Glem B2B eller B2C. B2D er den nye måde at tjene penge på med Bitcoin

robot holder bitcoin mønt

I denne uge fik vi nyheden om, at en decentraliseret autonom organisation ( DAO ) søgte at købe en af de sjældne kopier af USA's forfatning . Et par uger tidligere købte en DAO en flåde af digitalt håndværk til en værdi af 1 million dollars. DAO'er har antaget gigantiske proportioner.

Disse innovative institutioner genererer allerede milliarder af dollars i efterspørgsel og er kun i begyndelsen af en revolution i, hvordan vi driver forretning.

Fremkomsten af DAO'er med Bitcoin

Da bitcoin først kom ud, brugte dens skaber flere måneder på at sikre netværket og brugte sandsynligvis et stort netværk af computere til at gøre det, til gengæld gav protokollen ham mere end 1 million bitcoins, ifølge undersøgelser.

De første måneder af 2009 var også de første dage med at skabe et nyt forretningsforhold, hvor en person eller virksomhed opfylder behovene i en decentral protokol.

Bitcoin har udviklet sig og i øjeblikket tjener tusindvis af minearbejdere over hele kloden netværkets sikkerhedsbehov. Bitcoin, som en selvstændig decentral enhed, har udviklere, et spontant marketingteam, aviser, der dækker emnet, tusindvis af virksomheder, der accepterer valutaen og endda satellitter.

Indirekte er alle virksomheder, der betjener bitcoin, i et Business to DAO- eller B2D-forhold . Med udbredelsen af brugen af smarte kontrakter – et udtryk skabt i 90'erne af polymaten Nick Szabo for at indikere selvudførende kontrakter – antog de decentraliserede autonome organisationer andre proportioner.

Nogle DAO'er har allerede drastisk ændret den måde, vi driver forretning på, såsom DEX'er (decentraliserede udvekslinger). De har endda forvandlet små investorer til market makers og partnere i en mæglervirksomhed, nogle eksempler er Uniswap, Pancakeswap og endda Bisq .

Det beløb, der investeres i disse protokoller, overstiger 160 milliarder USD ifølge data fra Dappradar .

B2D: DAO'er kræver også ressourcer

Der er mennesker og tjenester bag hver DAO, fra udviklere, minearbejdere til community managers. Nogle virksomheder tjener allerede milliarder af dollars på at sælge til disse nye organisationer.

Bitmain, en førende virksomhed inden for at skabe minemaskiner til Bitcoin-netværket, har estimeret overskud i størrelsesordenen $3 milliarder om året. Data indsamlet i 2019 af Cointimes viser storheden ved bitcoin, hvis vi sammenligner det med en virksomhed;

Bitcoin interessenter

B2B og B2C virksomheder er allerede mættet med løsninger, det blå hav er virkelig i B2D. Ikke underligt, at store virksomheder, inklusive brasilianske, får ekspertise på dette område. Meliuz købte for eksempel for nylig Cryptobanco Alter . JP Morgan har et dedikeret område til blockchain-studier, ligesom Ubisoft og Microsoft.

Det store spørgsmål, du skal stille dig selv i dag, er, om din virksomhed er parat til at håndtere DAO'er. Accepterer hun allerede betaling i nano? Er det nemt at logge ind med Meta Mask? Afdækker du bitcoin for inflation? Hvis ikke, vil din virksomhed højst sandsynligt sakke bagud om et par år.

Indholdet Glem B2B eller B2C. B2D er den nye måde at tjene penge på med Bitcoin, som først dukkede op i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.