det er her, de annoncerer for kampagner og fordele, adgang ).

Derudover er den store mængde aktive tjenester, der er tilgængelige for handel, en anden forskel for mægleren. Efterhånden som mægleren udvider, drager dit token fordel af prisbevægelser.

HT er baseret på Ethereum blockchain som et ERC-20 token og blev frigivet i januar 2018. Huobi token tilbyder mere end nedsatte handelsgebyrer: tokenholdere har ret til at stemme om børsbeslutninger, kan modtage kryptobelønninger for sæsonbestemte tilbagekøb og også få tidlig adgang til særlige begivenheder.

Sidste år gik Huobi Token fra 4,09 USD til 10,06 USD, en stigning på mere end 148 %. Se nedenfor for HT- prishistorik i henhold til CoinGoLive-data.

HT pris historie

Når dette skrives, er markedsværdien af Huobi Token US$1,6 milliarder med et dagligt volumen på US$128,7 millioner.

1) OKEx-token (OKB)

Selvom OKB ikke har en markedsværdi så høj som de fleste af de konkurrerende tokens på denne liste, er OKEx-børsen kun nummer to efter Binance i volumen på verdensplan. Dette er relevant, da OKB også har et regulært afbrændingssystem baseret på mæglerens handelsgebyrindtægt.

"Vi brugte 30 % af OKEx's kontante handelsgebyrindtægter til at tilbagekøbe OKB ud af de 300 millioner udestående beholdninger. Hver 3. måned brænder vi tokens og sender dem til en brændende adresse, som ingen kan få adgang til.” siger tokens officielle hjemmeside.

I lighed med Huobi Token giver OKB også indehavere stemmerettigheder i et decentraliseret styringssystem, ud over at opmuntre til besiddelse af aktivet.

Derudover har OKEx også sine forskelle: Mens andre ender med at konkurrere om flere tilgængelige valutaer, fokuserer denne mægler på at tilbyde handel med optioner. Dens globale vækst ender med at påvirke ydeevnen af det kryptoaktive.

Som alle de andre tokens på denne liste steg OKB mere end bitcoin i 2021, hvilket viser potentialet i dette udvekslingsmarked, og hvor rentable de kan være.

Sidste år gik OKB fra $5,25 til $23,95, en stigning på 357%. Nedenfor er prishistorikken for OKB i henhold til CoinGoLive- data.

OKB prishistorik

Når dette skrives, er OKB's markedsværdi US$6,3 milliarder med et dagligt volumen på US$709 millioner.

Så du investerer i et mæglertoken. Del denne artikel for at sprede viden og følg Cointimes på Telegram for at modtage de vigtigste nyheder og diskutere med os.

De 5 mæglerpoletter at holde øje med i 2022-indhold dukkede først op i Cointimes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.