NFT-søgning slår Google-rekord

Søgninger, der involverer NFT, slog ny rekord på Google i november.

Feberen, der involverer ikke-fungible tokens (NFT) ser ud til at være langt fra forbi. Ifølge Google Trends , det mest søgte temaanalyseværktøj på Google, nåede termerne "NFT" og "Buy NFT" (køb NFT på engelsk) rekordniveauer for nylig.

Kilde: Google Trends

Data fra nyhedssiden forstærker det faktum, at dette marked tiltrækker flere og flere detailbrugere og investorer. En Delphi Digital-undersøgelse har allerede fremhævet, at på trods af, at den økonomiske mængde af salg af disse aktiver er faldet for nylig, er antallet af købere steget mere og mere.

  • Hvad syntes du om denne nyhed? Kom og tal om hende i BeInCrypto-gruppen på Telegram!

Som et resultat er NFT-markedet ophørt med at være noget eksklusivt for store investorer, og det er blevet mere brugt af middelklassefolk. Dette segment fortsætter dog med at erobre sin plads blandt verdenskendte virksomheder og mærker. Disney , FC Barcelona og Photoshop har for nylig annonceret nye tiltag i dette medie.

Venezuela og Asien dominerer søgninger

Ifølge Google Trends fører Venezuela ranglisten over lande med det højeste antal NFT-søgninger. På grund af den økonomiske krise har flere venezuelanere tyet til kryptomarkedet for at beskytte sig mod den hyperinflation, der plager landet.

Således har spillet play-to-earn ( play-and-win ), der belønner sine spillere med criptomoedas og NFT'er, været i stor efterspørgsel og er blevet en form for indkomst for mange lokale borgere .

De resterende lande i top 5 af NFT-søgninger er alle fra Asien: Kina, Singapore, Hong Kong og Filippinerne. På trods af stærke restriktioner for handel og minedrift af kryptovalutaer har den kinesiske regering indtil videre ikke indført forbud mod ikke-fungible tokens. Nogle store lokale virksomheder omdøber dog allerede deres samlinger for at undgå potentielle problemer.

Kilde: Google Trends

Filippinerne, der betragtes som den største polo i Axie Infinity-spillet, kan ikke betragtes som en overraskelse for at være på listen. Adskillige lokale hellige sig fuld tid til spillet , hvilket gør overskuddet større end gennemsnitslønnen i landet.

Selvom flere og flere kunstnere , atleter og sportsklubber udforsker alternativer på NFT-markedet, viser Google Trends, at teknologien stadig ikke er populær i Brasilien. Landet indtager kun den 54. plads i rangeringen af de fleste søgninger på dette udtryk.

Ud over at en stor del af befolkningen endnu ikke er klar over dette medie, kan det faktum, at en stor del af disse aktiver handles i dollar, forklare, hvorfor dette segment stadig ikke er meget eftertragtet af brasilianere. Realen er blevet devalueret mere og mere i forhold til den amerikanske valuta.

Det brasilianske spilfællesskab er dog et af de mest aktive inden for NFT-spil, især Axie Infinity . Brasilianske spillere har rapporteret overraskende overskud fra spillet.

Artiklen Search by NFT slår rekord på Google blev første gang set på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.