Mars4, metaverse design, er noteret på Bittrex

Mars4 er et innovativt metaversprojekt, der sender sit samfund ud for at udforske en geografisk nøjagtig virtuel version af Mars, den røde planet.

Mars4 blev noteret på Bittrex fredag (22). Mars4 tegnebogen (MARS4) er nu aktiveret. USDT/MARS4-, BTC/MARS4- og ETH/MARS4-markederne kan tilgås her .

Projektet var tidligere kun noteret på SushiSwap .

tager krypto til den røde planet

Mars4 metaverse økosystemet giver brugerne mulighed for at købe, eje og designe jord ved hjælp af Mars4 dollars. Fordelene er rigelige, da dette system er verdens første indtægtsgenererende NFT.

Dette er muligt gennem decentraliseret finansiering (DeFi) og virtual reality (VR) teknologi. Brugere kan deltage i det sjove med Mars4 non-fungible token (NFT) og jordsalg, der kører på Ethereum-netværket.

Mars4 er et økosystem, hvor folk kan udforske et "virtuelt metavers af Mars". Med Mars4 Dollars kan brugere købe og tilpasse jord på denne virtuelle røde planet. Derudover kan brugere gennemse, bygge og tjene penge på deres land.

Projektets udviklingsteam brugte NASA-data om Mars til at genskabe og præcist modellere et 3D-kort over planeten.

Sådan fungerer Mars4

Mars4 udnytter token-gamification og udbytteavl til at udvikle attraktive udbytter og tokenomics for DeFi-handlere og investorer.

Platformen ønsker, at alle skal få adgang til den røde planet og udforske den så meget, som de vil, gennem Mars4.me VR-platformen.

Projektet består af tre hovedkomponenter, ifølge det lette papir :

 • Interaktiv virtuel 3D-verden med den røde planet opdelt i terræner, hver repræsenteret af en unik NFT.
 • Dobbelt tokenomics af en fast forsyning af MARS4 4B-tokens til NFT-spil, handel og prægning og en fast forsyning af Mars NFT'er (99.888 NFT'er, der repræsenterer Mars' overflade).
 • Liquidity Mining: Tokens omfordeles til NFT-indehavere

"Mars4.me er et geografisk nøjagtigt 3D-metavers af Mars, skabt med data fra NASA og andre rumbureauer. Den har MARS4 (Mars Dollar) token og verdens første indtægtsgenererende NFT'er, der udnytter ejendomsrettigheder og tilskynder til ejerskab og forbrug af tokens på interne aktiver og ressourcer," siger den officielle Mars4 hjemmeside .

NFT'er er hovedsageligt lander i VR-versionen af Mars, som er til salg på markedet. Disse NFT'er eller jordstykker består af bjerge, kratere og "smukke steder". Her kan brugerne vælge super sjældne, sjældne og eksklusive NFT'er.

For at kunne købe NFT'er inde i metaverset skal brugerne købe MARS4 dollars. Dette kan gøres i Bittrex eller SushiSwap .

En forstørret visning af Mars4-landskabet. Billede: Mars4
En forstørret visning af Mars4 og dens forskellige grafik og navne. Billede: Mars4

“Mars4-brugere køber jord, hvor de senere kan dyrke civilisationer og skabe økonomier. Ejere kan bygge, leje og sælge deres grunde”, forklarer Mars4 .

"Med MARS4 kan de få ejerskabscertifikater, ændre landnavnet, betale for en række forskellige avatarer, wearables og mere på Mars4-markedet. På denne måde udnytter verden på Mars land-NFT'er, gamification og token-omfordeling til at skabe overbevisende tokenomics for handlende og investorer."

Mars4 NFT'er

Ved at blive Mars4-jordejer vil brugerne være i stand til at udforske den røde planet samt eje og tilpasse deres egen ejendom ved hjælp af Mars4-dollars.

Brugere vil have adgang til Mars4 digitale økonomi , vil være i stand til at mine ressourcer, forhandle med naboer og udføre jordarbejde.

Sådan fungerer NFT-økonomien:

 • For NFT-priser bruger Mars4 knaphedsprincippet: NFT-prisen stiger, når antallet af tilgængelige NFT'er falder.
 • I alt 51 % af NFT-jordindtægterne omfordeles til tidligere NFT-ejere fra og med sæson 1 (TGE). Omsætningen vil blive omfordelt, når Mars4 når den næste nye epoke.
 • Tidligere brugere har købt terræn-NFT'er, den største tilbagebetaling over tid.
 • Fordeling foretaget i MARS4 tokens. Ejere af NFT'er skal gøre krav på belønningen.
 • NFT'er vil også blive brugt i P2E-spillet.

Sådan tjener du på Mars4 NFT'er

NFT-indehavere vil generere passiv indkomst i Mars4 dollars. Mars4 råder brugerne til at mønte en NFT og beholde den. Ejere af NFT'er skal gøre krav på deres belønninger efter at have nået den nye epoke.

Interessante fakta

 • Mars4 har solgt 52.763 NFT'er til dato;
 • Over 3,5 millioner MARS4 dollars i omfordeling af sæson 1.

Mars4 Dual Tokenomics

Mars4 bruger to tokens: MARS4 og MARs Land NFT eller MARs NFT. Den første er et ERC-20 / Binance Smart Chain (BSC) token, der skal brændes for at erhverve ikke-fungible ERC-721 LAND tokens.

 • MARS4 Symbol: MARS4

MARS4 har en dobbelt tokenomics med 4B MARS4 tokens til NFT-spil, handel og prægning. MARS4 har balanceret likviditet, da 4 % af Metaverso-transaktionerne omfordeles: 2 % distribueres til NFT-indehavere, 2 % blokeret for likviditets- og indsatsprogrammer.

MARS4-tokens spiller en afgørende rolle i transaktionsprocessen i metaverset. Alt på Mars kan købes, sælges eller lejes ved hjælp af token.

Når en bruger udfører en transaktion, tjener Mars4 NFT-indehavere en indkomst.

 • NFT-symbol: MARS4ERC20

Projektet har en fast forsyning af 99.888 NFT'er, der repræsenterer Mars' overflade. De er traditionelle NTF-tokens, der kan handles på ethvert marked som en normal NFT.

Udviklingsteamet skabte grundlæggende en indkomst på NFT'erne, hvilket giver ejerne mulighed for at tjene passiv indkomst, som kan overføres til en ny ejer, hvis NFT'en sælges.

En anden måde at øge værdien af NFT på er terraforming. Brugere kan også købe avatarer, certifikater og logoer, der tilføjer værdi fra spillets ressourcefunktion.

Mars4-poletter og forsyninger. Billedkredit: Mars4 Light-papir

Notering på Bittrex

Bittrex tilbyder det bredeste udvalg af kryptovalutaer i USA sammen med hurtig handel og pålidelige digitale tegnebøger, alt sammen beskyttet af brancheførende sikkerhedspraksis.

USDT-MARS4, BTC-MARS4 og ETH-MARS4 markederne er nu åbne. Køb Mars4 Dollars hos Bittrex her .

mars4 i en nøddeskal

 • Verdens første indtægtsgenererende NFT'er: Tjen passiv indkomst fra alle transaktioner inden for Mars4s økonomi og metaverse-spil.
 • Dobbelt token: Tokens forbruges til at generere NFT'er, hvilket genererer indtægter. Indlejret token-omfordeling, staking og likviditetsudvinding.
 • Gamification: Sammen med TOP Game Studios planlægger Mars4 at udgive Mars4 P2E-spillet i første kvartal af 2022. I øjeblikket arbejder holdet på en leg-og-vind-strategi og vil involvere fællesskabet i beslutningerne. Dette inkluderer nye funktioner, funktionsforslag, konfigurationsændringer og ændringer af udsætningsprogram.

Hold forbindelsen til Mars4 metaverse-projektet her: Hjemmeside | Twitter | SushiSwap | Officielt token-salg | Bittrex | Discord | Telegram | Facebook | YouTube | LinkedIn | Medium | CoinMarketCap |

Artiklen Mars4, Metaverse Project, er opført i Bittrex blev første gang set på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.