Med Bitcoin ETF på bordet påvirker eksternt scenario det nationale kryptokurrencymarked – Markedsoversigt

bitcoin sprang BITcoin ETF på bordet

Denne tirsdag (19), i løbet af natten, før den forventede lancering af Bitcoin Futures ETF i USA, nåede Bitcoin (BTC) et højdepunkt på seks måneder på 63.000 US $, ifølge CoinGoLive .

Bitcoin volatilitet mærkedes stærkt igen i det sidste døgn, hvor aktivet ramte $ 63.000 for første gang siden april. De fleste altcoins havde mindre tab siden i går, bortset fra Binance Coin (BNB), der nærmede sig $ 500.

CoinGoLive kryptokurrencyrangering viser Bitcoin vokser med output fra Bitcoin ETF, og derfor er det stærkt påvirket af det eksterne scenario
Cryptocurrency ranking – Kilde: CoinGoLive.com.br

Bitcoin ETF på bordet

Bitcoin (BTC) starter handelsdagen tæt på et historisk højdepunkt på næsten $ 65.000 efter kort tid at have ramt $ 62.980 -mærket lige efter midnat i dag. 7:01 blev den digitale valuta noteret til 61.158 US $ – 342.732 dollar i de største brasilianske mæglere.

Denne volatilitet er drevet af de vigtigste nyheder inden for kryptokurrencyområdet i de seneste dage, hvilket er, om USA endelig vil have sin egen Bitcoin ETF , selvom det er en fremtid.

Kryptovalutaen forbliver på et positivt område med en akkumuleret stigning på mere end 8% på en uge, midt i store forventninger til ankomsten af den amerikanske Bitcoin ETF , som forventes at debutere i dag på New York Stock Exchange (NYSE).

Det påståede SEC -dokument, der bekræfter ETF's godkendelse, var lækket fredag (15), hvilket hjalp brændstofmarkedsoptimisme og bidrog til, at prisen blev liggende over US $ 60.000 i næsten hele slutningen af ugen.

Den pågældende ETF investerer ikke direkte i Bitcoin, men snarere i kryptokurrency -futures, der handles på Chicago Derivatives Exchange (CME) . Selvom det mishager de mest puristiske entusiaster, ses produktet som vigtigt for at bringe en ny bølge af investorer til aktivet, især institutionelle.

Læs også: Chicago Stock Exchange registrerer rekordinteresse i BTC -futures forud for ETF -debut

Derudover forbereder Nasdaq allerede at notere en anden ETF, administreret af Valkyrie, med symbolet BTFD. Produktet afventer også den formelle afslutning af SEC's vurderingsperiode for officielt at blive gjort tilgængelig for handel.

Valkyrie Bitcoin ETF ticker
Ticker valgt af Valkyrie Bitcoin Strategy til at notere sin ETF på den amerikanske børs var BTFD

Mens Bitcoin reagerer positivt på nyhederne, hænger der frygt på markedet, der i dag vil bringe en bølge af afregninger af lange positioner for længe siden (bevægelser af " køb på rygter og salg på nyheder "), da rygter om godkendelse af ETF fik mere styrke.

Bitcoins markedsværdi nærmer sig $ 1,2 billioner, mens dominans over alts er lidt over 45%

Eksternt scenario påvirker hjemmemarkedet

I Brasilien påvirker det eksterne scenario stærkt de nationale markeder. Alligevel er der virksomheder på kryptokurrencymarkedet, der ikke ser en dårlig tid og fortsætter med at udvide deres aktiviteter på det nationale område.

Tegn på, at den kinesiske økonomiske vækst svækkes , mens inflationstrykket rundt om i verden forudser forventninger om begyndelsen på normaliseringen af pengepolitikken i udviklede lande øgede agentenes forsigtighed i gårsdagens handelsmøde og pressede lokale aktiver. Bevægelsen afspejlede sig i styrkelsen af dollaren, der igen handlede over 5,50 dollar, og i stigningen i fremtidige renter.

Læs også: Hvordan Evergrande påvirker Bitcoin: endnu en ejendomskrise for kontoen

På børsen svingede Ibovespa med New York -aktier, men endte med at lukke handelssessionen tæt på stabilitet. Indekset faldt 0,19% til 114,428 point.

På valutamarkedet i slutningen af dagen blev dollaren omsat 1,23%til 5,5194 dollar, selv efter en ny valutaswapauktion fra Centralbanken, der indsprøjtede 500 millioner dollars i markedets fremtid.

Derudover injicerer Zro Bank, kryptovaluta -betalingsselskabet i B&T Group, også åndedrag i det brasilianske kryptokurrencymarked.

Kryptovaluta -banken vil modtage et bidrag på 61 millioner dollars, hvoraf 25 millioner kroner vil komme fra en Multinvest Capital -fond, og yderligere 36 millioner dollars vil komme i de kommende dage fra en bank, som virksomheden ikke kan afsløre endnu.

Med denne investering har Edsio Pereira Neto, formand for virksomheden, målet om at firedoble antallet af aktive konti, i øjeblikket omkring 105 tusind, til 400 tusinde. I dag har Zro Bank -appen 350.000 downloads. For at nå disse 400.000 aktive konti beregner direktøren, hvilken app der skal downloades 1 million gange. Hidtil har fintech handlet mere end 2 milliarder dollars i valutaomregninger på platformene.

Læs også: Brasilianere importerede 19 milliarder dollars i bitcoin i 2021, afslører Central Bank

BNB viser styrke

De fleste alternative valutaer undlod at producere betydelige gevinster, hvilket fremgår af den voksende dominans af Bitcoin. De fleste registrerede mindre tab i de sidste 24 timer, ifølge CoinGoLive .

Ethereum gik over $ 3.900 for et par dage siden, men kunne ikke blive der. Et fald på 1,2% siden i går har ført den næststørste kryptokurrency til under $ 3.800-R $ 20.906 i store brasilianske mæglere.

Cardano, Ripple, Solana, Polkadot, Terra og Uniswap er også lidt i rødt. Hvem formåede at have styrken til at stige i disse sidste timer var BNB, der udførte mere end 18% stigning på en uge.

Resultatet af de vigtigste altcoins i de sidste 24 timer er som følger: Ethereum (+0,11%), Binance Coin (+3,76%), Cardano (-0,60%), Ripple (+0,14%), Solana (-0,74%) , Polkadot (-1,81%), Dogecoin (-6,72%), Terra (+0,82%), Shiba Inu (+5,54%) og Uniswap (+0,77%).

Den samlede markedsværdi for alle kryptokurver nærmer sig $ 2,6 billioner.

Følg kryptomarkedsnyhederne om Cointimes Telegram -gruppen, besøg .

Indholdet Med Bitcoin ETF på bordet, ekstern scenarie påvirker nationale cryptocurrency markedet – Marked Resumé først dukkede op i Cointimes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.