Bitcoin-forsyningen hos minearbejdere nærmer sig det historiske højdepunkt

Bitcoin (BTC) minearbejdere er i stigende grad tilbageholdende med at sælge deres aktiver, hvilket øger beholdningen af BTC-enheder i deres besiddelse.

Mængden af Bitcoin, som minearbejdere besidder, er kun 500 BTC under dets historiske højdepunkt, ifølge data fra on-chain analytics-udbyderen Glassnode.

  • Hvad syntes du om denne nyhed Kom og tal om den i BeInCrypto-gruppen på Telegram!

Minearbejdere oplagrer i øjeblikket 1,778 millioner enheder BTC. Det maksimale antal blev nået i december 2020. Glassnode forklarede, at "disse mønter udstedes til minearbejdere som en belønning for at afvikle en blok, men de blev aldrig brugt på markedet".

Minearbejdere har akkumuleret mere Bitcoin siden marts 2020 efter et massivt salg i løbet af de første par måneder af dette år.

Kilde: Glassnode

Det blev fremhævet, at disse data kunne indikere kraftige fald, hvis disse brugere begynder at losse alt deres lager på samme tid, som det blev set tidligere i år. Bitcoin har også oplevet en større udstrømning fra børser i de seneste måneder, hvilket er endnu en indikation af markedsakkumulering.

Minesalg falder, hash-raten stiger

Ifølge BitInfoCharts er minedriftsrentabiliteten faldet siden midten af oktober og er i øjeblikket på $0,235 per dag per TH/s (terahashes per sekund). Det tal faldt med 52 procent, fra $0,49 om dagen for TH/s den 9. november. Rentabiliteten er i øjeblikket på det laveste niveau siden slutningen af juni, hvor hash-raterne faldt efter migrationen af minearbejdere fra Kina.

Hash-rater ser ret sunde ud i øjeblikket, på 173,7 EH/s (exahashes per sekund). Metrikken, som er et mål for Bitcoin-netværkets regnekraft, er steget 150% siden faldet til 69 EH/s i slutningen af juni.

Bitcoins gennemsnitlige hashrate er nu kun 14 % under dens historiske rekord på 197 EH/s set den 13. maj, ifølge BitInfoCharts. Sidste torsdag (16) rapporterede Glassnode, at Bitcoins sværhedsgrad kun var 3,5 % under dets rekordhøje, og tilføjede:

Det tog 180 dage at komme sig næsten fuldt ud fra de 52 % hash-kraft, der gik offline under den store migration.

Sværhedsgrad, som er et mål for kompleksiteten af matematiske beregninger for blokbelønninger, eller at finde en hash under et bestemt mål, har været stigende siden midten af august, efterhånden som flere minearbejdere konkurrerer om belønninger i Bitcoin.

Bitcoin pris perspektiv

Bitcoin startede ugen med et fald på 2,2% ifølge CoinGecko. Indtil videre handlede aktivet til $46.000, efter at have tabt 8% i de seneste syv dage.

Kryptovalutaen er faldet under understøttelsen af det 200-dages glidende gennemsnit, og et stærkt "dødskors" nærmer sig med det hurtigere 50-dages glidende gennemsnit.

Bitcoin-tilbud holdt af minearbejdere nærmer sig historisk højdepunkt blev første gang set på BeInCrypto .

Leave a Reply

Your email address will not be published.