Bitcoin (BTC) tæt på at nå historisk høj

Bitcoin (BTC) steg betydeligt i løbet af ugen den 11. til 17. oktober og gik frem mod en ny historisk pris. Selvom tendensen stadig er oppe, ser aktivet ud til at nærme sig toppen af sin nuværende bevægelse.

Bitcoins ugentlige diagram indikerer en uptrend, hvilket yderligere fremgår af tekniske indikatorer.

  • Hvad syntes du om denne nyhed? Kom og snak om hende i BeInCrypto -gruppen på Telegram!

BTC har imidlertid endnu ikke genoprettet en uptrend -linje, hvorfra den er brudt. Indtil det sker, kan prishandlingen ikke betragtes som bullish. Linjen er især vigtig, da den fulgte prisbevægelserne fra laven i marts 2020.

De tekniske indikatorer er dog stærkt bullish. For det første er MACD positiv og stigende, og den er i gang med at oprette den første bullish histogramlinje siden begyndelsen af juni (grønt ikon). MACD er skabt af en kombination af kortsigtede og langsigtede (MA) glidende gennemsnit. Aflæsningen betyder, at den kortsigtede tendens bevæger sig hurtigere end den langsigtede tendens.

RSI er også over 50. RSI er en indikator på markedsstyrke, og når den er over 50, indikerer den, at tendensen er oppe. Sidste gang indikatoren krydsede over 50 var i begyndelsen af et bullish træk i april 2020. Det seneste kryds får det tidligere fald til under 50 kun til at afvige lidt (rød cirkel).

Endelig er Supertrend på vej op. Denne indikator bruger pristoppe og bund til at bestemme trendretning. Da BTC -prisen er over indikatorlinjen, betragtes tendensen som bullish (grøn cirkel).

BTC -graf i TrackView

Ny Bitcoin rekordpris på vej?

Det daglige diagram giver et lignende bullish udsyn. Bitcoin steg over modstandsområdet $ 57.200 sidste torsdag (14) og steg betydeligt dagen efter. Dette var det sidste modstandsområde forud for det nuværende historiske højdepunkt på $ 64.854.

Ligesom det ugentlige tidsdiagram er de tekniske indikatorer på det daglige diagram også bullish. MACD er positiv og stigende, og RSI stiger også og er over 70. I modsætning til det ugentlige diagram viser dette en overkøbt tendens, som stadig er bullish.

BTC -diagram i TradingView

kortsigtet bevægelse

Kortsigtet bølgetælling viser, at Bitcoin er på den femte og sidste bølge af et bullish momentum. Det betyder, at der efter flytningen forventes en korrektion. Det langsigtede bølgetal er også højt.

Det mest sandsynlige mål for toppen af trækket findes mellem $ 63.250 og $ 63.850. Disse mål findes ved hjælp af længden på 1,61 af bølge en (hvid) og længden af 0,618 af bølgen 1-3 (sort).

BTC -diagram i TradingView

Bitcoin (BTC) -artiklen tæt på at nå all-time high blev først set på BeInCrypto.

Leave a Reply

Your email address will not be published.