Binance fortæller alle brugere at udføre KYC -processen "med det samme"

Binance fortæller alle brugere at udføre KYC -processen “med det samme”

Mæglervirksomheden Binance meddelte denne fredag ​​(20) ændringen af ​​nogle regler, der træder i kraft med det samme. Foranstaltningerne påvirker både nye brugere og gamle kunder i virksomheden. Binance betragtes som den største mægler i verden i omfang på kryptokurrency -spotmarkedet og gennemgår en kompliceret fase, hvor lande fra alle kontinenter lægger pres på forretningen. Ved at tillade handel med kryptovaluta -derivater, hvor brugerne kunne handle uden verificerede optegnelser, endte mæglervirksomheden med at henlede opmærksomheden fra tilsynsmyndighederne. Men nu er løbet i gang med at vise, hvilke skridt der tages for at forbedre virksomhedens overholdelse.

Binance ændrer regler for nye og gamle brugere med øjeblikkelig virkning

Ifølge en note fra Binance gennemgår mægleren konstant sine overholdelsespolitikker i lyset af globale standarder. Det blev således opdaget, at nogle regler skal laves af mægleren med det højeste daglige volumen i verden. Med øjeblikkelig virkning skal enhver ny bruger af platformen mindst gennemføre det mellemliggende verifikationstrin, hvilket indebærer indsendelse af gyldige personlige identifikationsdokumenter. Først da vil det være muligt at få adgang til Binances produkter og tilbud, herunder kryptokurrencyindskud og -udbetalinger.

“Med det samme er alle nye brugere forpligtet til at fuldføre mellemliggende verifikation for at få adgang til Binances produkter og servicetilbud, herunder kryptokurrencyindskud, handler og hævninger.”

Tidligere Binance -brugere, der endnu ikke har afsluttet deres identitet og KYC -kontroller, har tid til den 19. oktober til at fuldføre processen. Indtil da vil disse konti kun kunne trække deres kryptokurver tilbage, og det vil ikke længere være muligt at handle på platformen eller få adgang til produkter.

“Eksisterende brugere, der endnu ikke har gennemført Mellemkontrol, får midlertidigt ændret deres kontotilladelser til ‘Kun tilbagetrækning’, med tjenester begrænset til tilbagetrækning, ordreannullering, lukning af position og indløsning. Dette vil blive gjort i faser for at minimere afbrydelse af brugeroplevelsen fra nu og frem til 2021-10-19 00:00 (UTC). Eksisterende brugere vil blive informeret direkte med flere detaljer. Når brugerne har gennemført den midlertidige verifikation, vil de kunne genvinde fuld adgang til Binance -produkter og -tjenester. ”

Mægleren sagde, at den forventer, at klienter registrerer sig hurtigst muligt, så de kan fortsætte med at handle deres valutaer med ro i sindet. Begrundelsen for ændringerne er at overholde processen Kend din kunde (KYC) og hvidvaskning af penge (AML).

Tjenester er fortsat lukkede i lande

Efter pres fra den hollandske finansregulator i de seneste dage fortsætter Binance nu med at handle som lovet, med aktiv efterlevelse. Som følge heraf er Binances derivattjenester nu alle lukket i Australien, efter at mæglervirksomheden forhindrede Australiens brugere i at handle på futuresmarkedet i juli. De brugere, der ikke ønsker at udføre den nye Binance -verificeringsproces, skal trække deres kryptokurver tilbage fra platformen. Det er stadig uklart, om mægleren fortsat vil registrere den højeste mængde i verden efter disse begrænsninger for markedsbrugere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.