Stedfortræder foreslår, at arbejdere kan modtage løn i Bitcoin

Stedfortræder Luizão

Stedfortræderen fra Paraná, Luizão Goulart, der er tilknyttet Republikanernes parti, fremlagde i dag (11/05) et lovforslag, der fastslår, at en del af arbejderens aflønning eventuelt kan betales gennem kryptovalutaer.

Projektet foreslår, at både ansatte i den private sektor og offentligt ansatte kan modtage deres løn i bitcoin eller andre kryptovalutaer.

Betalingsmetoden skal fastlægges efter gensidig aftale mellem arbejderen og arbejdsgiveren, og grænserne for betalingsprocenten i kryptovalutaer vil blive frit valgt af arbejderen, "enhver pålæggelse fra arbejdsgiveren er forbudt".

Hvis den godkendes, træder loven i kraft 90 dage efter offentliggørelsen.

Projekt siger, at kryptovalutaer løser statens kontantproblem

Projektet hævder, at forslaget er i tråd med den digitalisering, der allerede finder sted på det globale finansmarked.

”Det finansielle system er i sig selv moderniseret med internettets fremkomst. Som et resultat blev penge også repræsenteret med cifre på en computerskærm. Banker har internetbanksystemer, som giver folk mulighed for at foretage globale betalinger og transaktioner uden at skulle forlade deres hjem." – oplyser projektet

Men ifølge Luizão er den vigtigste del af projektet at samarbejde om at "løse de føderale, statslige og kommunale regeringers kontantproblem ved at tilbyde alternativer i form af betaling til offentligt ansatte".

Stedfortræderen foreslår, at indsættelsen af kryptovalutaer i den brasilianske økonomi vil hjælpe med at flytte den og gøre den mere moderne.

Det er værd at huske på, at regeringen i El Salvador, den første til at adoptere bitcoin som sin officielle valuta, allerede har tjent mere end 20 % i dollars ved at købe 400 bitcoins den 6. september 2021. Indbyggerne i det lille mellemamerikanske land er også til gavn for bankdisintermediation, som var ansvarlig for gebyrer på over 15 % i internationale overførsler.

Stedfortræder Luizão støtter den digitale virkelighed

Det er ikke første gang, den republikanske stedfortræder har talt om digitale mønter. Han afventer stadig digitaliseringen af den brasilianske valuta i form af CBDC, og i juli sidste år indgav han endda en anmodning om information om fremskridtene i denne proces.

På det tidspunkt forsvarede Goulart agilitet i processen med at indføre digitale betalingsmidler for at undgå fysisk kontakt mellem mennesker og derfor reducere smitten af covid-19.

Måske vil dit seneste forslag hjælpe Brasilien med at bevæge sig fra en svag og faldende valuta som realen, der allerede har mistet 86 % af sin købekraft siden dens oprettelse, til et mere stabilt monetært system baseret på en stærk valuta som bitcoin .

Se hele projektet på nedenstående link:

https://cointimes.com.br/wp-content/uploads/20211/11/PL-3908-2021.pdf

Se også:

  • Miamis borgmester bliver den første amerikanske politiker, der modtager Bitcoin-løn
  • NFL-spiller modtager i Bitcoin og donerer $1 million i BTC
  • New Yorks borgmester modtager 3 måneders løn i Bitcoin

Indholdet Deputy foreslår, at arbejdere kan modtage løn i Bitcoin optrådte først i Cointimes .

Leave a Reply

Your email address will not be published.