Guedes føler sig ikke skyldig over devalueringen af realen over for dollaren (og Bitcoin?)

devaluering

Mens han forsøgte at undvige enhver bebrejdelse, udtalte økonomiminister Paulo Guedes, at han ikke vil forelægge de deputerede detaljer og numre på den offshore, som han opretholder i et skattely.

Efter flere forsinkelser tog Guedes til Deputeretkammeret for at give afklaring om investeringer i skattely. I en fælles høring af udvalgene for arbejdskraft, administration og offentlig tjeneste (CTASP) og finansinspektion og kontrol (CFFC) afviste ministeren en interessekonflikt.

Han indrømmede i går, at han åbnede offshore for at bevare arven, fordi skatter opkrævet i USA ville være for høje.

De deputerede krævede af økonomiministeren fremlæggelse af alle data og dokumenter, der refererede til offshore.

Guedes svarede, at "svarene og tallene er alle tilgængelige for de relevante instanser".

”Man skal også se, at der er sådan noget som privatliv. Vil I se, som I er lovgivere, når I kommer herind, skal I åbne alt op? Så kan du blive jagtet af en nabo, du kan blive bestjålet af en nabo, forstår du?”

Guedes ændrede:

"Jeg åbnede alt, jeg åbnede alt, jeg åbnede alt. For relevante tilfælde. Det, jeg siger, er, at jeg ikke kan komme her nu og tale, mine herrer, se her, medier, Brasilien, se på alt, hvad jeg har, hvem jeg har. Sådan kan det ikke være. Det er det, er det rigtigt?”

Det ministerielle dilemma skabte kontroverser, da eksistensen af artikel 5 i den høje føderale administrations adfærdskodeks forbyder højtstående medarbejdere at have finansielle investeringer, i Brasilien eller i udlandet, som kan blive påvirket af regeringens politikker.

For at undslippe denne blindgyde sagde Guedes, at valutakursudsving ikke er relateret til den økonomiske politik, han har ført, "men til politiske fakta og pandemien." Efter ministerens vurdering er offshore-mekanismen en "absolut lovlig investering".

Men hvis de højeste niveauer af den føderale administration leder efter måder at reducere eksponeringen for den brasilianske real, er budskabet, der forbliver, at alle bør overveje at gøre det samme. I en nylig høring spøgte stedfortræder Kim Kataguiri, som allerede har indrømmet at have købt bitcoin, og sagde, at "Jeg ville også holde mine aktiver ude i et land, hvor ministeren er Paulo Guedes".

Men hvis du er klogere end ministeren, så overvej at investere i en valuta, der vil beskytte dine aktiver mod devalueringen af realen og dollaren. Når alt kommer til alt, indrømmede økonomiministeren selv, at " den, der har en lille dollar, er ikke sluppet for tabet af aktiver ".

Reelt fald i forhold til bitcoin siden 2015 og frem til i dag (-99,62%).

Faktum er: uanset økonomiministeren ved vi, at fiat-valutaer ikke varer evigt . Så hvis du er virkelig bekymret over situationen i landet og dets økonomier, gå ikke glip af FIM DO REAL liv.

Det bliver en gratis serie på tre live-udsendelser, der finder sted den 2., 3. og 4. december, hvor Cointimes CEO Isac Honorato vil forklare alt, hvad du behøver at vide om den næste valutarevolution .

Guedes indhold føler sig ikke skyldig over devalueringen af realen over for dollaren (og Bitcoin?) dukkede først op i Cointimes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.