Ethereum -prisen stiger og Arbitrum kan have hjulpet

Ethereum -prisen stiger og Arbitrum kan have hjulpet

Prisen på Ethereum skød op omkring 30% for ugen, og en anden-lags løsning, kaldet Arbitrum, kan have været med til at skabe den nye bullish følelse blandt dyre kernenetværksgebyrer og den endnu ikke-udaterede ETH 2.0-opdatering. I øjeblikket, prisen for Ethereum (ETH) passerede R $ 20.000 -mærket for anden gang i historien, selvom den første gang varede mindre end en uge. I dag har den næststørste kryptokurrency i verden 18% af hele markedet med en kapitalisering på 2,4 milliarder dollars, da den nåede mere end 4.000 dollars.

markedsgevinsten

Med den stærke bølge af DeFi og NFT er Ethereum vokset siden begyndelsen af ​​dette år, da det kun havde 8% af markedet. ETHs stærkeste opadgående bevægelse fandt sted i 2017, da den havde 31% markedsdominans mod Bitcoins 37%. Efter den voksende adoption tror nogle mennesker, ligesom administrerende direktør i Pantera Capital, at Ethereum vil overgå Bitcoin.

Arbitrum -løsninger i anden række animerer og Ethereum -prisen eksploderer

Selvom ETH 2.0 ikke ankommer, forsøger andre projekter at løse de aktuelle problemer i hoved Ethereum -netværket. En sådan implementering er Arbitrum, en anden-lags løsning med fokus på skalerbarhed, hastighed og privatliv lanceret i denne uge. Selv skaberen af ​​Ethereum, Vitalik Buterin sagde, at Arbitrum kunne være meget vigtigt for dette projekt.

“… Jeg synes, der har været meget fremgang, og Arbitrum blev frigivet i går [1] det er fantastisk…”.

Ud over at reducere driftsomkostningerne for sine brugere, får kernenetværksbrugerne selv også fordel, da løsningen afvrænger Ethereums kernenetværk.

EIP-1559 og Ethereum Burning for at kontrollere inflation

EIP (Forslag til forbedring af Ethereum) nummer 1559 blev godkendt den 5. august., for næsten en måned siden, hvilket bringer forbedringer til netværket, såsom mere præcise takstestimater, blokerer med dobbelt så stor kapacitet og det mest diskuterede punkt, afbrænding af en del af taksterne. Selvom Ethereum -blokke nu har dobbelt kapacitet, bruges kun 50% af deres størrelse, de andre 50% er reserveret til tidspunkter, hvor netværket ikke kan inkludere transaktioner, der brugte den foreslåede GAS, så netværket kan dumpe (inkludere) disse blokke ved hjælp af det ekstra del af blokken. Om sikkerhedsspørgsmål, såsom angreb, der ville tvinge flere blokke til at fungere 100%, forklarer Vitalik, at angrebet ville koste 225 gange så meget efter 10 minutter.

Det mest diskuterede punkt i denne EIP

Målet var afbrænding af belønninger, som ville gå til minearbejderne før. I starten kunne de ikke lide ideen. Modellen gjorde dog et godt indtryk på det bredere samfund, hvilket fik prisen på ETH til at stige. På denne måde bryder minearbejdere et meget lignende beløb, når de konverteres til fiat -valuta uden tab.

forbrændingerne

Siden godkendelsen har netværk brændte mere end 180.000 ETH, beløb svarende til 3,7 milliarder reais i det aktuelle citat. På trods af dette er æteren langt fra en deflatorisk valuta, da mere end 393.000 ETH (8 mia. BRL) blev oprettet i samme periode. Alligevel er ideen en begyndelse på at bremse valutaskabelsen. Det er dog værd at huske på, at disse nye valutaer er det, der garanterer netværkssikkerhed, og hvis belønningen blev reduceret fra 2 til 1 ETH pr. Blok, ville det være meget sandsynligt, at netværkssikkerheden ville falde med en tilsvarende andel. Som følge heraf ville risikoen ved denne situation være høj og ville endda gøre netværket mindre decentraliseret og kunne endda gavne minedrift i visse lande, der betaler billigt for energi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.