Bitcoin (BTC) stiger igen efter weekendens fald

Selvom Bitcoin (BTC) ramte et nyt all-time high på $ 67.000 sidste onsdag (20.), tog det et fald i weekenden. Den ugentlige lukkekurs var omkring $ 800 under åbningskursen.

På Bitcoin ugentlige diagram er der blandede signaler mellem tekniske indikatoraflæsninger og prisbevægelser. De fleste tekniske indikatorer er bullish, men prisaktionen ser stadig ud til at være bearish.

  • Hvad syntes du om denne nyhed? Kom og snak om hende i BeInCrypto -gruppen på Telegram!

BTC er stadig under en uptrend -linje, der var i kraft siden starten på uptrenden, der startede i marts 2020. Efter at have brudt den linje i juni, lykkedes det ikke at passere aktivet ved to lejligheder (ikoner rød). Manglende gendannelse af linjen er et bearish signal, hvilket tyder på, at den nu kunne fungere som en modstand.

På trods af dette er tekniske indikatorer bullish. MACD, som er skabt af både kortsigtede og langsigtede glidende gennemsnit, er positiv og stigende. Det betyder, at den kortsigtede tendens bevæger sig hurtigere end den langsigtede tendens.

Desuden er RSI over 50 og stiger også. Dette er også et uptrend -signal, da RSI -aflæsninger over 50 betragtes som bullish.

Endelig er Supertrends linje bullish (grøn cirkel). Supertrend er en indikator, der gør brug af volatilitet til at bestemme trendretning. Da BTC -prisen er over stregen, betragtes tendensen som bullish.

BTC -diagram i TradingView

dobbelt toppotentiale

Et nærmere kig afslører en potentiel dannelse af en dobbelt top . En dobbelt top betragtes ofte som et bearish mønster, hvilket betyder, at der kan ske en trendomvendelse.

Den anden top har også en lang topvæge og ligner et stjerneskud lysestage (rødt ikon). Dette er også et bearish mønster, som viser, at sælgere har kontrol over markedet, da de har presset prisen under ugens åbning og skabt en lang øvre sikring.

Mønsterets gyldighed afhænger af, om der bruges ugentlig lukning (rektangel) eller absolut maksimum (linje). I tilfælde af den ugentlige lukning ligner trækket en gentest af bullish support. I tilfælde af det absolutte maksimum ligner det en dobbelt-top-standard. Derfor er der blandede signaler i prisbevægelser på det ugentlige diagram.

BTC -diagram i TradingView

Bitcoin Support

Supportniveauer er mere tydeligt synlige på det daglige diagram. Den første er på 56.550 dollar. Dette er 0,382 Fibonacci retracement -niveau, når du måler den seneste del af det bullish træk (fremhævet).

Hvis området ikke holder, findes det andet supportområde mellem $ 52.300 og $ 53.300. Dette er 0,5 retracement -niveauet, når man måler den samme del af et bullish træk og 0,382 retracement -niveauet, når man måler hele det bullish træk siden den 22. juni. Desuden er området et vandret støtteområde, der består af en sammenløb af tidligere understøtninger og modstande.

BTC -diagram i TradingView

bølgetælling

Der er to potentielle bølgetællinger. Den første antyder, at Bitcoin er på bølge tre af en bullish impuls, mens den anden viser aktivet på bølge to. Et bullish momentum skabes af fem bølger, hvoraf tre bevæger sig opad.

Det første antal er højere, da det viser, at BTC er i en 1-2/1-2 bølgeform. Dette er en form for formation, hvor rallyet accelererer, når bevægelsen skrider frem. I den er Bitcoin på bølge tre (hvid). Underbølgetællingen er vist i orange, hvilket angiver, at kryptovalutaen er i subbølge to. Dette kan sandsynligvis føre til et fald til $ 52.300- $ 53.300 supportzonen, der tidligere blev skitseret.

BTC -diagram i TradingView

Den anden tælling er lidt lavere, hvilket tyder på, at Bitcoin stadig er på bølge to (hvid) med samme bullish momentum.

I dette tilfælde forventes korrektionen at være mere markant og kan falde til US $ 47.700 eller US $ 43.100. Disse er 0,5 og 0,618 tilbagetrækningsniveauer og et vandret støtteområde.

BTC -diagram i TradingView

Bitcoin (BTC) -artiklen går tilbage, efter at weekendens nedbrud første gang blev set på BeInCrypto.

Leave a Reply

Your email address will not be published.