Bitcoin (BTC) prisdiagram - Disse 5 kryptovalutaer kunne se prisboom i weekenden.

Disse 5 kryptovalutaer kunne se prisboom i weekenden – hvor kan man købe

Markedet for kryptokurrency fortsætter med at træde baglæns efter sit seneste stævne. Dens samlede værdi er faldet til $ 2 milliarder ifølge CoinMarketCap, efter at have stået på $ 2,2 milliarder tirsdag. Dette er et fald på 9%, hvor de fleste af de store mønter falder med lignende procenter over samme tidsramme. Vi har dog sammensat en liste over de fem mønter, der sandsynligvis vil bukke nedtrenden i løbet af de næste par dage og komme stærkt tilbage. Disse 5 kryptokurrency kunne se et prisboom i denne weekend, da deres grundlæggende elementer fortsat gør dem til ønskelige aktiver.

Disse 5 kryptovalutaer kunne se prisboom i weekenden

1. Bitcoin (BTC)

Vi har sagt det før, men vi siger det igen: markedet stiger og falder med bitcoin (BTC). Med andre ord vil det overordnede marked næsten helt sikkert ikke genoprette uden bitcoin rebounding. Som sådan, hvis du vil have en (forholdsvis) sikker satsning i weekenden, er BTC det. På 47.200 dollar har den holdt sig stabilt i løbet af de sidste 24 timer, på trods af den seneste dukkert. Det er også steget med 1% i den forløbne uge og med 6% i de sidste fjorten uger. Mere imponerende er det steget med 20% i de sidste 30 dage. Bitcoin (BTC) prisdiagram - Disse 5 kryptovalutaer kunne se prisboom i weekenden. Som diagrammet ovenfor viser, er bitcoin i øjeblikket på en uptrend. Selv med de sidste par dage glider dens nuværende bane stadig opad. Samtidig indikerer masser af on-chain data, at markedet stadig er i en akkumuleringsfase. Større købere har generelt øget BTC i flere uger nu, hvor august oplevede en stigning i valutautstrømme.

Oven i dette har minearbejdere nydt øget rentabelt. Dette betyder, at de er mindre tilbøjelige til at sælge, hvilket igen betyder et pres på forsyningen og et prispres opad.

Vi har også for nylig set JPMorgan og Wells Fargo lancere bitcoin -midler, hvilket yderligere fremhæver fortsat interesse for kryptokurrency. Det er af sådanne grunde, at BTC fortsat er en af ​​de mest sandsynlige kryptokurver til at opleve et prisboom i weekenden. Traders kan købe bitcoin fra stort set alle større børser, herunder eToro, Coinbase, Kraken, Gemini, Binance og mange, mange andre.

2. Cardano (ADA)

Som med det meste af markedet er cardano (ADA) faldet i løbet af de sidste par dage, men er stadig på en uptrend. Det brød sit all-time high for tre dage siden og ramte $ 2,95. Det er faldet med 12% siden da med en aktuel pris på $ 2,57. Ikke desto mindre er dette en stigning på 12% i løbet af den sidste uge og et spring på 41% i løbet af de sidste 14 dage. Ada er også steget med 100% i den sidste måned, samt mere end 2.000% højere end hvor det var for et år siden. Cardano (ADA) prisdiagram - disse 5 kryptokurrency kunne se prisboom i denne weekend. ADA er en af ​​de mest sandsynlige store mønter, der stiger i løbet af denne weekend, hovedsageligt på grund af smarte kontrakter. På grund af lanceringen på Cardano den 12. september, vil de tillade, at platformen er vært for sine egne native decentraliserede applikationer, hvilket muligvis gør den til en stor spiller i DeFi.

Markedet ser ud til allerede at have prissat smarte kontrakter i betydeligt omfang i betragtning af fordoblingen på en måned. Når det er sagt, er det sandsynligt, at ADA vil fortsætte med at stige, da 12. september nærmer sig.

3. Solana (SOL)

Solana (SOL) er en af ​​de få store mønter, der fortsat stiger kraftigt, på trods af at markedet kommer tilbage. Det satte en ny ATH for kun en time siden (ved skrivning) og nåede $ 83,04. Det er nu på $ 82,13, hvilket repræsenterer en stigning på 21% i løbet af det sidste døgn. SOL er også steget med næsten 100% på 14 dage og 193% på 30 dage. Solana (SOL) prisdiagram - disse 5 kryptokurrency kunne se prisboom i denne weekend. SOL har kørt højt i flere dage nu. Der er flere årsager til dens pludselige vækst. For det første er der udrulning af Wormhole -protokollen. Afsluttet den 9. august, er dette en bro, der lader brugerne overføre aktiver mellem Solana, Ethereum, Binance Smart Chain og Terra.

Wormhole har allerede udvidet Solanas DeFi -økosystem. Dens samlede værdi låst er steget til $ 2.655 milliarder, en stigning på 118% siden begyndelsen af ​​august. Samtidig har Solana nydt godt af stigende brug. Dens Solanart NFT -platform har haft en række store salg, hvor en samling fra Degenerate Ape Academy for nylig solgte over 7.000 kunstværker til dato og passerede 200.000 SOL i mængde.

Solana-baserede DEX Mango Markets indsamlede også $ 70 millioner i et token-salg den 12. august. Dette viser, at der er masser af interesse for Solana-økosystemet. Det tyder også på, at SOL kan fortsætte med at stige i de kommende uger. Det er derfor, vi tror, ​​at det kan se et prisboom i denne weekend.

Som en relativt ny kryptokurrency kan SOL ikke købes overalt. Det er i øjeblikket opført på Coinbase, Binance og Crypto.com, blandt et par andre.

4. Terra (LUNA)

Ligesom SOL er terra (LUNA) en anden sjælden mønt, der er fortsat stigende, mens resten af ​​markedet glider. Det er steget med 8,5% i den forløbne dag, der er steget til $ 29,03. Det ramte en all-time high på $ 34,25 den 24. august og er 74% højere i løbet af de sidste 14 dage. Det er også 207% højere i løbet af den sidste måned, hvilket gør det til en af ​​de mest effektive mønter på det nuværende marked. Terra (LUNA) prisdiagram. Som med Solana kan den også takke ankomsten af ​​ormehulsbroen for meget af dens øgede vækst. Dengang da Wormhole blev lanceret den 9. august, lå prisen på godt 13 dollars. En stor del af LUNAs seneste stigninger er væksten i dets økosystem og den vedtagelse, der følger med. Dens oprindelige platform, Terra, er vært for stablecoins, der er knyttet til forskellige nationale valutaer. Den største Terra stablecoin – UST – har udvidet sit udbud fra $ 2 mia. Til $ 2,3 mia mindre end en måned. Dette afslører stigende efterspørgsel efter ikke kun UST, men også LUNA, der brændes i forhold til mængden af ​​UST præget.

LUNA har også nydt godt af en generel stigning i interessen for DeFi, hvilket også har styrket Solana og Ethereum.

LUNA er en anden relativt ny kryptokurrency. Det kan blandt andet handles på Binance, OKEx, Huobi og Bittrex.

5. Ethereum (ETH)

Ethereum (ETH) har været relativt stille i forhold til andre altcoins for nylig. Med 3.127 dollars er det begyndt at komme sig lidt fra salget af de sidste par dage. Det er steget med 2,6% i løbet af de sidste 14 dage og med 36% i løbet af den sidste måned. Det er stadig 28% lavere end dets ATH på $ 4.356,99, som blev fastsat den 12. maj. Ethereum (ETH) prisdiagram. Der er masser af grunde til at være sikker på, at ETH kan stige i den nærmeste fremtid. For et Ethereum har brændt en del af sine transaktionsgebyrer lige siden den hårde gaffel i London 5. august. Faktisk har det brændt 100.000 ETH til dato.

Som følge heraf er ETHs daglige udstedelse nu faldet til under bitcoin. Dette er blevet fremskyndet af det faktum, at med øgede NFT- og DeFi -mængder bliver der brændt mere ETH.

Pointen med at nævne dette er, at efterspørgslen efter ETH stiger, mens dets samlede udbud skrumper (eller rettere ikke vokser så hurtigt som før). Alt andet lige vil dette øge prisen i de kommende uger. Det gør det også til en god kandidat at se et prisfald på kryptovaluta i denne weekend. Som med bitcoin er ethereum stort set tilgængeligt overalt. 67% af detailinvestorkonti taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder

Leave a Reply

Your email address will not be published.