'Jeg fortalte dig, at kryptovalutaen Axie Infinity (AXS) ville tage fart' – den, der hørte den, profiterede 24,072 % på 10 måneder og blev millionær ved at gange med 241 gange de investerede penge; nu er der en ny chance

AXS raket

Nogle siger, at kryptovalutaer er tiårets investering. Ikke underligt, at bitcoin lige har fornyet sine historiske højder igen og nåede 69.000 USD og blev kåret som månedens bedste investering efter at være steget 47 % i oktober . I løbet af et år tilføjer den vigtigste kryptovaluta i verden 133% af overskuddet .

Men som du måske allerede ved, er bitcoin påskønnelse blot "toppen af isbjerget". Bag disse tal, som ved første øjekast er imponerende, er der endnu større "skjulte" muligheder. Når alt kommer til alt, tjener kryptovalutaens gode ydeevne, det meste af tiden, til at åbne op for mindre digitale aktiver for at få endnu mere brutale værdiansættelser .

Dette var tilfældet med Axie Infinitys AXS kryptovaluta. Det blev oprindeligt skabt til at tjene som en køb-sælg-valuta til virtual reality-spillet, men det viste sig at være seriøst. Jeg siger dette, fordi den, der har investeret et par reais i det derude, nu kan sige med tillid til, at han er millionær .

I en periode på mindre end et år har AXS sat pris på mere end 24.000% og har fået rentabiliteten af de vigtigste kryptovalutaer i verden til at "vende tilbage". Ikke engang bitcoin og Ethereum var et match for det imponerende overskud, som denne kryptovaluta leverede på mindre end et år.

Det er dog ikke første gang, jeg har talt om AXS her. Faktisk advarede jeg dig om potentialet ved dette token for 10 måneder siden, den 29. januar 2021 . På det tidspunkt advarede jeg Seu Dinheiro-læserne om en nyoprettet kryptovaluta, indsat i et onlinespil inspireret af Pokémon-universet, og som blev anbefalet af André Franco , en analytiker valgt af CoinTelegraph som et af de 50 mest indflydelsesrige navne på kryptomarkedet i Brasilien:

Artiklen advarer om en digital valuta inspireret af Pokémon-universet, og som havde potentialet til at give investorer profit. Billede: Reproduktion af dine penge

De, der "lyttede" til mig og Franco på denne dato, kan i dag sige, at de har et godt beløb på deres bankkonto, i nogle tilfælde endda en millionær. Når alt kommer til alt, opnåede de, der investerede i AXS den 29. januar, præcis 24,072% profit ifølge CoinMarketCap-data (fra 29/01/2021 til 11/8/2021), det samme som en 241 gange multiplikation af de investerede penge.

Vi taler om en kryptovaluta, der gik fra blot 0,68 cent på dollaren til en markedsværdi på 9.154.948.004 USD . Hvilket betyder, at et beløb på:

  • R$500 blev R$120.860 ;
  • 1 tusind R$ blev 241.720 R$ ; og
  • De, der investerede beløbet på R$4.100, akkumulerede nøjagtigt R$1.003.138 , det vil sige en million reais .

Men hvis det ikke lykkedes dig at fange ovenstående overskud, er der ingen grund til at fortryde det. Så meget som AXS er på et godt indgangspunkt, og det stadig er muligt at søge profit fra det i fremtiden, er dette efter Francos opfattelse ikke længere den største mulighed for kryptomarkedet. Du kan endda investere i det, hvis du vil, men hvis du gør det, går du glip af en endnu større chance for at tjene penge.

Jeg siger dette, fordi det fremtidige afkast, som Franco forventer fra AXS, lige nu er ringe sammenlignet med det potentiale, han ser for andre digitale aktiver.

Det er derfor, jeg kom her igen for at advare dig om en ny mulighed. Min opgave er netop at overvåge investeringsindikationerne fra forskellige analytikere og advare Seu Dinheiro-læsere, når der er noget, der er værd at være opmærksom på. Det er præcis, hvad jeg gør lige nu:

André Franco fandt den største mulighed for at tjene penge med cryptocurrencies i dette univers af cryptoactives, som leverer årets største afkast .

Disse er kryptovalutaer knyttet til den klasse, som Nasdaq (en af de amerikanske børser) kalder " den næste bitcoin ", og præsidenten for den brasilianske centralbank, Roberto Campos Neto, anerkender som en mere lovende teknologi end bitcoin selv. , som kunne revolutionere det globale finansielle system, som vi kender det:

Rapporten siger, at BC-præsident Roberto Campos Neto sagde, at DeFi cryptocurrency-sektoren er meget mere lovende end bitcoin. Billede: CoinTelegraph

Jeg taler om DeFi cryptocurrencies . Akronymet på engelsk refererer til decentraliseret finans , som blev skabt for at erstatte traditionelle finansielle transaktioner, som vi er vant til at se. I denne modalitet kan lån, overførsler, betalinger og alle andre banktjenester udføres uden indgriben fra tredjeparter .

Det betyder, at alle transaktioner foregår 100% gennem kryptovalutaer, i en uafhængig platform kaldet Blockchain (optagelsesbog, der gemmer de transaktioner, der allerede er foretaget). Der er således mere gennemsigtighed og sikkerhed i processen, hvilket forhindrer mulig svindel, tyveri og tyveri, problemer som er almindelige i traditionelle transaktioner.

Og det er ikke kun finansielle institutioner, der har øje for DeFis-klassen. Nogle milliardærer er også klar over potentialet i disse kryptovalutaer og drager fordel af vækstbølgen. Et eksempel på dette er Mark Cuban , der ser ud til at satse på dette nye segment og advarer om, at "DeFi er ligesom internettet i begyndelsen":

I rapporten hævder milliardæren Mark Cuban, at DeFi-kryptovalutaer er ligesom internettet i begyndelsen. Billede: Easy Crypt

Potentialet i denne klasse af digitale aktiver er allerede blevet sådan, at det efter Shark Tank-stjernens mening er et spørgsmål om tid, før folk opfatter teknologi som noget revolutionerende i det finansielle system.

"Verdenen af decentraliseret finans (DeFi) minder mig meget om internettets tidlige dage, hvor man i midten af 1990'erne begyndte at tale om apps. Men internettet har eksisteret i ti år” – Mark Cuban

Hvis du havde lyttet til mig den 29. januar, kunne du i dag være millionær – nu er der en ny mulighed for at få din første million

Du gik sikkert glip af den mulighed, jeg gav læserne den 29. januar i år. Uanset om det er af frygt, mistillid eller endda mangel på viden, lader de fleste "guldminer" som AXS gå forbi og fortryder derefter at have mistet chancen for at tjene penge, der ville ændre deres liv.

Men i dag har du muligheden for at indtage en anden holdning og komme ud af holdet "græder over spildt mælk". Det er fordi, som tidligere nævnt, Franco har opdaget en ny klasse af kryptovalutaer med eksplosivt værdistigningspotentiale i de kommende måneder, kaldet DeFis.

Men husk: Ikke alle kryptovalutaer i denne klasse har potentiale for høje niveauer af profit. Faktisk kan kun nogle få udvalgte DeFi-kryptoaktive virkelig gøre almindelige mennesker som dig og mig til de næste kryptomarkedsmillionærer .

Jeg ved, at analytikerens forventninger for nogle ikke ser ud til at svare til virkeligheden. Han havde dog ret i sit gæt i januar og tror på, at han ikke vil tage fejl igen. Desuden er han allerede vant til at blive miskrediteret af markedet. På det tidspunkt, hvor han anbefalede at købe AXS, var der ingen, der talte om det endnu.

Til tider placerede de endda kryptovalutaen angivet af Franco som et pyramidespil, det vil sige et ubegrundet projekt, der kun sigtede på profit. Men analytikeren var tålmodig og ventede på tid til at bevise sandheden. Som det allerede er blevet sagt, kan mange af dem, der troede på ham i dag, trygt sige, at de er millionærer efter at have fanget en påskønnelse på mere end 24.000%.

Nu, efter Francos opfattelse, er det nogle få DeFi-kryptovalutaer, der har potentialet til at gøre, hvad AXS har gjort tidligere. Og hvis du var en af dem, der blev udeladt tidligere i år, foreslår analytikeren at hjælpe dig igen. Det vil frigive en tegnebog med kun DeFis-kryptoerne, der kan gøre et par reais til en million.

"Jeg har sammensat en liste over kryptovalutaer med potentiale til at omdanne 5.000 reais investeret til mere end 1 million, og jeg vil frigive den første kryptovaluta på denne liste helt gratis" – André Franco

Lanceringen af listen over DeFi kryptovalutaer udvalgt af André Franco har allerede en dato for at finde sted og vil være den 29. november. I en helt gratis online begivenhed vil han forklare sine følgere, hvorfor denne aktivklasse har de højeste værdiansættelser på kryptomarkedet lige nu.

Derudover er det værd at bemærke, at Franco på denne dag åbner navnet på den første kryptovaluta på sin liste med potentiale til at danne de næste millionærer . Og hvis du er villig til at være sammen med analytikeren denne gang, må jeg sige, at der ikke kunne være et bedre tidspunkt.

AXS ER BESTÅET – DENNE LISTE OVER DEFI CRYPTOCURRENCIES KAN FORANDLE EN INVESTERING PÅ BRL 5.000 TIL EN MILLION REAIS

Mens Ibovespa faldt med -14% på 10 måneder, var der dem, der profiterede 800 tusind R$ på en dag med kryptovalutaer

Det kan være, at du er en investor, der godt kan lide aktiemarkedet, og som ikke opgiver at have penge investeret i aktier. Men, som du måske allerede har bemærket, er tingene for Ibovespa ikke så gode. I de sidste 10 måneder faldt hovedindekset for den brasilianske børs med -14% og fik mange investorer til at tabe penge:

Grafen viser den negative udvikling af Ibovespa, det vigtigste brasilianske børsindeks, mellem januar og november 2021. Billede: Investing.com

I mellemtiden har klassen af DeFi-kryptovalutaer, som Franco nu anbefaler, ikke kun leveret positive resultater, den har haft de største værdiansættelser på markedet i perioden mellem januar og november i år. Hvis du ikke tror på det, lyver tallene ikke:

Tabellen viser de vigtigste værdiansættelser af DeFi-kryptovalutaer i perioden mellem januar og november i år. Billede: Empiricus Reproduktion

Alene i år leverede stadig uudforskede digitale aktiver værdiansættelser på 13.000 %, 15.000 % og 17.000 % og fik nogle almindelige mennesker til at blive millionærer i løbet af meget korte perioder. Dette var tilfældet med en 12-årig dreng, der på en enkelt dag tjente 800 tusind R$ ved at investere lidt penge i kryptovalutaer:

Rapporten siger, at en 12-årig dreng tjente 800 tusind R$ med kryptovalutaer på en enkelt dag. Billede: CoinTelegraph

Som du har set, er det, der sker, at vi står over for en unik chance for at tjene penge på et marked fyldt med muligheder, og hvor der stadig er få mennesker, der investerer. Naturligvis er tidligere afkast ingen garanti for fremtidige afkast, men efter Francos opfattelse kan de, der tager affære nu, gå sejrrige i den nærmeste fremtid.

JEG ØNSKER AT HA ADGANG TIL DEFI-KRYPTOCURRENCER, DER KAN FORANDLE EN INVESTERING PÅ 5 TUSIND TIL EN MILLION REAIS

Nu er det i dine hænder: Vil du være med på holdet af fortrydelser endnu en gang?

Alt, hvad jeg viste dig ovenfor, er allerede blevet gjort, og det nytter ikke noget at ville drage fordel af de førnævnte kryptoer i håb om at få absurde afkast igen. Nu er den største mulighed for at få lidt investerede penge til at blive til et millionbeløb, at se efter det næste "whack", der vil komme forude – og for Franco er dette hans største indsats.

Men hvis du vil have en chance for at få de næste multiplikationer fra kryptomarkedet, bliver du nødt til at handle hurtigt. Søgebevægelsen efter DeFi-kryptovalutaer er allerede startet blandt "hajerne", kaldenavnet givet til institutionelle investorer , som allerede positionerer sig i aktiver med milliardbeløb:

Rapporten siger, at efterspørgslen efter bitcoin falder på grund af virksomheders indtræden i DeFi-kryptovalutaer og andre sektorer. Billede: Money Times

På den ene side er dette gode nyheder, da med den lastbillæs af penge, der strømmer ind i DeFi-kryptovalutaer, er tendensen, at aktiverne stiger hurtigt på kort til mellemlang sigt. Men hvis du ikke har dem endnu, kan denne nyhed spille imod dig, da de har tendens til at blive dyrere.

Efter Francos mening er der stadig et attraktivt indgangspunkt for DeFi-kryptovalutaer, men et der ikke burde vare længe. Det er af denne grund, at den begivenhed, som analytikeren vil promovere den 29. november, er nødvendig. På den dato vil han instruere individuelle investorer, der er interesserede i at søge profit fra dette marked, om at komme videre og søge den størst mulige fortjeneste:

JEG ØNSKER AT HA ADGANG TIL DEFI-KRYPTOCURRENCER, DER KAN FORANDLE EN INVESTERING PÅ 5 TUSIND TIL EN MILLION REAIS

Navnet på den første DeFi cryptocurrency på listen med potentiale til at levere et millionbeløb vil blive afsløret gratis

Hvis du er overbevist om, at du denne gang ikke vil gå glip af muligheden for at søge lykken med kryptovalutaer, som det skete med AXS, har jeg gode nyheder at dele. Franco samlede i en portefølje de DeFi-projekter , der efter hans mening har samme (og måske endda større) påskønnelsespotentiale end Axie Infinity-spillet tidligere på året:

"Vi dannede flere millionærer på 10 måneder med en investering på 4.000 reais. Men nu har vores cryptocurrency-forsknings- og efterretningsafdeling opdaget en ny chance for, at dette sker, og jeg har udarbejdet en liste over kun de største muligheder." – André Franco

Som tidligere nævnt vil lanceringen af DeFi-cryptocurrency-porteføljen ske via en gratis livestream den 29. november. For at deltage skal du blot klikke på dette link og tilmelde dig .

Vær sikker på, der er ingen spøg af nogen art her. Du skal ikke betale en krone for at abonnere eller se Francos udsendelse. Desuden har du stadig chancen for at kende navnet på den første kryptovaluta på hans liste, der kunne danne de næste kryptomarkedsmillionærer .

Men som jeg rådede dig til før, er det vigtigt, at du handler hurtigt. I kryptovalutaernes verden er timing afgørende. Et projekt, der i dag virker skjult og ingen giver noget, i morgen kan det tage fart og blive et fænomen. Det er trods alt, hvad der skete med AXS for bare 10 måneder siden. Hvis jeg var dig, ville jeg ikke bare stå der, mens det, der kunne blive det næste store hit, nærmer sig:

JEG ØNSKER AT HA ADGANG TIL DEFI-KRYPTOCURRENCER, DER KAN FORANDLE EN INVESTERING PÅ 5 TUSIND TIL EN MILLION REAIS

Indholdet 'Jeg fortalte dig, at kryptovalutaen Axie Infinity (AXS) ville tage fart' – den, der hørte den, profiterede 24,072 % på 10 måneder og blev millionær ved at gange med 241 gange de investerede penge; nu er der en ny chance, der først dukkede op i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.