Arweave (AR) prisdiagram.

5 bedste nye kryptovaluta at købe nu september 2021 uge 1

Markedet for kryptokurrency er steget lidt i dag. Dens samlede værdi har sneget sig op til $ 2,19 billioner i de sidste 24 timer, efter at være faldet til næsten $ 2 billioner i går. Altcoins er stort set ansvarlige for denne stigning, idet bitcoin (BTC) faktisk falder lidt. Chief blandt dem var ethereum (ETH), der er sprunget med 5% siden i går. Imidlertid er en række nyere altcoins faktisk sprunget med større margener. Derfor har vi valgt vores 5 bedste nye kryptokurrency at købe nu. Dette dækker for det meste mønter, der har været tilgængelige i omkring et år eller mindre.

5 bedste nye kryptovaluta at købe nu

1. Arweave (AR)

Arweave (AR) er den bedst effektive kryptovaluta i de sidste 30 dage. Det ramte en all-time high på $ 68,96 for mindre end en dag siden. Selvom det siden er faldet til $ 60,50, er dette stadig en stigning på 2% i løbet af de sidste 24 timer og en kæmpe stigning på 116% i den forløbne uge. Oven i dette har AR steget med 424% i den sidste måned. Arweave (AR) prisdiagram. Arweave er et decentraliseret informationslagernetværk. Den blev lanceret tilbage i 2018 og er for nylig blevet fremtrædende med den samtidige stigning i Solana. Det er fordi dets netværk understøtter mange af NFT’erne og NFT -platformene, der opererer på Solana. Som følge heraf har en stigning i Solanas trafik resulteret i, at Arweaves trafik også stiger.

2. Avalance (AVAX)

Avalanche (AVAX) er lige begyndt en rebound, efter at være faldet i løbet af de foregående par dage. Til $ 44,86 er det steget med 2% i løbet af de sidste 24 timer. Dette vil gå en eller anden vej mod at hjælpe det med at komme sig efter sit fald på 19,5% i løbet af den sidste uge. På trods af dette fald er det dog steget i pris med 90% i løbet af de sidste 14 dage og med 250% i løbet af de sidste 30 dage. Disse stigninger er nok til at gøre AVAX til den næstmest præsterende mønt i løbet af den sidste måned, bag AR. Avalanche (AVAX) prisdiagram - bedste nye kryptokurrency at købe. Fans af AVAX kan være skuffede over, at den for nylig var faldet ned fra sin tidligere stigning. Ikke desto mindre vil det sandsynligvis genoptage stigningen igen, ikke mindst fordi det allerede er begyndt på et opsving i dag. Bortset fra at være en high-speed blockchain i formen af ​​Ethereum, Solana og andre, er Avalanche kendt for at brænde sine transaktionsgebyrer. Kombineret med sin faste maksimale forsyning på 720 millioner AVAX vil denne brændende politik gøre den deflatorisk over tid. Dette har været med til at invitere interesse for AVAX i de seneste uger. En anden nøglefaktor er Augusts lancering af Avalanche Bridge. Dette er en protokol, der letter aktivoverførsler mellem Avalanche og Ethereum, hvilket gør det billigere og lettere end sin forgænger, Avalanche Ethereum Bridge. Efter at have været lanceret i begyndelsen af ​​sidste måned, er den nu allerede udvidet til at håndtere i alt 100 millioner dollars i overførsler. Dette giver en vis indikation på, hvorfor Avalanche og AVAX er ved at blive varme emner lige nu.

En anden nøglefaktor i stigningen i AVAX er lanceringen af ​​Avalanche Rush den 18. august. Dette er et incitamentsprogram til likviditetsudvinding, der belønner brugere med AVAX for at levere likviditet. Ava Labs – udviklerne af Avalanche – samarbejder med Aave, og Curve samarbejder om dets. Dette har udover Avalanche Bridge resulteret i en tilstrømning af nye brugere til Avalanche. Og generelt er flere brugere lig med højere efterspørgsel og højere priser.

Derfor er AVAX efter at være tilgængelig for omkring et år siden nu en af ​​de bedste nye kryptokurrency at købe nu.

3. Solana (SOL)

Solana (SOL) har haft en rekorduge. Det satte et nyt all-time high på $ 128,83 næsten 24 timer, selvom det siden har vendt sit trin ned til $ 112,18. Alligevel er dette stadig 57% højere i løbet af den sidste uge og 74% op i løbet af de sidste to uger. Endnu mere imponerende har SOL steget med 228% i den sidste måned. Solana (SOL) prisdiagram - bedste nye kryptokurrency at købe nu. Der er et par hovedårsager til SOLs betydelige vækst i de sidste par dage og uger. For det første har lanceringen af ​​Wormhole -protokollen den 9. august hjulpet det massivt. Dette er en anden tværgående kædeoverførselsprotokol, som giver brugerne mulighed for at sende tokens mellem Solana, Ethereum, Binance Smart Chain og Terra. Alle fire blockchains har nydt godt af dette, men Solana – og SOL – har haft størst fordel.

På grund af Wormhole er Solanas samlede værdi låst steget til $ 3,38 milliarder, efter at have stået på $ 1,3 milliarder i starten af ​​august. En stigning på 160%. Mere generelt tiltrækker Solana voksende brug for egen regning. Dens Solanart NFT -platform nyder en række større salg, hvor en samling fra Degenerate Ape Academy for nylig solgte over 7.000 kunstværker til dato og passerede 14,5 millioner dollars (i SOL) i mængde.

Og mens den lancerede sin beta -mainnet i marts 2020, har den endnu ikke forladt beta. Som sådan er SOL fortsat en af ​​de bedste nye kryptokurrency at købe.

4. Uniswap (UNI)

Uniswap (UNI) er en anden mønt, der først for nylig er begyndt at tiltrække alvorligt momentum. Dens nuværende pris er $ 30,33, hvilket repræsenterer et spring på 9% i løbet af de sidste 24 timer. Det er også steget med 13% i den sidste uge og med 37% i den sidste måned. Uniswap (UNI) prisdiagram - bedste nye kryptokurrency at købe. Uniswap er i øjeblikket rangeret som sjette for den samlede værdi låst blandt DeFi -platforme, ifølge DeFi Pulse. Det har lidt over 7 milliarder dollar TVL, et tal, der steg fra 5 milliarder dollars for knap halvanden måned siden. Dette følger med lanceringen af ​​Uniswap V3 i begyndelsen af ​​maj, hvilket giver 4.000 gange større kapitaleffektivitet end V2. Det følger også fra lanceringen af ​​likviditetsminedrift, som belønner brugerne for indsats.

Selvom det kontroversielle lovforslag om infrastruktur endnu ikke er blevet vedtaget i kongressen, er det muligt, at Uniswap vil drage fordel af det. Dette lovforslag udvider skatterapportering og know-your-customer krav til de fleste enheder, der er involveret i overførsel af krypto. Når det er sagt, udelukker et ændringsforslag – som er tilføjet lovforslaget i sin nuværende form – eksplicit decentrale udvekslinger som Uniswap.

Hvis ændringen forbliver, når lovforslaget endelig er vedtaget, kan Uniswap opleve en stor stigning. Flere brugere vil sandsynligvis strømme til børsen for at undgå skatterapporteringsregler, hvilket igen vil øge efterspørgslen efter UNI. Derfor har vi valgt det som en af ​​vores bedste nye kryptokurrency at købe nu.

5. Polygon (MATIC)

Polygon (MATIC) stiger betydeligt, mens vi skriver dette. Med 1,44 dollar er det steget med 4,7% i den sidste time og med 6,6% i den forløbne dag, og det er kommet sig efter sit nylige salg. Fordi det er faldet mere eller mindre konsekvent før denne stigning, forbliver det nede med 3,4% i den sidste uge. På den anden side er det steget med 5,8% i løbet af de sidste to uger og med 37% i den sidste måned. Polygon (MATIC) prisdiagram, TradingView. MATIC har ventet at hoppe tilbage fra dets seneste dybde i et stykke tid. Det er en skal-to skaleringsløsning til Ethereum, så da ETH har været stærkt stigende i løbet af den sidste dag eller deromkring, burde den også stige parallelt. Selv uden Ethereums gode nylige skæbner har Polygon andre gode nyheder at fejre. Især bekendtgjorde den store børs Coinbase i går, at den vil integrere Polygon som sin første skaleringsløsning for Ethereum. Dette er store nyheder for platformen og er sandsynligvis kortsigtet årsag til den aktuelle stigning.

Bortset fra gårsdagens nyheder annoncerede Polygon i midten af ​​august planer om at lancere en DeFi-fokuseret decentraliseret autonom organisation (DAO). Dette har været med til at skubbe det højere i de seneste uger, hvilket har tilføjet fremdrift i forbindelse med erhvervelsen af ​​den konkurrerende lag-to skaleringsløsning Hermez. Den 13. august annoncerede den også en strategi med det formål at udvikle nul-viden skaleringsløsninger, som ville blive understøttet af 1 milliard dollar i finansiering.

I øjeblikket kan Polygon prale af omkring 10 milliarder dollars i samlet værdi låst inde. Disse tal lå på kun 7 milliarder dollars for en måned siden og 2 milliarder dollar i slutningen af ​​april. 67% af detailinvestorkonti taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder

Leave a Reply

Your email address will not be published.