Ethereum (ETH) prisdiagram med MA - 5 bedste kryptokurrency at købe til weekendmødet.

5 bedste kryptovaluta at købe til weekendmødet september 2021 uge 1

Markedet for kryptokurrency stiger. Dens samlede værdi er steget med over 10% i de sidste par dage, fra omkring $ 2,05 billioner til $ 2,3 billioner. Altcoins har ført dette spring med lignende ethereum (ETH) og cardano (ADA) stigende med lignende – eller højere – procenter. Vi har derfor gået frem og valgt den 5 bedste kryptokurrency til at købe til weekendmødet. Dette dækker hovedsageligt mønter, der stiger lige nu eller sandsynligvis stiger i løbet af de kommende dage.

5 bedste kryptovaluta at købe til weekendmødet

1. Ethereum (ETH)

Er ‘flippen’ i øjeblikket i gang? Ethereum (ETH) -fans vil sikkert tro det, for kryptokurrency overgår bestemt bitcoin (BTC) lige nu. Med $ 3.946 er ETH steget med 4,4% i løbet af de sidste 24 timer og med 26% i den sidste uge. Det er også 25% højere i de sidste to uger og lidt over 50% op i den sidste måned. Ethereum (ETH) prisdiagram med MA - 5 bedste kryptokurrency at købe til weekendmødet. ETH stiger i øjeblikket over sine 30-dages og 90-dages gennemsnit, hvilket indikerer en breakout-tendens. Der er en række grunde til at tro, at det snart kan passere sin nuværende ATH på $ 4.356, der blev sat tilbage i maj. For et Ethereum har brændt et stykke transaktionsgebyrer lige siden den vellykkede London hardgaffel den 5. august. Det har brændt mere end 100.000 ETH til dato.

På grund af sin nye brændende politik er ETHs daglige udstedelse faktisk faldet til under bitcoin. Dette er blevet forstærket af, at stigende mængder ETH ødelægges med øgede NFT- og DeFi -mængder (og med et stigende kryptomarked mere generelt).

Grundlæggende vokser ETHs udbud i en betydeligt langsommere hastighed, end den ville have haft uden London -gaflen. Og med den endelige overgang til Ethereum 2.0 nærmer sig, forvent at markedet vil prissætte en højere værdi for ETH.

2. Cardano (ADA)

Mens cardano (ADA) klarer sig lige så godt som ETH, er det begyndt at samle sig. Den nuværende pris er $ 2,97. Dette er faldet med 2% i forhold til for 24 timer siden. Det er dog 15,5% højere i løbet af den sidste uge og 30% op i løbet af de sidste to uger. Imponerende nok er ADA steget med mere end 100% i den sidste måned. Cardano (ADA) prisdiagram - 5 bedste kryptokurrency at købe til weekendmødet. ADA satte i går et nyt all-time high på $ 3,09. Bortset fra at drage fordel af den bredere markedspumpe, er dette sket af et par grunde, især smarte kontrakter skal lanceres på Cardano den 12. september. Disse vil gøre det muligt for platformen at være vært for sine egne native decentraliserede applikationer, hvilket muliggør det at flytte ind i DeFi og NFT’er på en stor måde. Med andre ord bliver markedet spændt på, at det virkelig snart kan blive en stor rival til Ethereum.

Selvom ADA er faldet til under sin ATH fra i går, er det meget sandsynligt, at det kan passere denne rekordhøjde, da 12. september (næste søndag) kommer tættere på.

3. Polkadot (DOT)

Polkadot (DOT) er med 1,7% i forhold til en dag, til $ 32,96. Derudover repræsenterer dette et spring på 35% i løbet af den sidste uge og en stigning på 88% i løbet af den sidste måned. På den anden side er DOT stadig 33% under $ 49,35 ATH i maj. Polkadot (DOT) prisdiagram - 5 bedste kryptokurrency at købe til weekendmødet. DOT har nydt godt af en vækst i Polkadots interoperabilitetsplatform. Sidstnævnte har støt tiltrukket vedtagelse i de seneste uger, med dens samlede værdi låst i at vokse til Oven i dette har kommende auktioner for Polkadot -faldskærme (sidekæder, der forbinder til hovedkæden) også øget DOT’s pris. Disse forventes at ske snart, nu hvor søster/testkæden Kusama har gennemført sine egne auktioner.

Datoen for disse auktioner er endnu ikke fastlagt. Men det er overflødigt at sige, at Polkadot -samfundet er begejstret for muligheden for, at de vil øge efterspørgslen efter DOT. Denne spænding understøttes af, at Polkadots økosystem allerede er stort og vokser, hvor mange projekter søger at skaffe sig en faldskærm for sig selv.

Så mens andre altcoins har overskygget DOT lidt for nylig, gør det vores liste over de 5 bedste kryptokurrency at købe til weekendmødet.

4. Arweave (AR)

Selv med ETHs seneste bullishness i løbet af de sidste par dage, er arweave (AR) fortsat den bedst effektive kryptovaluta i de sidste 30 dage. Med $ 60 er det kun steget med 1,7% i den forløbne dag, men med hele 129% i den forløbne uge. Det er også steget med 440% i den sidste måned og har nået et rekordhøjt niveau på 68,96 dollar tre dage. Arweave (AR) prisdiagram med MA'er. Arweave kan være tre år gammel, men det er stadig nyt for de fleste mennesker. Det er et decentraliseret informationslagernetværk og har for nylig fået større synlighed takket være Solana. Det er fordi dets netværk understøtter mange af NFT’erne og NFT -platformene, der også opererer på Solana. På grund af dette har Solanas seneste stigninger ført til en parallel stigning i Arweave.

Det er hovedsageligt på grund af Arweaves aktive bro med Solana, at dens transaktionsmængder konsekvent har sat nye rekorder i de seneste uger. Månedlige transaktioner steg med 15,5% i august og nåede næsten 1,8 mio.

5. Iota (MIOTA)

Iota (MIOTA) er muligvis blevet negligeret i de seneste måneder af handlende, men bestemt ikke nu. Det er en af ​​markedets bedst presterende altcoins, der stiger 7% på 24 timer til $ 1,56. Dette repræsenterer en stigning på 57% på en uge samt en stigning på 82% på en måned. Iota (MIOTA) prisdiagram. MIOTA ligger dog 70% under rekordhøjden på $ 5,25, der blev sat i december 2017. Dette kan virke skuffende, men det kan også være en stærk indikation på, at MIOTA stadig er underkøbt, på trods af de seneste stigninger. Der er gode grunde til at have tillid til Iota. Selvom den har undgået den slags vanvittige hype, der omgiver over mønter, er den støt vokset i baggrunden og tilføjer nye partnere til sit økosystem. For eksempel annoncerede den i anden halvdel af august en uddybning af sit partnerskab med ClimateCHECK, som vil bruge Iotas Internet-of-Things blockchain til overvågning af den globale opvarmning.

Samtidig arbejder Iota på forbedringer – f.eks. Smarte kontrakter og indfødte aktiver – der gør det mere attraktivt for både projekter og investorer. Så selvom MIOTA er en af ​​de bedste kryptokurrency at købe til weekendmødet, har den også gode langsigtede udsigter.

75% af detailinvestorkonti mister penge, når de handler CFD’er med denne udbyder Læs mere:

Leave a Reply

Your email address will not be published.