Bitcoin: Hvordan kan markedsdeltagere navigere i denne 'højere højder' -fase

Bitcoin: Hvordan kan markedsdeltagere navigere i denne ‘højere højder’ -fase

Efter at have konsolideret sig i $ 46k- $ 49k-beslaget i løbet af den sidste uge, brød Bitcoins pris for nylig over $ 50.000 for nylig. Nu har kongemøntens prisaktion utvivlsomt givet tyrene en grund til at glæde sig. Men skal handlende og investorer fejre for tidligt? Nå, indtil tendensen bekræfter sig selv, er det bedst at være ekstra forsigtig.
Ser vi på en død kattespringning?
Den ovennævnte opsving har tydeligvis vakt en rimelig andel af optimisme blandt markedsdeltagerne. På dette stadium skal det dog bemærkes, at Bitcoin stadig er under modstandsniveauet på $ 51k. Desuden har en håndfuld kritikere set i bakspejlet antydet, at den igangværende stigning blot er et dødt kattestopp.
BTC/USDT || Kilde: TradingView Et dødt kattehopp anses for at være et fortsættelsesmønster. Her kan bounce i første omgang synes at være en vending af den herskende tendens, men den følges hurtigt af en fortsættelse af den nedadgående prisaktion. Lige nu ser oddsene på en sådan situation imidlertid ret usandsynligt ud, primært på grund af et par årsager. For det første har Bitcoin handlet frem for alle sine glidende gennemsnit lige fra 20 og 50-dages til 100 og 200-dages. Dette giver rimeligt en bullish bekræftelse. Normalt ugyldiggør en retracement fra disse niveauer den optimistiske fortælling og baner vejen til vandreture, der bliver til en død kat, der hopper. Ydermere understøttede den nuværende tilstand af et væld af andre indikatorer også den samme fortælling.
Så er markedet på vej mod en anden top?
Kort sagt, ja. Nå, hver tyrkørsel til dato er afsluttet med den 2-årige glidende gennemsnitsmultiplikator, der forbliver over eller i det mindste rører ved den røde linje. Når det er sagt, skal det også bemærkes, at det samme typisk har svævet midtvejs i den begyndende fase af enhver bull run. I øjeblikket er multiplikatoren et sted imellem og går ned mod den samme tærskel. Ergo, når man husker multiplikatorens konsekvente nordgående bevægelse, kan det forventes, at den gældende prisstigning sandsynligvis ikke er midlertidig.
Kilde: LookIntoBitcoin
Mærkeligt nok har BTCs pris på regnbue -log -diagrammet aldrig trådt ind i salgszonen engang i løbet af denne cyklus. Som det kan ses fra nedenstående skema, gjorde det under de fleste andre cyklusser. Ikke desto mindre er det værd at bemærke, at prisen allerede har taget et skridt fra zonen “billig” til “HODL” og er på nippet til at bryde ind i “boble” -zonen. Hver gang et lignende scenario tidligere har udspillet sig, har BTC’s pris nået den røde zone. Derfor giver det også mening at forvente noget lignende denne gang.
Kilde: blockchaincentre.net
Endvidere er nettorealiseret resultat og anden tab en anden vigtig indikator, der hjælper med at bekræfte retningen af ​​enhver igangværende tendens. Som det fremgår af vedlagte diagram, er alle de tidligere markedstoppe markeret med et kryds ind i ‘eufori’ -zonen. Hvad angår den aktuelle tilstand for denne indikator, er NUPL allerede trådt ind i grådighedszonen fra benægtelses-/optimismezonen. Faktisk er det på vej mod toppen. Også denne fremskrivning fremhæver i det store og hele, at Bitcoins pris er på vej mod en ny top og sandsynligvis ville give op før det.
Kilde: LookIntoBitcoin
Konklusion Bitcoin har eksisteret i lang tid. At drage konklusioner fra sine historiske optegnelser har oftere end ikke ramt sømmet på hovedet. Imidlertid kan markedet ende med at handle irrationelt i henhold til sine egne luner og fantasi. Det er derfor vigtigt for markedsdeltagerne at evaluere indgangs- og udgangspunkter og have en flugtplan klar. Når man ser på den måde, tingene har spillet ud på tidligere, vil denne bullish fase sandsynligvis blive ved til november.

Leave a Reply

Your email address will not be published.