logo

Patrick Byrne ser Bank Blockchain Consortium R3 som et forsøg på regulatorisk protektionisme

Tilladte blockchains har været en af ​​de største tendenser inden for fintech på det seneste, og R3 er blockchain -konsortiet, der ser ud til at have den største støtte fra nogle af de største finansielle institutioner i verden. Virksomheden er blevet mødt med en del skepsis i Bitcoin -samfundet, hvor mange af det digitale betalingssystems tilhængere hævder, at blockchain ikke giver meget mening uden en form for underliggende token. Overstock CEO Patrick Byrne var den sidste taler på dag to af Blockchain Agenda San Diego tirsdag, og han delte sine overordnede tanker om Wall Street’s indgang til blockchain -verdenen. Selvom Byrne ikke ser ud til at være fuldstændig bundet til Bitcoin blockchain, er det klart, at han ikke har tillid til enhederne bag R3.

Er Wall Street et større spørgsmål end regulering?

Bitcoin -entusiaster ser ud til at være mere frustrerede over regulatorer end nogen anden gruppe af individer på planeten, men Byrne synes at tro, at Wall Street kunne være et større problem. Under sin tale på Blockchain Agenda San Diego forklarede Overstock CEO: “Problemet er ikke regulatorerne. Jeg tror, ​​at tilsynsmyndighederne ønsker, at det skal ske. De vil ikke være under tommelfingeren på Wall Street. De forstår, at Wall Street har monopolistisk magt. ” Byrne fortsatte med at hævde, at Wall Street vil forsøge at bremse Bitcoin -revolutionen via R3. Efter hans opfattelse er R3 et forsøg på at oprette en blockchain, der kunne bringes til regulatorer som en lovligt håndhævet standard: “Hvad der sker, er, at Wall Street forsøger at bremse os, mens de kommer med deres egen version, og det er, jeg tænk, R3. Det er et konsortium, der virkelig vil være der – så Wall Street kommer med deres egen version, og så kommer de til at forbyde [the competition]. Så vær virkelig opmærksom på R3. ”

Byrne ønskede at deltage i R3

Ironisk nok påstod Byrne også, at han på et tidspunkt ville deltage i R3. Han hævdede: “Vi forsøgte at deltage, men de ville ikke lade os deltage – selvom vi er langt foran alle.” Det vi Byrne refererer til i sin erklæring er T0, som er Byrnes egen platform til afvikling af handler næsten øjeblikkeligt via blockchain, i modsætning til det normale T+3 -vindue. Senere i sin tale gik Byrne tilbage til det punkt, hvor R3 var et redskab til lovgivende protektionisme. Han bemærkede: ”[R3] vil bare være en måde at beskytte forankrede interesser mod konkurrence. Så jeg vil meget gerne samarbejde med R3, kun for at forhindre det i at blive trukket i den retning. ” Det er muligt Byrnes tidligere fejder med Wall Street har ført til mangel på vilje fra R3 til at arbejde med den mangeårige kriger for korruption på finansmarkederne.

Patrick Byrne er blevet mistænksom over for R3

I slutningen af ​​sine kommentarer til R3 kunne Patrick Byrne forklare, hvordan han virkelig har det med blockchain -konsortiet. Efter hans opfattelse er organisationen ikke andet end et forsøg på at bremse eventuelle fremskridt, der er gjort af kryptosamfundet. Han forklarede: ”I de sidste par måneder har jeg mistænkt, at det er en mekanisme – ja, den har ikke en egenskab endnu. Karakteren er ved at blive dannet, men der er medlemmer af R3, der ønsker at bruge R3 som en mekanisme til at bremse os, mens de finder på deres løsning – ‘os’, der betyder hele dette fællesskab. ” Byrne fortsatte derefter med at oplyse R3’s forbindelser med tilsynsmyndigheder og lovgivere rundt om i verden i sidste ende kunne være ganske nyttige for gruppen. Han hævdede, at R3 i sidste ende vil forsøge at gøre deres blockchain til et standardiseret system, der skal bruges af alle andre finansielle institutioner. Byrne bemærkede: ”Og så får de deres version lanceret, og så vil de – du ved, disse bankfolk har regulatorer og senatorer på hurtigopkald. De kommer til at ringe op og sige: ‘Gør det lov, at dette er standardsystemet, og alle skal overholde dette system.’ ”For nu ser det ud til, at Patrick Byrne ikke er fan af R3 blockchain -initiativet. Det er stadig uklart, præcis hvordan Byrnes T0 -platform fungerer på et teknisk niveau, men det er muligt, at Overstock -CEOens kærlighed til decentrale systemer er i modstrid med, hvad der bygges på R3.

Leave a Reply

Your email address will not be published.