Det ukrainske parlaments afstemning om Bitcoin -lov vinder med overvældende flertal

Ukraine vedtager Bitcoin -lovgivning

O Verkhovna Rada, kendt som det øverste råd i Ukraine i lovgiver, vedtog en lov, der søger at regulere Bitcoin og andre kryptokurver i landet. Oplysningerne blev delt onsdag (8) af parlamentets officielle profil, som nu skal overholde detaljerne i udstedelse og cirkulation af digitale mønter i landet.

“Formålet med loven er at omfattende regulere de forhold, der opstår ved oprettelse, udstedelse og omsætning af virtuelle varer.”

For at blive godkendt modtog loven stemmer fra 276 parlamentarikere, der var enige i oprettelsen af ​​regler for sektoren.
Det ukrainske parlaments afstemning om Bitcoin -lov vinder med overvældende flertalUkrainsk parlaments afstemning om Bitcoin -lov vinder overvældende flertal/reproduktion

Hvad ændrer sig i Ukraine med den nye Bitcoin -lov?

Ukraines nye lov, nummer 3637, blev vedtaget i det lokale parlament med et flertal. Således betragtes både Bitcoin og andre kryptokurver, tokens blandt andre nu som Virtuelle aktiver. Ruslands naboland anerkender således ikke denne teknologi som valuta, men har allerede sat en definition af emnet i sin juridiske ordbog.

“Ukraines lov” om virtuelle aktiver “nr. 3637 giver en omfattende løsning af de juridiske forhold, der opstår som følge af cirkulation af virtuelle aktiver i Ukraine, for at bestemme rettigheder og forpligtelser for deltagere på det virtuelle aktivmarked, principperne for statspolitik hvad angår cirkulation af virtuelle aktiver. ”

Ifølge Verkhovna Rada blev loven oprettet for at løse mindst seks punkter, der bekymrede regeringen. En af dem er manglen på lovlig regulering af virtuelle aktivforhold samt fraværet af mekanismer til beskatning af indkomst, der er optjent i disse transaktioner. Det ukrainske parlament erklærede også, at det er vigtigt at regulere markedsfolkets aktiviteter samt deres ejendomsret. På et andet tidspunkt udtalte parlamentet, at “mangel på mekanismer til at kontrollere cirkulationen af ​​virtuelle aktiver, der kan bruges til at legalisere (hvidvaske) udbytte fra kriminalitet, terrorfinansiering og finansiering af spredning af masseødelæggelsesvåben“, Hvilket var en af ​​bekymringerne. Endelig blev loven oprettet for at sikre, at effektive mekanismer til at tiltrække udenlandske investeringer til landet er på plads.

Markedsvirksomheder, der opererer i landet, ser allerede ændringer

Et af de selskaber, der opererer i landet, er Binance, den største mægler i verden. Da virksomheden så lovens godkendelse, afslørede virksomheden i sine netværk, at den har øje med, hvad der snart skal ske, og hvis dens aktiviteter påvirkes, vil den underrette kunderne.

“I dag, den 8. september 2021, godkendte Verkhovna Rada lovforslaget om virtuelle aktiver med 276 stemmer. Om eventuelle ændringer og opdateringer af #Binance -arbejdet i Ukraine, vil vi informere brugerne på forhånd. Tak for din forståelse! Tillykke! Således er virtuelle aktiver, herunder kryptokurver, officielt legaliseret i Ukraine ”

Imidlertid dukkede en af ​​lovforslagets forfattere op foran den lokale kongres i en Binance -skjorte, som endda fangede opmærksomheden fra mæglerens administrerende direktør, CZ. Med andre ord bør den nye lov ikke lægge pres på forhandlingsplatformen, som har været målrettet af regeringer rundt om i verden.

”Her er en sjov kendsgerning. Medforfattere af den ukrainske regning iført en Binance-hætte. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published.