Ro indikerer ny storm for Bitcoin, forstå

Ro indikerer ny storm for Bitcoin, forstå

I mindst 25 dage har prisen på Bitcoin ligget inden for det nedre bånd i den neutrale zone, som er begyndelsen på modstandsregionen, der stiger til $ 58.000, er det en markedsbeslutsomhed eller stilstanden før stormen?
BITCOIN/USD Daily Chart Det bullish mønster, der dannes i priserne, angiver fortsættelse, da nøglepunkter ikke er gået glip af, og der stadig er plads til større indtjening, men de fleste netværksindikatorer tyder på, at priserne vil søge over det nuværende niveau. I sidste uge var der en intens bevægelse i kæden, hvor store ind-/udløb af BTC bekræftede ikke at være en intern transaktion, det vil sige, at eksterne mennesker gennemførte disse transaktioner.
Bitcoin + Netflow tilstrømninger/udgange Kort efter disse bevægelser gik netværket i stå med strømme, der forekommer under gennemsnittet, mens priserne sidder fast i et endnu mindre område på kort sigt ($ 46.500 – $ 49.500). I dette citat den 25. august kan du se mængden i Bitcoin -udstrømninger fra mæglere, og det viste volumen er på samme niveau siden $ 37.000 -udbruddet efter at have bekræftet den sidste fælde i nøglesupport.

Denne præsenterede mængde kom kun fra CoinbasePro -mægleren, adressen blev bekræftet som en klient og ikke en intern transaktion af selve børsen.

Ud over dette var der også BTC -tilstrømninger. I den foregående tekst havde den vist en transaktion fra Houbi Global, hvor den var blevet bekræftet som en intern transaktion, en indtastning på 17.000 BTC fandt sted på den pågældende adresse. Efter 3 dages undersøgelse af CryptoQuant -teamet direkte med mægleren og en Kinesisk lokal journalist, blev adressen bekræftet ikke at tilhøre Houbi, men til en klient.

Efter opdatering af kæden af ​​den respektive adresse var der 3 dage senere endnu en BTC -post i Huobi Global fra den samme adresse, også bekræftet som en ekstern kundetransaktion. I BTC Netflow -indikatoren er det muligt at identificere de førnævnte strømme med en positiv balance inden for børserne på 18.800 BTC. Det betyder, at der på kort sigt er aktører, der muligvis positionerer tilbud på fremtidige niveauer, da der ikke har været et større salgspres i de seneste dage, der dækker margener i åbne operationer i Futures eller endda positionerer sig i andre aktiver i BTC -parret. I mellemtiden fortsætter Stablecoin -reserverne inden for børser det bullish mønster og rammer nye All Time High, en dag før den sidste store exit af BTC.
Stablecoin -reserver på alle børser (graf 1h) Dette signal er et godt tegn på priser, der ikke umiddelbart påvirkes, men i løbet af de næste par dage er det muligt, at dette flow i Fiat (Stablecoins) fortyndes til Bitcoin/Altcoins. Låntakten nåede en positiv 0,03 touch, et niveau, der ikke er set siden maj i år, for at bryde støtten til $ 50.000 i hvad der nu er kortsigtet modstand.
Finansieringsrater på alle børser (figur 1h) Når vi bryder dette interval, kan vi forvente, at renten også stiger uden for dette interval, der har fungeret siden begyndelsen af ​​august. Dette signalerer større optimisme i Long -positioner og muligvis en ny cyklus af gearing på markedet. FOMO er endnu ikke oprettet, denne nylige genoptagelse fandt sted uden irrationelitet, kun tilbuddet føltes på det nuværende prisniveau. Stilletiden er blot endnu et brændstof i dette bål, og da det bryder intervallet på $ 50.000, begynder stemningen at skifte og intensivere mod genoptagelse af priserne over den sidste ATH.
Angst/grådighedsindeks Grådigheds-/frygtindekset har allerede nået næsten 73 point. Fra dette niveau og fremefter må vi ankomme og forblive i nogen tid i ekstrem grådighed, når vi når det. Ville minearbejdere være gode topsælgere? Baseret på MPI sælger minearbejdere deres aktiver inden cyklussens sidste højdepunkt. Dette fandt sted i 2013, 2017 og nu i 2021.
MPI (Miners Position Index) -indikator Den gule pil angiver, når lydstyrken begynder at stige, og lige efter at en stor mængde minearbejdere forlader, falder trykket, og de næste toppe er lavere. Historisk set i den gule boks er det det bedste tidspunkt at købe billigt, indikationen er, at minearbejdere sælger deres BTC før den mulige top, og hver gang denne bevægelse opstod var det under bjørnemarkeder, og for nylig kom vi ind på et kortsigtet bjørnemarked, også betragtet en priskorrektion. Den gule fase er imidlertid, når minearbejdere akkumulerer mere BTC, hvilket er et godt tegn på højere priser.
Reservater for alle Mineiros (graf 1h) Den hvide cirkel markeret på indikatoren i 2013 og 2017 er ATH, der signalerede slutningen af ​​cyklussen. Bemærk, at 2013 meget ligner det nuværende tyremarked, den historiske top, der afsluttede løbet, sker i det øjeblik, vi er under 2,00 (rød stiplet linje). Vi konkluderede, at minearbejderne ikke får det nøjagtige tidspunkt for toppen, men efter at de har solgt, kan vi forvente en top i priser. Netets beregningskraft har allerede returneret 61,8% fra -75% dybdekorrektion på grund af forbuddet i Kina, den vigtigste indikation på, at minearbejdere genopretter deres maskiner på et andet sted, der er meget godt på lang sigt til decentralisering, som minedrift er mindre koncentreret ét sted.
Computational Strength of Bitcoin Network (Hashrate) Det samlede antal ubrugte transaktioner siden den historiske rekord forbliver stillestående og signalerer lidt bevægelse i netværket, da den gennemsnitlige kurs, der betales i kæden i USD, er på et relativt lavt niveau. Gennemsnittet af overførte tokens i kæden slog en ny historisk rekord netop på de dage, hvor de strømme, der er præsenteret ovenfor i denne tekst, fandt sted, for Bitcoin -udgange fra Coinbase. 31 BTC pr. Transaktion overføres i gennemsnit over netværket.
Netværksdata Gennemsnittet af transaktioner pr. Blok viser en genoptagelse af kædebevægelser, den gule linje signalerer et større flow, der flyttes i de sidste dage, hvilket er endnu et positivt tegn på mellemlang sigt. Målet i priser kun efter teknisk analyse er toppen af ​​ZN ($ 58.016,89), som er hele regionen, der omfatter modstanden. Vi er i den nedre ende af dette område i fare for, at kortsigtet støtte brydes. Hvis dette sker, er en gentest på nøglepunktet ($ 37.158,02) uundgåelig, idet den første korrektion af rebound -træk startes siden fælden på nøglesupport.
BITCOIN/USD Daily Chart Neutral Zone er defineret til at være Support- eller modstandsregion mod referencekanalen, prisen bryder toppen af ​​CR, slår diagrammet op og derefter markeres modstanden på ZN. Pris bryder bunden af ​​referencekanalen, ser ned på diagrammet og markerer derefter understøttelse i den neutrale zone. Hver ny linje, der danner kanalerne, kaldes en ekspansion. Den første er fra referencekanalen, og herfra er det muligt at måle en bevægelse, der er perfekt tilpasset den forrige, efter markedets naturlige mønster! Bemærk, hvordan tilbagetrækningen af ​​den nøjagtige bevægelse fra minimum til maksimum rammer FIBO 0.618 nøjagtigt på det nævnte hovedpunkt. Dette sker, fordi ekspansionen er referencebevægelsen, da enhver bevægelse, der udvider tilbagetrækningerne, vil matche ekspansionerne. Du behøver ikke bruge noget andet på diagrammet til at identificere regionerne til køb og salg, bare placer dig selv i de respektive områder delvist efter udvidelse. Ved at klikke på diagramlegenden bliver du omdirigeret direkte til CryptoQuant og kan se diagrammet live.

Leave a Reply

Your email address will not be published.