AR topper listen over valutaer, der faldt mest i ugen; analyse

Analyse af de syv altcoins, der faldt mest i de sidste syv dage på kryptomarkedet, fra den 8. til den 15. oktober.

De altmønter, der devaluerede mest, er:

  1. Arweave (AR): -25,35%
  2. Jorden (LUNA): -23,54%
  3. Internetcomputer (ICP): -19,58%
  4. Fantom (FTM): -14,50%
  5. Lavine (AVAX): -13,71%
  6. Mængde (QNT): -13,19%
  7. Theta Token (THETA): -12,24%
  • Hvad syntes du om denne nyhed? Kom og snak om hende i BeInCrypto -gruppen på Telegram!

LUFT

31. august har AR gjort tre forsøg på at bevæge sig over modstandsområdet $ 66. Token har imidlertid ikke været vellykket ved alle tre lejligheder (røde ikoner).

Den seneste var den 8. oktober. Da det ikke lykkedes at få denne breakout, har AR været på en nedadgående tendens siden da.

De tre afslag skabte det, der er kendt som den tredobbelte top . Dette er et bearish mønster, der ofte fører til trendvendinger. Det nærmeste supportområde er på $ 39.

AR -diagram i TradingView

LUNA

Tirsdag (12) brød LUNA en nedadgående linje (grønt ikon), hvilket indikerede, at den tidligere nedadgående bevægelse var slut. Dette fik token til at nå et nyt all-time high på $ 49,54 den 4. oktober.

Rallyet kunne imidlertid ikke opretholdes, og symbolet har været faldende siden. Han prøver i øjeblikket at validere den tidligere nævnte trendlinje som support. Linjen falder også sammen med 0,5 Fibonacci retracement niveau.

Hvis det lykkes at finde støtte, bør LUNA bevæge sig mod et nyt højdepunkt. Der er imidlertid ingen tegn på, at der vil ske en bullish vending. Et fald under denne trendlinje ville betyde, at det bullish træk er slut.

LUNA -diagram på TradingView

ICP

ICP har handlet inden for en bullish kile siden 29. juni. Den bullish kile betragtes dog som et bearish mønster, hvilket betyder, at prisen i de fleste tilfælde sandsynligvis vil falde.

Den 6. september ramte token en højde på $ 86 (rødt ikon), men faldt efter ikke at have krydset kilens modstandslinje. Den næste dag brød han dette mønster og bekræftede, at det bullish bevægelse var slut.

I øjeblikket handler ICP over supporten på $ 40 og rører området for anden gang. Da området tidligere fungerede som en modstand, forventes det nu at fungere som en støtte og starte et nyt bullish momentum. På trods af dette er der ingen tegn på en bullish vending i øjeblikket.

TradingView ICP -diagram

FTM

FTM har været i en nedtrend, siden den den 8. oktober nåede et højdepunkt på nogensinde $ 2,45. Den nedadgående bevægelse tog symbolet til et lavpunkt på $ 1,90, nået onsdag (13).

Faldet tog imidlertid også form af en bearish parallel kanal. Disse kanaler indeholder normalt korrigerende bevægelser. Det betyder, at den dominerende trend er oppe, mens den nedadgående bevægelse bare er en korrektion som reaktion på et tidligere stævne.

Endelig genererede RSI en bullish divergens. RSI er en indikator på markedsstyrke, og divergensen er et tegn på, at prisfaldet ikke var ledsaget af et fald i købsstyrken. Derfor vil en bounce og en breakout være det mest sandsynlige scenario.

FTM -diagram på TradingView

AVAX

AVAX har været på en nedadgående trend siden 23. september, da den nåede et all-time high på $ 79,80.

Det handler i øjeblikket lige under området $ 57. Området er af betydelig betydning, da det engang fungerede som den største modstand nogensinde. Selvom det forventedes nu at fungere som en understøttelse (grønt ikon), er AVAX dog faldet under dette niveau.

Desuden er RSI faldet til under 50. RSI er en indikator på markedsstyrke, og et fald under 50 -linjen betyder ofte, at tendensen er nede. Tidligere gik krydset over 50 (grønt ikon), der fandt sted den 26. juli, forud for hele den bullish bevægelse. Derfor er det muligt, at AVAX fortsat vil falde.

AVAX -diagram i TradingView

QNT

QNT er faldet siden den 11. september, da den ramte en rekordpris på 429,69 dollar. Den 20. september startede det endnu et bullish momentum, der muligvis satte en stopper for det bearish træk, der var i gang.

Imidlertid er token blevet handlet inden for en symmetrisk trekant lige siden. Selvom trekanten betragtes som et neutralt mønster, fungerer den generelt som et fortsættelsesmønster. Det betyder, at når den er afsluttet, fortsætter den tidligere tendens i de fleste tilfælde.

I tilfælde af QNT er tendensen nede, da token har bevæget sig ned i løbet af september. Hvis der opstår en breakout, ville den nærmeste support findes på $ 185.

QNT -diagram i TradingView

THETA

THETA har været oppe, siden den brød en bearish kile den 30. september (grønt ikon). Dette indikerede, at det tidligere bearish træk var slut.

Imidlertid lykkedes det ikke token at gendanne $ 6,90 -området ved to lejligheder, den 6. og 9. oktober. Dette skridt størkede dette område som prismodstand.

Efter at have undladt at bryde igennem dette niveau, fandt THETA støtte over Fibonacci 0.618 retracement -niveauet til $ 5.55 og er i gang med at flytte til $ 6.90 -området igen. Hvis det lykkes, vil det sandsynligvis stige mod september -højder på $ 9,60.

THETA -diagram på TradingView

Tjek dagens Bitcoin -analyse.

AR -artiklen topper listen over valutaer, der faldt mest i løbet af ugen; analyse blev først set i BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.