Billion Dollar Week: Bitcoin stiger, inflation stiger og Tesla viser, hvordan man tjener penge

milliardær uge

I denne uge åbnede kryptokurrencymarkedet sine porte for besætningen at passere. Derfor tæller vi besætningen på en milliardskala. Tjek de vigtigste nyheder på markedet her på Cointimes.

Startende med den milliard, Tesla , Elon Musks firma, tjente uden at sælge en elbil. Synes godt om?

Tesla er i øjeblikket det eneste selskab i S&P 500, der har bitcoin på balancen, og dette væddemål har vist sig i stigende grad rigtigt.

Med en påskønnelse på omkring 66 procent er elbilproducentens bitcoins nu værd at næsten 2,5 milliarder dollars, 1 milliard dollars mere end i februar, da de annoncerede købet af kryptoaktive.

Ifølge Coi n GoLive sprang Bitcoin (BTC) på en uge 13,27%, og dens markedsværdi går ud over milliarder af dollars og akkumulerer 1,17 billioner US $.

Bitcoin viser, hvordan ugen på milliarder dollar er lavet
Kilde: CoinGoLive.com.br

Styrken og dominansen over kryptokurrencymarkedet, som Bitcoin viste i den anden uge af oktober, er en kredit til kryptovalutaen, der siden 2009 effektivt har ledet andre projekter.

16 milliarder brugt på sikkerhed

Ifølge Lyn Alden, grundlægger af Lyn Alden Investment Strategy, er omkostningerne for en potentiel angriber at forsøge at kontrollere 51% af hashraten over en lang periode (hvilket ville tillade angreb med dobbelt forbrug og andre sikkerhedsforstyrrelser) ret høje.

Bitcoin -netværkets årlige udgifter til sikkerhed er steget i USD , men som en procentdel af markedsværdien er det faldet siden 2011.

Derfor er Bitcoin (BTC) blevet utrolig effektiv gennem årene. I dag bruger den bogstaveligt talt brøkdele af dens markedsværdi til at sikre netværket – omkring 2%.

med 16,5 milliarder dollars brugt på sikkerhed, kan kryptokurrency bygge et solidt fundament for de operationer, der finder sted på netværket.

Så med 16,5 milliarder dollars brugt på sikkerhed, kan kryptokurrency bygge et solidt fundament for de operationer, der finder sted på netværket.

Hvor mange milliarder kunne en Bitcoin ETF bringe på markedet?

Bitcoin målretter mod $ 60.000 med øget institutionel investoraktivitet og positive tekniske analysedata.

Disse længe ventede investorer til lanceringen af Bitcoin ETF i USA har øget den gennemsnitlige bitcoin-transaktionsstørrelse over 1,3 BTC.

"En stigning i den typiske transaktionsstørrelse er ikke synonym med prisstigning, men er tegn på større og endda institutionelle kapitalstrømme, der er til stede i kæden," sagde Glassnode

Disse længe ventede investorer til lanceringen af Bitcoin ETF i USA har øget den gennemsnitlige bitcoin-transaktionsstørrelse over 1,3 BTC.

Institutioner, der var til stede på netværket, forstærkede sig, da der i de tidlige timer fredag (15) dukkede rapporter op, der hævdede, at US Securities and Exchange Commission (SEC) kunne godkende den længe ventede Bitcoin ETF allerede i næste uge.

Med citat af folk, der kender sagen, sagde Bloomberg den 15., at Securities and Exchange Commission (SEC) ændrede sin negative holdning til Bitcoin ETF.

Implikationerne af denne betydelige nyhed førte til en umiddelbar prisstigning. BTC sprang 3,4% på en dag efter at have allerede steget 10,35% på en uge og ramt $ 60.000 for første gang siden april i år, ifølge CoinGoLive.

Læs også: CVM tager det første skridt for at tokenisere 100 milliarder dollars i handler

Hvis den godkendes, kan den amerikanske Bitcoin ETF bringe milliarder af dollars på markedet fra investorer, der foretrækker indirekte eksponering for Bitcoin. Og alligevel, hvis dette fænomen følger udviklingen i Bitcoin ETF her i Brasilien, som alene i sin første eksistensmåned allerede har indsamlet 1 milliard dollars i forvaltede aktiver, kan markedet føle et meget stærkere købtryk, end vi så i går .

Bolsonaro græder ikke på grund af 371,1 mia. BRL i skatteudgifter

Denne onsdag (13.), inden Bitcoin nåede $ 61.000, faldt Bitcoin (BTC) til US $ 55.145 – R $ 307.595 i de største brasilianske mæglere, ifølge CoinGoLive.

Dette fald ville være en god købsmulighed for brasilianeren, hvis BC -data ikke viste en trist virkelighed: Brasilianske familiers gældsætning slog rekord, ifølge de seneste data fra Centralbanken.

For at gøre det økonomiske scenario værre i Brasilien, med høj inflation og udsigt til nye rentestigninger, kan det stramme budget for familier med gæld hæmme økonomiens genopretning.

I det nationale scenario lukkede dollaren ugen på et højt niveau, hvilket hjalp bitcoin -prisen til at stige endnu mere på nationale kryptoaktive børser. Turismedollaren lukkede til 5,6 dollar og reklamen til 5,4 dollar:

“Dette scenario medfører også mere volatilitet og indvirkninger på reduktionen af investeringsprojekter. Antallet af virksomheder, der efterlader mere betydningsfulde beslutninger om investeringer og opkøb efter 2022, fortsætter med at vokse. ” – sagde den tidligere sekretær for økonomisk politik i finansministeriet José Roberto Mendonça.

Det er på grund af denne situation, at præsidenten nu finder sig selv græde over pitangas i stedet for at bruge sit "Ipiranga -indlæg" til at lære ham retningen for økonomisk velstand.

Bolsonaro græder ikke på grund af 371,1 mia. BRL i skatteudgifter
Minister Paulo Guedes lovede at reducere de offentlige udgifter med tilskud og skattelettelser – Pedro Ladeira/Folhapress

I går sagde præsident Jair Bolsonaro, at han "græder alene på badeværelset" i sit hus med risiko for, at en "dårligt taget" beslutning kan få mange mennesker til at lide.

Præsidentens gråd skyldes sandsynligvis den beklagelse, han føler for sine brudte løfter. Fordi i modsætning til talerne fra minister Paulo Guedes efter tiltrædelsen skulle forbundsregeringen nå 2022 med tilskud og undtagelser på praktisk talt samme niveau som da Jair Bolsonaro overtog formandskabet i 2019.

Budgetprojektet for 2022 anslår i alt 371,1 milliarder dollars i skatteudgifter, som den ressourcekonto, som regeringen opgiver for at opmuntre og gavne områder af økonomien, kaldes. For 2018 var fremskrivningen 321,4 milliarder dollars, i et beløb justeret for inflation.

"Min beslutning var dårligt truffet, mange mennesker lider, det rører aktiemarkedet, dollaren, prisen på brændstof."

BNB opretter en fond på 1 milliard dollar til at forbedre BSC -økosystemet

I modsætning til de enevældige beslutninger, der ryster scenariet med offentlige konti, klarede Defi -markedet sig meget godt i denne uge.

Ethereum (ETH), som ifølge Mark Cuban er en stor investeringsmulighed , har kæmpet i de seneste uger, da det ikke har været i stand til afgørende at bruge de 3.600 dollars. Men tyre er tilbage, og derfor handler den næststørste kryptokurrency til $ 3.791 efter at have hoppet 4.29% på 24 timer.

Også overraskende var Binance Coin (BNB), i et forsøg på at overholde reglerne i Kina havde mægleren meddelt, at den ville stoppe OTC -aftaler, der involverede yuan for kinesiske brugere pr. 31. december 2021. Efter nyheden var der en kort fald i prisen på BNB, som hurtigt kom sig.
Gendannelsen kom, efter at mæglervirksomheden annoncerede lanceringen af en fond på 1 milliard dollar, der er designet til at forbedre Binance Smart Chain (BSC) økosystem . Som sådan rangerer den internationale mæglers kryptokurrency nu tredjepladsen i CoinGoLive -kryptokurrencyrangeringen.

Følg kryptomarkedsnyhederne om Cointimes Telegram -gruppen, besøg .

Content Million Dollar Week: Bitcoin svæver, inflation stiger og Tesla viser, hvordan du tjener penge, dukkede først op i Cointimes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.