SHIB og DOGE drops og digital real er ugens højdepunkter

Efter store værdiansættelser gennemgik kryptovalutaerne Shiba Inu (SHIB) og Dogecoin (DOGE) en skarp kurskorrektion i denne uge.

I modsætning til faldene fra SHIB og DOGE, tyder alt på, at Bitcoin-korrektionsperioden kan være meget tæt på slutningen. Allerede Ethereum (ETH) og Solana (SOL) gjorde store træk op og nåede nye historiske højder. Endelig fuldender et token, der refererer til den populære runde 6-serie og Central Bank of Brazil-udtalelser om den digitale real, denne uges liste over højdepunkter.

SHIB og DOGE fald kan vende tilbage

Doge Dogecoin

Ugen startede lovende for de to meme- kryptovalutaer, hvor Binance annoncerede noteringen af SHIB/DOGE-parret på sin handelsplatform. Men i modsætning til de seneste uger led de to aktiver igen med kraftige fald .

Shiba Inus fald blev yderligere intensiveret, efter at en berømt hval, der havde milliarder i aktiver, vendte tilbage for at udføre bevægelser, hvilket fik tokenet til at miste 50 % af sin værdi i de følgende dage. På trods af et kort opsving kom både SHIB og DOGE ind på listen over kryptos mest devaluerede i denne uge.

Bitcoin kan snart stige igen

Bitcoin

I modsætning til meme-tokens var ugen lovende for Bitcoin. Allerede tirsdag (2) formåede kryptovalutaen at bryde et bearish mønster . På trods af den næste dags tilbagegang formåede aktivet at forblive over et vigtigt støtteniveau .

Selv med yderligere fald på fredag, forbliver denne støttezone respekteret . Derudover giver tekniske indikatorer og BTC-prishandlinger i stigende grad signaler om, at yderligere bullish bevægelser kan forekomme på kort/mellemlang sigt. I slutningen af artiklen blev den vigtigste kryptovaluta i verden handlet over US$ 60.700, ifølge CoinGecko.

ETH og SOL ramte rekordpriser

November har været fantastisk for flere kryptovalutaer, især ETH og SOL, som formåede at forny deres historiske maksimer . Yderligere seks kryptoaktiver satte også nye prisrekorder i denne uge. Til sidst er det værd at nævne listen over 10 kryptovalutaer, der har planlagt interessante nyheder i denne måned, hvilket kan påvirke deres priser positivt.

Netflix-serierelateret token anklaget for fidus

Squid Game Token

Roung 6 har været en verdensomspændende succes. Som et resultat dukkede et token, der refererede til serien, snart op på kryptomarkedet. På trods af at det ikke var et officielt aktiv for showet eller Netflix, tiltrak SQUID adskillige investorer og nåede så højt som 70.000% på en uge.

Aktivets udviklere blev imidlertid anklaget for at udføre en fidus , hvilket fik aktivets pris til at falde til næsten nul. Som et resultat sagde en af de største børser i verden, at den ville undersøge skaberne af kryptovalutaen.

Bacen afviser tests med digital real

blockchain Brasilien

Den digitale virkelighed skal blive en realitet i de kommende år. Alt tyder dog på, at projektet langt fra er færdigt. I denne uge benægtede Brasiliens centralbank en nyhed, der havde cirkuleret i medierne, og sagde, at institutionen udførte CBDC- test på en blockchain.

Artiklen SHIB og DOGE Falls og digital real er ugens højdepunkter blev første gang set på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.