Bitcoin (BTC) nærmer sig 60.000 USD igen

Bitcoin (BTC) risikerer at bryde under et vigtigt kortsigtet støtteområde, hvilket kan få prisen til at falde kraftigt.

Bitcoin har handlet inden for en bullish parallel kanal siden den 20. oktober. For nylig lykkedes det ikke at krydse modstandslinjen for denne kanal den 10. november og startede en nedadgående bevægelse. Dette førte til et lavpunkt på 58.373 USD i onsdags (17). Fonden blev lavet i det horisontale støtteområde på US$59.700.

  • Hvad syntes du om denne nyhed? Kom og tal om hende i BeInCrypto-gruppen på Telegram!

Det er stadig uklart, om støttelinjen for denne kanal er blevet brudt eller stadig er i kraft, hvilket i øjeblikket falder sammen med den horisontale støtte på $59.700.

Onsdagens daglige lysestage (grønt ikon) ser ekstremt bullish ud, da den ophævede hele 6-timers diagrammets tidligere fald og noget mere. Derudover klarede den sig godt i det horisontale støtteområde på $59.700, hvilket øgede dens betydning yderligere.

De tekniske indikatorer er dog bearish, da både MACD og RSI falder. MACD'en bruger Moving Averages (MA) til at bestemme trendretningen, og det faktum, at den i øjeblikket er negativ, indikerer en nedadgående trend.

Ligeledes er RSI, som er en trendstyrkeindikator, under 50 og risikerer at falde under 30, også tegn på en nedadgående trend. Derfor tilbyder seks-timers diagrammet blandede signaler.

BTC-diagram i TradingView

kortvarig bevægelse

To-timers diagrammet giver et lidt mere bullish udsigt på grund af MACD- og RSI-aflæsningerne. Begge er stigende, og MACD er tæt på at krydse ind i positivt territorium, mens RSI er lige under 50.

Hvis der opstår en kortsigtet bullish bevægelse, vil det nærmeste modstandsområde blive fundet mellem $62.400 og $63.300. Disse mål er 0,5 – 0,618 Fibonacci retracement-området.

BTC-diagram i TradingView

Det tre minutter lange diagram viser, at Bitcoin stadig følger en nedadgående linje. For at et bullish træk skal starte, skal aktivet bryde over denne linje.

BTC-diagram i TradingView

Kan Bitcoin falde yderligere?

Det daglige diagram viser, at Bitcoin handler lige over Fibonacci 0,382 retracement-niveauet til $57.850.

Hvis et udbrud under dette niveau skulle forekomme, ville det nærmeste støtteområde være mellem $53.700 – $54.300. Dette ville være det langsigtede retracement-niveau på 0,382 (sort) og det kortsigtede retracement-niveau på 0,5 (hvid). Så forventes Bitcoin at genoptage sin bullish trend.

BTC-diagram i TradingView

Bitcoin (BTC) artikel vender tilbage til at nærme sig 60.000 USD blev første gang set i BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.