US Constitution kan købes af decentraliseret fond (DAO), forstå

USA's forfatning

En sjælden kopi af den amerikanske forfatning vil blive sat til salg hos Sotheby's torsdag kl. 20.30 EDT, og en decentraliseret selvstyrende organisation (DAO) indsamler millioner af dollars for at købe den.

Ifølge Forbes tog det mindre end 48 timer for den nydannede decentraliserede fond kaldet Constitution DAO at rejse 5 millioner dollars. Denne morgen onsdag (17) har organisationen sluttet sig til mere end 12 millioner dollars.

”Men det er stadig et par millioner væk fra auktionshusets minimum på 14 millioner dollars og endnu længere væk fra koncernens eget mål på 20 millioner dollars. Det er kun til i morgen,” skrev forfatteren Tim Copeland til The Block.

Det mest interessante bag dette mulige køb er fondens decentrale styring. Når først en kopi af den amerikanske forfatning er i hænderne på en DAO-repræsentant, tjener den, der bidrog med købet, governance-tokens til at stemme om fremtiden for den meget sjældne genstand.

Noget lignende skete med rapgruppen Wu Tang Clans sjældne album, som blev købt for 4 millioner dollars i kryptovalutaer af PleasrDAO. Tjek denne historie i en video lagt på Youtube af organisationen.

Hvorfor er denne kopi af den amerikanske forfatning så vigtig?

Det er klart, at vinderen af ​​torsdagens auktion ikke får politiske beføjelser under den amerikanske forfatning, så hvorfor er der så høj en værdi bag det?

Genstanden for auktionen er en af ​​11 kopier af forfatningen, der har overlevet tiden, og den eneste, der er på private hænder, ifølge Reuters. »Det første indtryk af forfatningen er betydeligt sjældnere end selv den første udgave af uafhængighedserklæringen fra 1776, ifølge Sotheby's.

"Forfatningen er et af de sjældneste og mest eftertragtede historiske dokumenter, der nogensinde er blevet bortauktioneret," sagde Selby Kiffer, seniorspecialist i Sotheby's Books and Manuscripts-afdeling, i en erklæring.

Den 21. juni 1788 blev forfatningen landets lov, da den blev ratificeret af 9 af de oprindelige 13 stater. I overensstemmelse med denne tradition kræver Constitution DAO's multi-signatur-pung 9 ud af 13 underskrifter for at godkende transaktioner.

Repræsentanter, der har nøgler til DAO pengeskabet, er opført på den officielle hjemmeside .

Læs også:

  • Inflationen i Storbritannien når det højeste niveau i 10 år
  • Igen til $60.000 har Bitcoin stærk støtte til $57.000, ifølge analytiker – Markedsoversigt
  • Pix får tilbageførsel og lås, forstå de nye funktioner

Det amerikanske forfatningsindhold kan købes af decentraliseret fond (DAO), forstå optrådte først i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.