Offentligt salg af Ethernity CLOUD -token er vellykket

Ethernity CLOUD annoncerede for nylig resultaterne af sin første runde med offentligt token -salg. Det decentrale computernetværk udsolgte sin første runde på mindre end to timer.

Ethernity CLOUD blev grundlagt i 2017 og har som hovedmål at skabe en sikker fremtid for cloud computing.

ETNY Token salg runde 1

Ethernity CLOUDs første runde med offentligt salg var en komplet succes efter udsolgt på mindre end to timer. ETNY er Ethernity CLOUDs ERC-20 native utility token.

Salget startede kl. 14:00 UTC den 23. september 2021. Den sidste transaktion blev bekræftet kl. 15:43 UTC.
Ethernity CLOUD solgte 30 millioner tokens i sin første runde – en spændende bedrift for fremtiden for denne platform.

Ethernity CLOUD sikrede, at deltagerne havde få barrierer for at deltage. Prispunktet, et særligt inkluderende træk ved salget, gav folk mulighed for at købe chips uden at bryde banken. Det muliggjorde også en bredere spredning af fordelingen.

Ethernity CLOUD nåede deres mål i første runde og samlede i alt $ 135.000.

Runde 2: hvad du har brug for at vide

Anden runde af ETNY -offentligt salg starter den 15. oktober 2021. Det samlede antal ETNY -tokens til salg i denne runde er 50 millioner.

Accepterede betalingsmetoder inkluderer bitcoin (BTC), ethereum (ETH), tether (USDT) og tredjeparts fiat-valuta.

Prisen på ETNY er $ 0,019, og der vil være en personlig grænse på $ 10.000. Lockout -perioden er 6 måneder efter lanceringen af Core Network, og der er 10 pakker at vælge imellem. Disse omfatter:

  • $ 1.000;
  • $ 2.000;
  • $ 3.000;
  • $ 4.000;
  • $ 5.000;
  • $ 6.000;
  • $ 7.000;
  • $ 8.000;
  • $ 9.000;
  • $ 10.000.

Det overordnede mål er at rejse 950.000 dollars. Tilmeld dig denne runde her .

Runde 3 – dato, tid og andre detaljer

Den tredje runde bliver den sidste runde med offentligt salg af ETNY -tokens. Detaljer om salgsdato, pris, generel målsætning og andre detaljer mangler endnu at blive bekræftet. Det vi ved er:

Der vil være 70.000.000 ETNY til salg;
Minimumspakken starter ved $ 100;
Betalingsmetoder er: BTC, ETH, USDT, fiat gennem en tredjepart;
Der er ingen token lock -periode.

Ethernity CLOUD vil stille flere oplysninger til rådighed, efter at anden runde med token -salg er slut.

På sin hjemmeside forklarer Ethernity CLOUD, at tokens distribueres efter salget til offentligheden. Som med den første runde varer den anden i syv dage eller indtil alle tokens er opbrugt.

Usolgte tokens vil blive brændt, og salget er efter først til mølle-princippet.

For at opmuntre til deltagelse og skabe decentralisering i salget til offentligheden implementerede Ethernity CLOUD en personlig maksimumsgrænse for alle ordrer på $ 10.000 USD.

Købsgrænser kan dog nulstilles til den sidste runde.

Ethernity CLOUD: Shaping the Cloud Computing Industry

Ethernity CLOUDs mål er at skabe en verden, hvor decentraliseret cloud computing er risikofrit, effektivt og overkommeligt.

Gennem blockchain-teknologi, fortrolig cloud computing og smarte kontrakter arbejder Ethernity CLOUD aktivt på at løse branchedækkende sikkerhedsrelaterede problemer.

Med blockchain var det muligt at oprette et decentraliseret økosystem, hvor centraliseret eller traditionel cloud-software kører som en decentral skybaseret applikation (dApp).

Det er ikke en lille bedrift, og Ethernity CLOUD beskriver flere udfordringer, der opstår, når man bygger en fuldt decentraliseret cloud -infrastruktur i sit hvidbog .

At vinde en pris for hele sit arbejde

Ud over succesen med sin første runde med token -salg deltog Ethernity CLOUD i Ritossa Family Summit, et investeringsmøde i Dubai, De Forenede Arabiske Emirater, hvor det blev tildelt "Prisen for samlingen af hans værker".

CEO Iosif Peterfi modtog også en ære for "Outstanding Vision, Dedication and Success".

Ritosa Family Office Investment Summits er kendt for at samle branchens ledere, verdenskendte virksomheder og personer med stor værdi fra hele verden for at tilskynde til samarbejde og bæredygtig vækst.

Kilde: Instagram

Ethernity CLOUD højt

I sin forudbestillingsrunde, der blev afholdt i juni 2021, blev ETNY udsolgt på mindre end 24 timer. De første 90% blev solgt på ni timer, hvor de resterende 10% blev solgt den næste dag.

I alt blev 200.000 dollars indsamlet i forsalget. Det burde ikke være nogen overraskelse, at det første offentlige salg gik så godt.

I en verden, hvor privatliv og sikkerhed er ved at blive den vigtigste faktor, former Ethernity CLOUD proaktivt den måde, vi behandler data på i fremtiden.

Hold dig opdateret med Ethernity CLOUD her: GitHub | Uenighed | Reddit | Facebook | Twitter | Instagram | Telegram | LinkedIn | Websted |

Artiklen Offentligt salg af Ethernity CLOUD -token er en succes blev først set i BeInCrypto.

Leave a Reply

Your email address will not be published.