Bitcoin kvartalsvis lukning fra 2014 til 2021

Bitcoin -tilbud kæmper for at registrere højere slutning af tredje kvartal

September måned er knap startet og handlende fra Bitcoin følger allerede et øje med valutaens pris, som registrerede en 5% stigning i de første dage i måneden. Med det kan hun stadig registrere anden eller endda første store historiske afslutning i tredje trimester. Husk, at det tredje kvartal er fra juli til september. I denne periode sidste år registrerede Bitcoin en stigning på 17,98%. Rekorden forbliver imidlertid den for 2017, hvor prisen på BTC steg med 80% mellem den 1. juli og den 30. september. I 2021, siden den første juli, da Bitcoin lukkede sit tilbud til $ 33.572,12, så markedshandlerne allerede en bevægelse på 42% for udledning. I dag er hver mønt værd, denne lørdag, US $ 49.927,21, ifølge oplysninger fra CoinMarketCap.

Bitcoin sigter mod at nå nye rekorder

Udover at gå over i historien, hvis den høje tætning bekræftes, viser bevægelsen, at markedet er kommet sig stærkt fra faldet i andet kvartal. I anden halvdel havde værditabet været 40% – efter at første kvartal af 2021 havde lukket med et højdepunkt på 102%.
Bitcoin kvartalsvis lukning fra 2014 til 2021Bitcoin kvartalsvis lukning fra 2014 til 2021/Skæv Husk, at BTC/USD følger tester modstanden på $ 50.000, og i de sidste tre dage er barrieren allerede brudt, men opadgående bevægelse blev ikke opretholdt. Hvis prisen forbliver høj, Bitcoin det kunne endda have sin vigtigste historiske lukning i 2021 af tredje kvartal ændret.

Bitcoins legendariske kritiker mener ikke, at en stigning i prisen på digital valuta ændrer dens reserve -status, som har været knyttet til guld

Når man ser stigningen i Bitcoin, nogle CNBC -kanaljournalister sagde den digitale valuta overgik guld som en inflationssikring, da metallet fortsat devalueres i løbet af året midt i den globale krise, mens BTC vokser mod dollaren. For Peter Schiff, en legendarisk erhvervsdrivende, der ikke kan lide Bitcoin, er dette et vigtigt signal for guld, som kan forny sin stævne på markedet.

”Anker hos CNBC er enige om, at guld har mistet sin glans. Som er blevet erstattet som en sikker havn mod inflation af Bitcoin, andre kryptoer og NFT’er. Dette er et bullish signal for guld og er præcis den analyse, du ville forvente at høre fra CNBC lige før et stort guldmøde! ”

På trods af Schiffs overbevisning om, at guld vil forny sit højdepunkt, vil dette aktiv, der i sin historie altid har været betragtet som et beskyttelsesaktiv, have en lang vej at nå til Bitcoin, da den digitale valuta allerede har sat op 72% i 2021, mens metal faldt med næsten 4%.
Guldprisen styrtdykker i kriseår, Bitcoin stegGuldprisen styrtdykker i kriseåret, Bitcoin steg/skæv Således, da Bitcoin -prisen kæmper for at have sit højeste tæt på et kvartal, guld værdsætter ikke mere end S&P 500, der er steget 5,5% siden juli, mens metallet kun har sat op på 3,7%. Hvad der kunne holde Bitcoin højere i de kommende dage er “afkøling” af investorinteresse i handel med kryptokurrency, ifølge Google -data.
Interessen for Bitcoin falder i begyndelsen af ​​september, ifølge Google Trends -dataInteressen for Bitcoin falder i begyndelsen af ​​september, ifølge Google Trends -data

Leave a Reply

Your email address will not be published.