Rich QUACK -token til liste på XT -udveksling

Rich QUACK -token til liste på XT -udveksling

Selvom der er masser af platforme, der lover nye kryptobrugere lukrative afkast sammen med et løfte om hurtigt at blive rig, leverer kun få deres løfter. Rich Quack er en community-drevet platform, der giver sine brugere en chance for at tjene belønninger og blive rige ved at arbejde sammen som et fællesskab. Platformen er bygget af et kerneteam af erfarne forretningsveteraner og ledes af frivillige. Det har også bestået en sikkerhedsrevision af TechRate og er tæppesikkert.
Hvad er Rich Quack?
Rich Quack er en community-drevet platform, der genererer udbetalinger og har til formål at give sine tokenindehavere en chance for at tjene penge ved blot at holde QUACK-token. Det giver sine brugere et hyperdeflationært token, der har et indbygget transaktionsgebyr på 12%. Dette bruges på likviditetspuljer og belønning af brugere af platformen. Bortset fra dens token giver platformen også brugere adgang til Mega Quackpot, Quackpad og en Lottery -platform. Rich Quack kommer til at notere på XT Exchange den 31. august, hvor de vil handle på Group Trading 1.
En fuldstændig decentraliseret model
Rich Quack-platformen er 100% community-driven og ledes og ledes af frivillige. Platformen bygger også en DAO (Decentralized Autonomous Organization) mekanisme til at stemme og sikre, at tokenindehaverne får en chance for at stemme om fremtidige projekter, der ville blive lanceret på deres IDO -platform. Bortset fra det får tokenindehavere også lejlighed til at stemme om udviklingen og opdateringer på platformen lejlighedsvis.
Hvordan virker det?
Rich Quack-platformen har et automatiseret yield-landbrugssystem og en likviditetsminedriftsinfrastruktur, der bruger de indbyggede transaktionsgebyrer på 12% til at fordele belønninger blandt QUACK-tokenindehavere. Ud af de 12% beholdes en andel på 4% skattemæssigt, mens yderligere 4% likviditet vil blive låst i 5 år. En andel på 2% sælges til BNB til marketing- og udviklingspung, mens de resterende 2% er afsat til QUACK pump og burn wallet.
Rich QUACK -token
QUACK-token er et BEP-20-token bygget på Binance Smart Chain og kan købes på PancakeSwap og Hotbit. En 50% andel af de 100 Quadrillion QUACK -tokens sendes til blackhole. Som tidligere nævnt er en andel på 50% af det samlede antal QUACK -tokens i Blackhole. Blackhole modtager også indehaverens refleksion, som i øjeblikket er sat til 4%.
De øvrige 4% af de samlede 12% af transaktionsgebyret går til QUACK/BNB-puljen på PancakeSwap, hvilket skaber et prisgulv, der løbende stiger QUACK-tokenens hovedmål er at hjælpe langsigtede investorer med at tjene penge og på grund af dens deflatoriske karakter, brugerne får en chance for at tjene penge ved bare at holde token.
Sort hul og automatisk likviditet
Som tidligere nævnt er en andel på 50% af det samlede antal QUACK -tokens i Blackhole. Hertil kommer en andel på 4% af de samlede 12% af transaktionerne også i det sorte hul, hvilket ville resultere i en betydelig vækst i det sorte hul. De øvrige 4% af de samlede 12% af transaktionsgebyret går til QUACK/BNB puljen på PancakeSwap og skaber et prisgulv, der konstant stiger. Disse foranstaltninger sikrer, at der er større likviditet af token på markedet og hjælper også med at holde en lav volatilitetsrate. Dette skaber et marked, der er mere stabilt med mindre prissvingninger for QUACK -tokenindehaverne.
QUACK Pump og Quackpot
QUACK pumpe tegnebog er en funktion, der ville blive brugt til at købe QUACK token tilbage under vigtige begivenheder, og alle tokens, der købes med denne tegnebog, ville blive sendt til blackhole. Quackpot er en anden funktion, der tilbydes Rich Quack -brugerne, hvor de har en chance for at vinde præmier. Dette ville være gennem en jackpot -flæsebegivenhed kaldet ‘Quackpot’. Platformen vil også lancere et lotterispil, der ville blive spillet hver time, dagligt, ugentligt og månedligt.
Sidste ord
Rich Quack forbliver tro mod tanken om decentralisering og dens anti-hval-funktion, auto-likviditet, og de kommende Quackpot- og QUACK-pumpefunktioner vil også give brugerne en stor chance for at tjene overskud. Platformens native token, QUACK var en af ​​top 10 på listen over de mest søgte kryptoaktiver og blandt de 13 mest populære tokens på CoinMarketCap kun 15 dage efter lanceringen. QUACK -token giver sit samfund en chance for at arbejde hen imod at tjene overskud. For mere information om Rich Quack, besøg venligst deres websted.
Ansvarsfraskrivelse: Dette er et betalt indlæg og bør ikke behandles som nyheder/råd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.