DOGE kan gå ind i langsigtet bullishness; analyse

Efter at have faldet i mere end to måneder viser Dogecoin (DOGE) endelig tegn på en potentiel bullish vending.

Selvom det endnu ikke er bekræftet, er det muligt, at dette er begyndelsen på en langsigtet bullish bevægelse for DOGE.

  • Hvad syntes du om denne nyhed? Kom og snak om hende i BeInCrypto -gruppen på Telegram!

DOGE går i stykker

DOGE har fulgt en downtrend -linje siden den 16. august. Linjen angav, at aktivet korrigerede efter den tidligere tyrbevægelse.

Tendensen gav et vendesignal den 26. september, hvilket fik aktivets pris til at stige siden da. Oprindeligt formåede DOGE ikke at bryde dette trend- og modstandsområde på 0,266 USD den 6. oktober (rødt ikon).

Tendenslinjen blev dog endelig brudt den 18. oktober. Modstandsområdet er imidlertid ikke blevet brudt hidtil.

På trods af dette er de tekniske indikatorer på det daglige diagram bullish. Først er supertrenden bullish (grønt ikon). Supertrend er en indikator, der bruger top- og bundpriser til at bestemme tendensen. Da prisen er over stregen, betragtes læsningen som bullish.

For det andet er MACD positiv og stigende. MACD er skabt af kortsigtede og langsigtede (MA) glidende gennemsnit, og det indikerer, at den kortsigtede tendens er hurtigere end den langsigtede.

Endelig passerede RSI 50 og stiger. RSI er en indikator på markedsstyrke, og dens kryds over 50 er et tegn på bullish styrke. Derfor er det daglige diagrams indikatorer enige og tyder på, at DOGE er i en uptrend. En rebound fra $ 0.266 -modstandsområdet ville yderligere bekræfte dette.

DOGE -diagram på TradingView

bølgetælling

Kryptovalutahandler @Altstreetbet har tegnet et diagram for DOGE og hævder, at token er på bølge tre af et bullish momentum. Denne bølge er generelt den stejleste, hvilket betyder, at den nuværende stigningshastighed kan stige betydeligt i den nærmeste fremtid.

Kilde: Twitter

Det mest sandsynlige scenario tyder på, at aktivet er i bølge tre (orange) af en fem-bølge bullish struktur. Udover at være den skarpeste, er bølge tre den mest sandsynlige at forlænge. Derfor er antallet af subwaves, der ville fuldføre en udvidet trebølge, givet i sort.

Målområdet for toppen af denne bølge er mellem $ 0,50 og $ 0,515. Målet er skabt af 1.61 bølgelængden af den ene bølge (orange) og 0.618 Fibonacci retracement niveau (sort).

Derefter vil hele formationen indeholdende bølger fire og fem sandsynligvis ende med, at DOGE når en ny all-time high. Scenariet forbliver gyldigt, så længe der ikke er en pause under de to subwave -lave til $ 0,216 (rød linje).

DOGE -diagram på TradingView

Tjek dagens Bitcoin -analyse.

DOGE-artiklen kan gå ind i et langsigtet rally; analyse blev først set i BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.