Bitcoin (BTC) falder, men bevarer vigtig support

Bitcoin (BTC)-konsolidering under dens modstand har trukket ud i en længere periode, og frigivet nogle, hvis den kortsigtede tendens er opadgående. Den langsigtede tendens er dog stadig stigende, hvilket tyder på, at et nyt historisk højdepunkt kan forekomme i den nærmeste fremtid.

Efter at have steget betydeligt i onsdags (3) og skabt en lang underside (grønt ikon), negerede Bitcoin alle sine gevinster med en bearish lysestage den følgende dag. Tekniske indikatorer viser fortsat blandede aflæsninger.

  • Hvad syntes du om denne nyhed? Kom og tal om hende i BeInCrypto-gruppen på Telegram!

MACD, som er skabt af kortsigtede og langsigtede (MA) glidende gennemsnit, har skabt 15 successive lavere histogramstænger. Desuden er han meget tæt på at komme ind på negativt territorium. Det ville betyde, at det kortsigtede gennemsnit bevæger sig langsommere end det langsigtede, hvilket er et tegn på en nedadgående tendens. Sidste gang, det skete, var lige før aktivet ramte sit laveste niveau i september.

RSI, som er en indikator for markedsstyrke, er dog stadig over 50, hvilket signalerer en optrend. De nærmeste supportniveauer findes ved $56.530 og $53.300. Disse er de respektive 0,382 og 0,5 Fibonacci retracement niveauer.

BTC-diagram i TradingView

Fremtidige Bitcoin-bevægelser

To-timers diagrammet viser, at Bitcoin har fulgt en optrendslinje siden den 27. september. Hvert tryk på denne linje (grønne ikoner) er blevet kombineret med en lang bundvæge, hvilket er et tegn på købepres.

De tekniske indikatorer er dog også blandede. RSI er lige ved 50-linjen, mens MACD er på 0 – begge tegn på en ubestemt tendens.

Hovedområdet for modstand er fundet på $63.530. Dette er 0,618 Fibonacci retracement niveau og et vandret modstandsområde. I onsdags brød BTC tilsyneladende over dette niveau (grøn cirkel), men faldt kort efter, hvilket gjorde udbruddet til en afvigelse.

Indtil aktivet bryder over dette område eller falder under optrendlinjen, kan retningen af den kortsigtede trend ikke bestemmes med sikkerhed.

BTC-diagram i TradingView

bølgetal

Der er to muligheder for at tælle bølger. Mens begge tyder på, at et nyt historisk højdepunkt vil indtræffe på mellemlang sigt, er den kortsigtede bevægelse forskellig mellem de to.

Det bullish træk siden 27. oktober ser korrigerende ud . Dette skyldes det betydelige overlap mellem kortsigtede stævner. Derfor er det muligt, at Bitcoin er i en 1-2/1-2-bølgeform . I dette tilfælde kan kryptovalutaen falde mod støtte, der tidligere er skitseret til $53.300, før den stiger igen.

BTC-diagram i TradingView

På grund af det kortsigtede bullish-træk, der ser ud til at være korrigerende, er det også muligt, at bølge 1 endnu ikke er afsluttet, og at BTC stadig er i subwave fire (sort), som har fået form af en trekant .

I så fald kan kryptovalutaen stige til $70.000, før den korrigeres på kort sigt og derefter genoptage sin bullish bevægelse mod en ny rekordpris.

Bitcoin bryder under sin kortsigtede trendlinje eller bryder modstandsområdet på $63.500, vil sandsynligvis afgøre, hvilken af bølgetællingerne der vil forekomme.

BTC-diagram i TradingView

Bitcoin (BTC) artiklen falder, men fastholder vigtig støtte blev først set på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.